Mijn dochter zit hier op de BSO en heeft het ontzettend naar haar zin! De begeleiders zijn geweldig en houden de ouders up to date aan het einde van de dag wat ze allemaal hebben gedaan qua activiteiten. De kinderen zijn veel in beweging wat erg belangrijk is. Ga zo door!

Manolya Yesil Manolya Yesil
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Superbal, Just Dance, Boksen! Week 20 - 2023

Lekker voetballen, trefballen, hockeyen of bijvoorbeeld meedoen aan een stormbaanrace onder begeleiding van vakdocenten lichamelijke opvoeding en pedagogisch professionals, dat kan bij Sportstuif. We bieden iedere dag sportieve activiteiten aan die aansluiten bij de leeftijd en interesses van uw zoon of dochter. Kinderen zijn dol op dingen uitproberen. Daar bieden wij dan ook alle ruimte voor én we stimuleren kinderen hun talenten te ontwikkelen.

Ben je benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse kinderopvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 20, waaronder superbal, just dance, boksen en nog veel meer! 
 

Maandag 15 mei
Het weekend is weer voorbij en de maandag is weer begonnen. We mochten vandaag de kinderen ophalen op basisschool de Raagten en het otterke. Er waren drie kinderen vandaag die een proefdagje hadden bij ons. Tijdens deze proefdag kunnen de kinderen kijken of het bevalt bij ons. Na het ophalen van de kinderen, gingen we fruit eten. Tijdens het fruit eten werd de planning van de dag verteld en ook de regels bij Sportstuif. Na het fruit eten, was het alweer tijd voor de activiteit van de dag namelijk; superbal! Dit is een vorm van trefbal waarbij je goed moet opletten, wie jou heeft afgegooid. Is diegene af die jou heeft afgegooid? dan mag jij er weer in. Gooit iemand in zijn eentje iedereen af? Dan was diegene de winnaar van superbal. Na deze variant, speelden we ook jongens tegen de meisjes trefbal en jawel….. de meiden wonnen met 3-1! Na het spel, ging het opeens hard regenen, waardoor we eventjes naar binnen gingen. Dat was ook wel even fijn, even een drinkpauze en een welverdiend koekje erbij. De regenbui was gelukkig maar voor korte duur en we besloten om weer lekker naar buiten te gaan voor een potje voetbal. Na het voetballen, rond 17:00 zijn we weer terug naar binnen gegaan. Binnen werd er nog gedanst op Justdance en gebouwd met nieuwe lego.

  

Dinsdag 16 mei
In de ochtend waren we nog even aan het werk met onder andere de marketing voor ons komende evenementExpeditie Sportstuif. Rond drie uur was het alweer tijd om de kinderen op te halen van basisschool het Klokhuis. Naast basisschool het Klokhuis, mochten we vandaag ook kinderen ophalen bij basisschool het Otterke. De kinderen van basisschool het Otterke hadden vandaag hun tweede proefdag bij ons, super gezellig! Terwijl de kinderen nog even vrij speelden, werd ondertussen het fruit en het drinken klaargezet. De kinderen mochten eerst even hun handen wassen en aan tafel komen zitten. Tijdens het fruit eten hebben we vaak even een moment om gezellig te kletsen met z’n allen. De kinderen die er deze dag waren kunnen helaas niet vaak bij de woensdagmiddag activiteit zijn en daarom besloten we om de woensdagactiviteit ‘’boksen’’ ook vandaag te doen. Eerst werden er tweetallen gemaakt op basis van kracht en niveau. De ene persoon is het kussen en de ander de bokser en dan andersom. Zo oefende we met verschillende stoten zodat ze daarna even kort konden sparren met diegene die wilden. Voor sommige kinderen is boksen een sport waar ze even hun energie in kwijt kunnen en lekker kunnen rammen! (wel met regels natuurlijk). Na de activiteit kregen de kinderen wat te drinken en een koekje. Meestal hebben de meeste kinderen nog wel zin in een potje voetbal of een andere sport, dit hadden we dan ook gedaan.

 

Woensdag 17 mei
Het is wel te merken dat het lente is, want het zonnetje schijnt heerlijk… perfect voor de woensdagmiddag activiteit van vandaag! Elke woensdagmiddag is er bij Sportstuif Beek en Donk een gratis activiteit voor alle kinderen uit de omgeving. Je kunt deze activiteiten vinden bij ons op de website en vergeet vooral niet om in te schrijven, zodat wij weten dat je komt! Zo stond er vandaag de activiteit boksen op het programma. Net als dinsdag hadden we tweetallen gemaakt en oefende we op elkaar. De meiden gingen bij Dominique in de rij om te oefenen en de jongens bij Stijn. Om beurten mochten ze verschillende stoten geven, (links rechts, onder, hoek, duik…) De kinderen deden goed mee en hebben een goed uithoudingsvermogen! Opgeven is geen optie bij ze… haha… super mooi om te zien! Wil jij nou graag een keertje meespelen met de activiteiten die wij organiseren? Meld je dan aan via deze link en klik op de activiteit die jou leuk lijkt om te doen. Voor volgende week hebben we op het programma Lacrosse en de Sportstuif expeditie!

  

Donderdag 18 mei

GESLOTEN – Hemelvaartsdag
 

Vrijdag 19 mei
Voor de meeste is er vandaag geen school en hebben de kinderen lekker lang vakantie! Op onze BSO hadden we vandaag geen kinderen, maar dat betekent niet dat we vrij waren… nee ook vandaag hadden we flink aan de marketing gewerkt. Heb jij bijvoorbeeld onze flyer al ontvangen in de brievenbus? Dat zou kunnen namelijk, want we waren druk aan het flyeren deze dag. Het was een mooie week, met mooi weer en een paar proefdagen! Dat zien we graag bij Sportstuif Beek en donk! Willen jou kinderen nou ook graag eens een dagje komen proefdraaien? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via; beekendonk@sportstuif.nl

Fijn weekend en tot volgende week! 



Ons team

Dominique de Groot
Dominique de Groot Vestigingsmanager
Britt Blonk
Britt Blonk
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches