Mijn kinderen nemen regelmatig deel aan de activiteiten van Sportstuif Beek en Donk, en ze keren altijd vol vreugde terug. Het is geweldig om te zien hoe Sportstuif steeds weer creatieve en leuke sport- en spelactiviteiten bedenkt die geschikt zijn voor kinderen van alle leeftijden. Onlangs hebben ze bijvoorbeeld creatieve waterspellen en lasergamen gehad!

Bij Sportstuif worden kinderen aangemoedigd om deel te nemen aan verschillende sporten, waardoor ze kunnen ontdekken welke sport het beste bij hen past. Wie weet, misschien ontdekken ze wel een nieuwe hobby! Wij komen hier zeker vaker na toe.

Rutger Rutger
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Kerstvakantie – Hemelrijk, Nerf Battle en Jump XL! Week 1 - 2024

Welkom bij een week vol sport en plezier bij Sportstuif Beek en Donk! In onze blog kun je lezen over al onze activiteiten en avonturen die wij beleven binnen een week. Zo stonden er veel leuke activiteiten op de planning zoals Hemelrijk, Nerf Battle en Jump XL. Ben je benieuwd wat we nog meer hebben gedaan deze week? Lees met ons mee!

Maandag 1 januari
Gesloten nieuwjaarsdag
 

Dinsdag 2 januari
De eerste dag van de BSO in het nieuwe jaar. In de ochtend waren de kinderen heerlijk aan het spelen samen. Na het fruiteten was het tijd om te vertrekken naar Hemelrijk. Bij Hemelrijk aangekomen gingen de kinderen direct weer spelen. Het was ook niet druk dus was er alle ruimte om te kunnen spelen, dit was erg fijn. De kinderen waren met elkaar aan het spelen en wat een plezier hadden de kinderen! Iedereen had een speelmaatje gevonden en konden dus lekker samen spelen. Er werd gewisseld met buiten en binnen spelen. Ook de begeleiders speelde gezellig mee en dit vinden de kinderen altijd geweldig! Van al het spelen krijg je honger en het was dus ook tijd om te eten. De boterhammen hadden we zelf meegenomen en konden we lekker opeten binnen. Na de lunch werd weer volop gespeeld, maar was het ook een keer tijd om terug te keren naar de BSO. Rond 16.00 uur liepen we moe en voldaan terug richting de auto. Het was een lange speeldag voor de kinderen en wat hebben ze genoten. Een mooie start van het nieuwe jaar.

  
 

Woensdag 3 januari
Vandaag gingen we op bezoek bij team Helmond de Braak. Helaas was het slecht weer. Om deze reden hebben we dan ook gekozen om een film op te zetten terwijl er lekker gekleurd werd. Ook vandaag was het tijd voor een uitstapje, maar eerst moesten de boterhammen gesmeerd worden. In de vakanties helpen we andere BSO’s zodat we allemaal op uitstapje kunnen, zo ook vandaag. Daarom zijn we naar team Helmond Brandevoort gereden om vervolgens naar Jumpsquare Eindhoven te gaan. Het was erg druk, maar dat mocht de pret niet drukken. Na een plekje gevonden te hebben was het tijd om de jump sokken aan te trekken en konden we het trampolinepark in. Er was van alles te beleven en de kinderen konden hun energie kwijt. Er werden salto’s gemaakt, het ninja parcour werd gedaan en ook de twister hebben de kinderen geprobeerd. Enorm veel plezier hebben de kinderen 90 minuten lang beleefd. De kinderen waren uitgeput en het was tijd om terug te keren naar de BSO. Bij de BSO aangekomen gingen we de film afkijken voordat we terugkeerde naar onze eigen BSO.

  
 

Donderdag 4 januari
Inmiddels was het donderdag en vandaag was er geen uitstapje vandaag, maar we hadden iets anders leuks op de planning staan. Na het fruit eten was het namelijk tijd om de kantine om te bouwen tot een Nerf arena. Met de arena klaar was het tijd voor de Nerf battle, de teams werden gemaakt en de strijd kon beginnen. Er werd hard gestreden ook de Sportstuifjuf en -meester konden er niet aan ontkomen en werden beschoten. Alles werd gegeven om zowel de vlag te verdedigen als de vlag van de tegenstander te veroveren. Uiteindelijk is het een team gelukt om de vlag te veroveren en was de battle voorbij. De kinderen wilden graag vrij spelen hierna en natuurlijk mocht dit. Er werd gevoetbald, politie en boefje gespeeld en gebouwd met de lego. Het was een leuke dag!

  
 

Vrijdag 5 januari
Het was alweer de laatste dag van de kerstvakantie en we gingen naar Jump XL in Eersel. Samen met team Helmond de Braak en Helmond Brandevoort gingen we springen bij Jump XL. De kinderen gingen zich eerst omkleden omdat ze het altijd warm krijgen van het springen en natuurlijk moesten de Jump sokken ook aan. Met deze voorbereidingen konden we gaan springen. De kinderen vermaakten zich erg goed! Er werd samen gesprongen en spelletjes gespeeld op de trampolines en het ninja parcours. Na 90 minuten lang gesprongen te hebben waren de kinderen moe en was het tijd om weer om te kleden. Met de lange kleren weer aan vertrokken we om terug te keren naar de BSO. Hier hebben we nog geluncht met zijn alle en nog vrij gespeeld. Tot volgende week!

 



Ons team

Dominique de Groot
Dominique de Groot Vestigingsmanager
Britt Blonk
Britt Blonk
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches