Een superleuke BSO waarbij kinderen zich uit kunnen leven door middel van sportieve activiteiten! Enthousiast team die elke dag weer klaar staan voor zowel de kinderen als de ouders!

Jessica Jessica
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Levend Stratego, Levend kwartet, Nerfbattle! Week 27 - 2023

Lekker voetballen, trefballen, hockeyen of bijvoorbeeld meedoen aan een stormbaanrace onder begeleiding van vakdocenten lichamelijke opvoeding en pedagogisch professionals, dat kan bij Sportstuif. We bieden iedere dag sportieve activiteiten aan die aansluiten bij de leeftijd en interesses van uw zoon of dochter. Kinderen zijn dol op dingen uitproberen. Daar bieden wij dan ook alle ruimte voor én we stimuleren kinderen hun talenten te ontwikkelen.

Ben je benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse kinderopvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 27, waaronder levend stratego, levend memory, nerf Battle en nog veel meer!

 

Maandag 3 juli
Het weekend is weer voorbij en de week staat weer vol gepland met leuke activiteiten. De activiteit zou geen leuke activiteit zijn zonder kinderen, laten we die eens gaan ophalen vandaag! Rond half 3 vertrokken we om de kinderen op te halen van school. Nadat we alle kinderen hadden opgehaald gingen we eerst gezamenlijk fruit eten. Vandaag hadden we ook nog extra bezoek van de GGD. Wist je dat de GGD jaarlijks komt inspecteren bij ons op de BSO? Zodra het inspectierapport compleet is kun je dit terugvinden via onze website. De kinderen waren lekker druk na het fruit eten en daarom was het mooi tijd voor de activiteit! De activiteit van vandaag was; levend Stratego. ‘’In teams van twee speelden we dit spel. Elk team had één vlag om te verstoppen en dit moest het andere team zien te vinden. Voordat je überhaupt de vlag mocht zoeken, moest jouw team eerst 10 kaartjes veroveren van het andere team. Was dit gelukt? Dan mocht je de vlag zoeken. We hadden zo’n drie rondjes gespeeld.’’ Na de activiteit waren we weer naar binnen gegaan om te drinken en een koekje te eten. De meeste kinderen hadden eigenlijk nog wel zin om te gaan voetballen. We besloten daarom om nog even lekker een potje te voetballen met diegene die willen.

  

Dinsdag 4 juli
Vandaag zou het eigenlijk de hele dag regenen, maar dat was gelukkig niet het geval. De kinderen werden weer opgehaald van school en de dag op de BSO kon weer beginnen. Nadat we compleet waren, begonnen we met fruit eten. We hadden naast het gebruikelijke fruit, ook heerlijke meloen gesneden voor de kinderen, dat vinden ze bijna allemaal lekker om te eten. Als de buikjes weer gevuld waren, gingen we naar buiten voor de activiteit. De activiteit van vandaag was; levend kwartet. ‘’In teams van twee had je ieder een eigen kamp. In dit kamp begon ieder team met vier verschillende objecten. Als het spel begon, moest je bij het andere kamp objecten jatten en bij jouw kamp verzamelen. Werd je echter getikt, terwijl je het object vast had? Dan moest dit terug naar het andere kamp. Het spelletje was voorbij als er in totaal twee objecten compleet waren verzameld per team.‘’ Het ging er fanatiek aan toe. Tijdens dit spel leren de kinderen om, om te gaan met winst en verlies. Er waren momenten dat je helemaal geen spulletjes meer in jouw kamp had liggen, dit was even lastig. We leggen de kinderen dan ook uit, dat dit bij iedereen kan gebeuren en dat het een spelletje is waar het niet alleen draait om te winnen, maar ook het meedoen belangrijk is. Er was nog een potje te gaan en dat was het finale spel! Samen met twee jongere kinderen speelden de Sportstuif mee. De kinderen vonden dit dan meteen oneerlijk, omdat ze dan denken dat ze niet kunnen winnen, maar aan de andere kant ook heel erg grappig en gezellig! Al met al hebben we erg veel lol gemaakt vandaag.

 

Woensdag 5 juli
Op woensdag hebben wij nog geen kinderen. Na de vakantie met het nieuwe schooljaar is dit wel het geval! Mocht je nou eens een keertje gratis willen meekijken bij ons op de BSO? Vraag dan twee gratis proefdagen aan. Dit kan makkelijk via deze link. Bij Sportstuif zitten we echter niet stil en hadden we ook vandaag weer een super toffe woensdag middag activiteit bedacht. De voorbereidingen waren al volop bezig; zo werden de tafels gekanteld, het donker gemaakt, disco lampen werden aangezet en kogels werden verspreidt! De activiteit van vandaag was; Nerf Battle!! In teams van twee strijd je als het waren om de winst. Wie had als eerst de vlag verovert van het andere team, zonder geraakt te worden? Werd je geraakt? Dan moest je terug naar je basiskamp en opnieuw beginnen. Het was een soort van call of duty spel aan het worden, de kinderen vonden dit fantastisch! Met spannende muziek, fanatieke deelnemers en discobelichting hadden we de sfeer goed te pakken. Dit was alweer de laatste woensdag middag activiteit voor de vakantie begint. Na de vakantie zijn er weer nieuwe te gekke activiteiten te vinden bij ons op locatie. Aanmelden kan vrij eenvoudig via deze link.

 

Donderdag 6 juli
Het was alweer donderdag en dat betekende dat we weer naar basisschool de Raagten mochten rijden, om de kinderen op te halen van school. We waren met een kleine groep aanwezig vandaag, maar dat is juist ook wel eens gezellig! Voordat we aan de activiteit begonnen, gingen we eerst gezellig fruit eten. Tijdens het fruit eten werd er heerlijk gekletst onderling, wat hebben ze toch veel fantasie en ze kunnen echt de gekste dingen verzinnen… geweldig. Het was weer tijd voor de activiteit van vandaag. We gingen allerlei dans spelletjes spelen. Zo begonnen we met de stopdans: Om beurten kozen we een lied wat we leuk vinden om op te dansen. De kinderen gingen dansen… en de spelleider stopte de muziek…. Wie was er als eerste af door dan te bewegen? Als variatie voegden we een kleur toe, als de muziek stopte en er werd ‘’ROOD’’ geroepen, moesten de kinderen zo snel mogelijk iets roods vinden. Daarna hadden we nog stoelendans gespeeld en museumwachter. Dit laatste was ook wel grappig! Om beurten bedachten we een thema. Dit thema moest de museumwachter (die op de gang stond) raden. De museum wachter kwam de kamer binnen gelopen en wij stonden te bewegen als dieren, rara wat waren wij?? Na de activiteiten was er nog tijd voor vrije keuze spellen en de kinderen wilden heel graag nog buiten ezelen. Dit hadden we dan nog doorgespeeld tot de ouders de kinderen kwamen ophalen.



Vrijdag 7 juli
Gesloten: Deze vrijdag hadden we nog geen kinderen. Na de zomervakantie gaat hier verandering in komen, want onze BSO wordt steeds een beetje drukker. Kom gezellig langs voor een proefdagje!
De vakantie komt er bijna aan en dus gebruikten we deze dag om ons voor te bereiden op de vakantie activiteiten.

 



Ons team

Dominique de Groot
Dominique de Groot Vestigingsmanager
Britt Blonk
Britt Blonk
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches