Een hele leuke BSO waarbij kinderen zich na schooltijd actief kunnen uitleven! Er wordt naar ieder kind gekeken en elke dag worden er leuke sportactiviteiten georganiseerd!

Shauny Shauny
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Pakjesmiddag, Boksen & Acherytag! Week 49-2022

Lekker voetballen, trefballen, hockeyen of bijvoorbeeld meedoen aan een stormbaanrace onder begeleiding van vakdocenten lichamelijke opvoeding en pedagogisch professionals, dat kan bij Sportstuif. We bieden iedere dag sportieve activiteiten aan die aansluiten bij de leeftijd en interesses van uw zoon of dochter. Kinderen zijn dol op dingen uitproberen. Daar bieden wij dan ook alle ruimte voor én we stimuleren kinderen hun talenten te ontwikkelen.

Ben je benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse kinderopvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 49. Waaronder pakjesdag, boksen en archerytag! 

Maandag 5 december 

De week begint met een van de leukste activiteiten van het jaar namelijk pakjesdag!
Eenmaal aangekomen op locatie lagen er allemaal pepernoten bij de ingang. HUH?? HOE KAN DAT NOU....
Er zijn pieten langs geweest. De pieten hebben alle cadeautjes verstopt! Zouden alle cadeautjes gevonden zijn? Was het moeilijk om ze te vinden? 
Nadat alle cadeautjes gevonden waren was het tijd om ze uit te pakken. Dit deden we gezamelijk aan tafel onder het genot van heerlijke pepernoten. 
De kinderen waren dit jaar super lief geweest en daarom dus ook goed verwend. Van strijkkralen tot knutselspullen en zelfs verschillende spelletjes!!

 

 

Wat nog meer super leuk was aan deze dag is dat er een nieuwe werknemer begon, haar naam is Dominique. Wil je meer te weten komen over Dominique? Klik dan hier.

    

 

Dinsdag 6 december 

Er is weer een nieuwe dag aangebroken. Sinterklaas is weer uit het land, maar dat mag de pret niet drukken, want we hebben super leuke activiteiten op de planning staan. 
Vandaag konden we gebruik maken van al het nieuwe speelgoed wat sinterklaas ons gegeven had. Zo hebben wij een leeuw van gips gemaakt en vervolgens deze geverfd. 
Daarna zijn we lekker naar buiten gegaan om het spelletje Kubb te spelen. In het begin was het even zoeken hoe het werkt, maar daarna was iedereen zo fanatiek dat we niet meer te stoppen waren!!

 

Woensdag 7 december 

Zoals altijd is er woensdag activiteitenmiddag. Deze woensdag stond er op de planning; Boksen en Archerytag.
Bij het boksen waren de kinderen niet te stoppen. Ze konden al hun energie erin kwijt! Met een paar tips hadden de kinderen de techniek al goed te pakken. Super knap!
Nadat we even alles van ons af hadden gebokst was het tijd om onze pijl en boog op te pakken en op verschillende doelwitten te schieten.
Het was niet zomaar schieten op de doelwitten, nee.... je kon punten verdienen per hoepel! Er waren grote en kleine hoepels, hoe kleiner de hoepel, hoe meer punten je scoorde. 
Toen we goed hadden geoefend was het tijd voor een wedstrijdje! Dit ging er fanatiek aan toe en het was super leuk! 

  

 

Donderdag 8 december

Na het ophalen van de kinderen gingen we gezamelijk fruit eten. Om het fruit eten wat leuker te maken hadden we met z'n alle een druivenlied gemaakt! 
Dit vonden de kinderen erg grappig, het fruit was binnen no time op! Na het fruit eten zijn we gaan oefenen met gooien en vangen. Dit hebben we gedaan met ''vang en werpspel''.
Het was even wennen, niet te hard gooien, niet te zacht gooien, linker hand, rechterhand... maar na enkele minuten ging het steeds beter!

 

 

Vrijdag 9 december

De vrijdag was kantoordag. Deze dag zijn we flink aan het brainstormen om weer leuke activiteiten te bedenken voor de volgende week. 
Komende zaterdag 10 december zijn wij in de ochtend aanwezig bij sportpark Sparta. Er staat een luchtkasteel waar kinderen gebruik van mogen maken. Je kunt een goodybag meekrijgen met daarin informatie over de sportstuif. Kom jij gezellig langs? Tot dan! 



Ons team

Dominique de Groot
Dominique de Groot Vestigingsmanager
Britt Blonk
Britt Blonk
Bram Werdens
Bram Werdens
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches