Na school is het de leukste middag ooit!. Je gaat altijd een hele leuke activiteit doen en je mag ook vrij spelen. Ze zorgen ook voor eten bijvoorbeeld: een koekje of snoepje, fruit en een peperkoek (ontbijtkoek). Je krijgt ook iets lekkers als iemand jarig is. Als je zelf jarig bent mag je een cadeautje uitkiezen.

Lot Knoops (dochter)

Marleen Knoops Marleen Knoops
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Voetballen, Carnaval speurtocht, Boerderij! Week 6 - 2023

Lekker voetballen, trefballen, hockeyen of bijvoorbeeld meedoen aan een stormbaanrace onder begeleiding van vakdocenten lichamelijke opvoeding en pedagogisch professionals, dat kan bij Sportstuif. We bieden iedere dag sportieve activiteiten aan die aansluiten bij de leeftijd en interesses van uw zoon of dochter. Kinderen zijn dol op dingen uitproberen. Daar bieden wij dan ook alle ruimte voor én we stimuleren kinderen hun talenten te ontwikkelen.

Ben je benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse kinderopvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 6, waaronder voetballen, een carnaval speurtocht, boerderij en nog veel meer!
 

Maandag 6 februari

Het weekend is weer voorbij, de maandag is weer van start gegaan en we kunnen er weer een leuke week van maken op onze BSO. Vandaag zijn we weer werkzaam op onze BSO in beek en donk. Eerst gaan we de kinderen ophalen van school. Tijd voor een lekker fruit hapje en dan kunnen we daarna fijn aan de activiteit beginnen. Het was een heerlijke winterse dag vandaag; zo’n 6 graden zonder wind en een heerlijk zonnetje! Het was tijd voor een lekker potje voetbal. Bij ons op het terrein van Sparta’25 hebben wij een Pana kooi staan. Hier hebben we gevoetbald met z’n allen. We deden verschillende spellen zoals; Wie scoort is keep, hoekschoppen, vrije trappen maar ook oefenen met een paas geven. Het ging steeds beter en zo zie je maar oefening baart kunst! Na de activiteit hadden we binnen nog even gespeeld en weer creatief bezig geweest met tekenen. Het was weer een heerlijke dag vandaag op de BSO.

  
 

Dinsdag 7 februari

Op dinsdag ochtend is er op een van de Sportstuif locaties altijd een vergadering. We begonnen de dag dus met vergaderen. Na de vergadering was het tijd om de Sportstuif auto op te halen van de garage. Fijn dat de auto weer gemaakt is, want op de planning voor vandaag stond; naar locatie Someren! Met de auto halen we alle kinderen op van de scholen. De kinderen mogen nog even vrij spelen, terwijl wij het eten en drinken voorbereiden. Als alles klaar was gingen we gezamenlijk eten en drinken. Daarna was het tijd voor de activiteit buiten. We verdelen de rollen in het team. Er blijft één iemand binnen van de medewerkers, deze mag vast opruimen en eventueel binnen toezicht houden en de anderen gaan de activiteit begeleiden. Wat ook leuk was is dat er nieuwe kinderen waren vandaag. De kinderen vonden het nog een beetje spannend om met de grote groep mee te spelen. Ik heb daarom besloten om met deze kinderen binnen activiteiten uit te voeren en zo zijn we de hele middag creatief bezig geweest.


Woensdag 8 februari

Vandaag is een hele mooie dag. De zon schijnt volop en het is droog buiten. Elke woensdag hebben wij bij Sportstuif beek en donk een woensdag middag activiteit. Deze activiteit is toegankelijk voor iedereen. Je kunt je inschrijven via onze website. https://samenbijsportstuif.nl/beek-en-donk
Zo stond er vandaag op de planning; ‘’Uni Hockey’’ Super leuk natuurlijk! Helaas vanwege te veel afmeldingen hebben wij ervoor gekozen om wat anders te doen met de kinderen, namelijk; ‘’onze speurtocht klaar zetten’’. De gehele maand februari heb je de tijd om de speurtocht te lopen. Het is een ‘’Carnaval Speurtocht’’!! Er is een route van zo’n 2,1 km uitgezet. De bedoeling van de speurtocht is dat je alle Sportstuif letters vindt en daarop staat een vraag specifiek over carnaval. Beantwoord de vraag via onze FB of whatsapp, deze kun je ook scannen op de kaart via de QR code. Je mag ook alle antwoorden opschrijven en het op het einde doorgeven aan ons. Heb jij alle letters gevonden met de goede antwoorden? Dan win je een van de grotere prijzen. Heel veel plezier met het lopen van de speurtocht en wie weet zien wij jullie snel in de BSO!
 

 


Donderdag 9 februari

Het is alweer donderdag. In de ochtend zijn wij druk bezig geweest met de marketing voor onze BSO.  Vandaag waren er niet veel kinderen bij ons op de BSO. Daarom ging één iemand van ons een andere Sportstuif locatie om te ondersteunen. Op onze locatie werd de speurtocht gelopen met de kinderen. In de buurt van de speurtocht is een leuke boerderij. Daar zijn we nog even bij gestopt om te kijken naar alle diertjes. Na een kleine tussenstop zijn we de route verder gaan lopen. Met een klein beetje hulp, wisten de kinderen de vragen te beantwoorden. De kinderen vonden de speurtocht erg leuk!
De andere medewerker was aan het werk in Someren. Daar waren die dag erg veel kinderen aanwezig. De hele dag hebben we daar met z’n allen gevoetbald. Alle medewerkers en met alle kinderen die wilde doen hebben we een partij gespeeld. Het was mooi weer, ideaal voor een potje te ballen! Wat vond iedereen het leuk en wat was iedereen fanatiek… geweldig! Kortom een sportieve dag.
 

  


Vrijdag 10 februari

Het is de laatste dag van de week en dan is het alweer weekend. Deze middag zijn wij vooral bezig geweest met de marketing, maar ook met de vakantie planning. Wist je dat wij in de vakanties namelijk de gehele dag zijn geopend van 07:30 tot 18:30. Op deze dagen gaan wij altijd leuke activiteiten plannen. Zo gaan we wel eens naar bijvoorbeeld Monkey town of bezoeken we andere BSO’s. Ben jij nou benieuwd hoe zo’n dag in de BSO eruit ziet? Neem dan contact met ons op via de mail. beekendonk@sportstuif.nl

 



Ons team

Dominique de Groot
Dominique de Groot Vestigingsmanager
Britt Blonk
Britt Blonk
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches