Het is een leuke sportieve BSO waar de kinderen hun energie kwijt kunnen! De activiteiten zijn leuk en divers. Er worden ook in de vakanties leuke uitjes georganiseerd en er zijn woensdagmiddag activiteiten waar kinderen die niet op de BSO zitten ook aan mee kunnen doen. Natuurlijk is er ook tijd waarin de kinderen zelf kunnen kiezen wat ze doen. Al met al een leuke BSO!

Britt Britt
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Turnen, Paintball en Just Dance! Week 38 - 2023

Lekker voetballen, trefballen, hockeyen of bijvoorbeeld meedoen aan een stormbaanrace onder begeleiding van vakdocenten lichamelijke opvoeding en pedagogisch professionals, dat kan bij Sportstuif. We bieden iedere dag sportieve activiteiten aan die aansluiten bij de leeftijd en interesses van uw zoon of dochter. Kinderen zijn dol op dingen uitproberen. Daar bieden wij dan ook alle ruimte voor én we stimuleren kinderen hun talenten te ontwikkelen.

Ben je benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse kinderopvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 38, waaronder Turnen, Paintball en Just Dance.

Maandag 18 september
Een nieuwe week vol met nieuwe activiteiten. Vandaag stond voetbal en een samenwerkingsestafette op de planning voor de kinderen. de jongens hebben al vaker aangegeven te willen voetballen en vandaag was de dag dat wij dachten laten we dit gaan doen! De jongens vonden het dan ook erg leuk en waren dan ook erg fanatiek tijdens de partij voetbal. De meiden en de jongere kinderen hadden zelf een activiteit bedacht in plaats van de samenwerkingsestafette, ze wilden graag turnen. Tegen zo'n geweldig idee en initiatief zeggen wij natuurlijk geen nee! Vol enthousiasme gaven de twee meiden turnles aan de andere kinderen. Er werden handstanden, radslagen, koprollen en bruggetjes gemaakt. De meiden maakten er ook leuke spelvormen van. De kinderen deden enthousiast mee en deden erg goed hun best. Het was een geslaagde dag. 

  

Dinsdag 19 september
De dinsdag was aangebroken. Het waaide hard, maar ondanks de wind zijn we toch lekker naar buiten geweest. We begonnen met een reactiespel op muziek. De kinderen mochten dansend op de muziek om een vierkant heen waarin pionnen lagen, wanneer de muziek stopte moesten zij snel mogelijk een pion pakken. Dit werd meerdere rondes gespeeld en degene met de meeste hoedjes won! De kinderen waren geconcentreerd aan het luisteren en het dansen en wat waren ze snel bij de pionnen als de muziek stopte. Het ging gelijk op, maar er kwam toch echt een winnaar uit. Na het reactiespel gingen wij Jachtseizoen spelen. Dit is een verstop en tikspel in een. De politie opent de jacht op de voortvluchtige en moet deze zoeken. Wanneer de voortvluchtige gevonden zijn moeten ze snel rennen voordat zij getikt worden. De kinderen vonden dit erg leuk om te spelen! Na het jachtseizoen waren wij nog niet klaar en hebben wij nog een potje omgekeerd verstoppertje gespeeld. Nu denk je misschien: wat is dit eigenlijk? Hierbij verstopt een kind zich en moeten de rest van de kinderen deze zoeken. Als je de verstopte gevonden hebt ga je erbij zitten en blijf je stil. Als iedereen erbij zit is het spel afgelopen. Het was een succesvolle middag met maar liefst drie verschillende activiteiten!

 

Woensdag 20 september
Vandaag was het woensdag en tijd voor de woensdagmiddagactiviteit. In de ochtend waren we druk met de voorbereidingen hiervoor. Tussen de voorbereidingen door hebben we de kinderen opgehaald van school en samen gegeten. De kinderen hebben goed geholpen met de voorbereidingen. Ze hadden enorm veel zin in de activiteit en konden niet wachten tot het paintballen begon! De kinderen hadden het masker en de body protecter al aangetrokken en wat zagen ze er stoer uit! Het was dan eindelijk half 3 en we konden begonnen met onze variant van paintball: de schutters en veroveraars. Er werden twee teams gemaakt, een team waren de schutters en de andere de veroveraars. De veroveraars moesten proberen al het geld te verzamelen zonder geraakt te worden door de schutters. Wanneer ze geraakt zijn moet het geld terug worden gelegd. Wat een enthousiasme hadden de kinderen! Er werd volop geschoten met de verfballetjes en gerend! Het was een geslaagde middag met alle kinderen en ouders!             

 

Donderdag 15 september
Inmiddels was het donderdag, een regenachtige dag. Ondanks de regen hebben wij een leuke dag gehad. Binnen hadden we spellen klaar gezet zoals tafeltennis en sjoelen. De kinderen waren eerst creatief bezig geweest en hebben zelf een beeldje gemaakt en wat was het resultaat mooi. Terwijl de beeldjes aan het uitharden waren speelden we Just Dance en gelijk was er een karaoke. Er werd lekker gedanst en gezongen. De kinderen vonden het geweldig! Ook speelden wij een Mario ontwijk spel. De kinderen moesten springen, ontwijken en duiken door het Mario parcour dat zich afspeelde op de tv en tegelijkertijd kwam er de vloer is lava in naar voren. De kinderen vonden het echt leuk! Er werd enthousiast meegedaan. Ondanks de regen hebben wij er een mooie dag van gemaakt met de kinderen.

 

Vrijdag 22 september
Vandaag was het alweer het einde van de week. Om half 1 waren de kinderen uit en stonden wij bij school om ze op te halen. We hadden bedacht om de middag ergens heen te gaan aangezien we de gehele middag hadden. Direct toen we op de BSO kwamen hebben samen met de kinderen gegeten zodat we meteen konden vertrekken. Na het eten zijn we de auto ingestapt en zijn we naar de Brandevoortse Hoeve gereden. De kinderen kregen de keuze of zij het maïsdoolhof wilden doen of wilde spelen in de speelschuur. Met volle overtuiging gaven de kinderen aan te willen spelen in de speelschuur. De kinderen konden klimmen, klauteren, glijden en heerlijk spelen met de andere kinderen in de speelschuur. Je zag de kinderen plezier hebben! Het was weer een geslaagde week. Op naar een nieuwe week.



Ons team

Dominique de Groot
Dominique de Groot Vestigingsmanager
Britt Blonk
Britt Blonk
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches