Een leuke BSO waar de kinderen lekker kunnen bewegen. Er worden leuke sport- en spelactiviteiten bedacht voor alle leeftijden.

Kevin Koch Kevin Koch
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Puzzelen, Zoekspellen, Superbal! Week 4 - 2023

Lekker voetballen, trefballen, hockeyen of bijvoorbeeld meedoen aan een stormbaanrace onder begeleiding van vakdocenten lichamelijke opvoeding en pedagogisch professionals, dat kan bij Sportstuif. We bieden iedere dag sportieve activiteiten aan die aansluiten bij de leeftijd en interesses van uw zoon of dochter. Kinderen zijn dol op dingen uitproberen. Daar bieden wij dan ook alle ruimte voor én we stimuleren kinderen hun talenten te ontwikkelen.

Ben je benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse kinderopvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 4, waaronder puzzelen, zoekspellen, superbal en nog veel meer!
 

Maandag 23 januari

Het weekend is weer voorbij gevlogen en de kinderen gaan weer naar school. Rond half 3 is het tijd om de kinderen op te halen met de Sportstuif auto. Na terugkomst gaan we het fruit en drinken voorbereiden en kort daarna met z’n allen rustig aan tafel eten en drinken. Als het eten gezakt was begonnen we met de eerste activiteit van vandaag; Puzzelen. Een van de kinderen wilde heel graag de ‘’frozen puzzel’’ maken. De tweede activiteit van de dag was; Een object verstoppen en vinden. Het object was de ‘’frozen stuiterbal’’ deze moest één iemand verstoppen in de kantine. De andere moesten deze bal vervolgens vinden. Diegene die de bal gevonden had mocht daarna de bal verstoppen. Dit spel was super leuk en er waren ook goede verstopplekken gevonden.. echt knap!
Dan hadden we nog een derde activiteit bedacht namelijk; Stenen schilderen.  Bij ons op de BSO hebben we een grasmat liggen waar de kinderen mee kunnen spelen. Hier kunnen bijvoorbeeld dieren op liggen, maar ook stenen en takken. Het idee was om stenen te vinden in de natuur en deze persoonlijk naar eigen smaak te versieren! Deze stenen kunnen ze dan vervolgens gebruiken om mee te spelen met de dieren, erg creatief en een leuke bezigheid!

 

 

Dinsdag 24 januari

Vandaag zijn we bezig geweest met het promoten van onze BSO. Zo zijn we gaan flyeren bij scholen en hebben we onze bezig gehouden met administratieve taken.
Heb jij al de flyer ontvangen? Wist je dat je bij Sportstuif twee gratis proefdagen hebt?
Neem eens een kijkje op onze website; https://www.sportstuif.nl/beekendonk/
 

 

Woensdag 25 januari

Het is alweer woensdag! Deze dag zijn we ook volop bezig met de marketing voor Sportstuif.
In de ochtend heeft een van ons één uurtje geflyerd en werd er door de ander gymles gegeven op een school. In de middag was er tijd om een nieuwe voorstel video te maken voor onze BSO ‘’Meet the team’’. Hierin laten we ons team zien en een kleine rondleiding van de BSO. De video wordt in elkaar gezet en vrijdag gepost op onze Instagram en Facebook. Ben jij nou benieuwd hoe de video eruit ziet? Houd dan de Facebook en Instagram in de gaten.

Hier de link van Facebook: https://www.facebook.com/sportstuifbeekendonk
Hier de link van Instagram: https://www.instagram.com/sportstuifbeekendonk/


 

Donderdag 26 januari

Vandaag is een drukke dag. In de ochtend zijn wij volop bezig geweest met de marketing. In de middag zijn wij ook aanwezig geweest op een andere Sportstuif locatie om te ondersteunen.
We hadden de kinderen opgehaald van school en daarna zijn we met z’n alle gezamenlijk fruit gaan eten en drinken. Nadat onze buikjes gevuld waren gingen de medewerkers de activiteit van vandaag buiten klaarzetten. De activiteiten die we gingen doen waren; ‘’Leeuwenkooi en Superbal’’. Ik heb zelf meegedaan met superbal en dat vonden de kinderen echt super leuk! Fanatiek en sportief waren ze zeker!


 

Vrijdag 27 januari

Het is alweer vrijdag en dat betekent bijna weekend!! Vandaag waren we al vroeg uit de veren om weer bezig te zijn met de marketing zoals flyeren, maar ook onze voorstelvideo is geplaatst op onze socials.
Vandaag gaan we weer ondersteunen op andere sportstuif locaties. Wist je dat we vaker naar andere sportstuif locaties gaan met de kinderen? Zo maken de kinderen ook weer nieuwe vriendjes.
De kinderen zijn vandaag vroeg uit van school. Tijd om de kinderen op te halen met onze mooie blauwe sportstuif auto! Na aankomst mogen de kinderen nog even vrij spelen tot alle kinderen aanwezig zijn.
Tijd om te lunchen! Iedereen zit heerlijk rustig aan de boterhammen en wij zelf eten ook gezellig mee! Na de lunch gaan we alvast de activiteit van vandaag voorbereiden. De activiteit die we gaan doen is; ''Koning van het veld''. Dit is een soort doeltjes voetbal. Als je team scoort dan ga je naar de winnaarszijde. Het team dat een doelpunt tegen krijgt sluit achteraan de wachtrij. Wie er aan het einde van het spel aan de winnaarszijde staat die wint! Voetbalspelletjes doen het altijd goed bij ons op de BSO en zo ook vandaag. De kinderen hadden goed hun best gedaan en fijn gespeeld.
Een heel fijn weekend en wij zien jullie volgende week weer.



Ons team

Dominique de Groot
Dominique de Groot Vestigingsmanager
Britt Blonk
Britt Blonk
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches