Mijn dochter zit hier op de BSO en heeft het ontzettend naar haar zin! De begeleiders zijn geweldig en houden de ouders up to date aan het einde van de dag wat ze allemaal hebben gedaan qua activiteiten. De kinderen zijn veel in beweging wat erg belangrijk is. Ga zo door!

Manolya Yesil Manolya Yesil
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Jumpsquare, Nerf Battle, Super Mario trefbal! Week 11 - 2023

Lekker voetballen, trefballen, hockeyen of bijvoorbeeld meedoen aan een stormbaanrace onder begeleiding van vakdocenten lichamelijke opvoeding en pedagogisch professionals, dat kan bij Sportstuif. We bieden iedere dag sportieve activiteiten aan die aansluiten bij de leeftijd en interesses van uw zoon of dochter. Kinderen zijn dol op dingen uitproberen. Daar bieden wij dan ook alle ruimte voor én we stimuleren kinderen hun talenten te ontwikkelen.

Ben je benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse kinderopvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 11, waaronder Jumpsquare, Nerf Battle, Super mario trefbal nog veel meer!
 

Maandag 13 maart

Goedemorgen allemaal! We starten de dag vandaag met het klaarzetten van een hele toffe actie bij Sportshop Laarbeek in Beek en Donk. Heb jij de actie nog niet gezien? Check dan even op onze Instagram of Facebook en doe mee!! Na het klaarzetten van de actie is het alweer tijd om terug richting de BSO te gaan. De spulletjes worden vast ingepakt want wij gaan vandaag naar Jumpsquare!
Wist je dat we af en toe deze uitjes regelen voor de kinderen? Maar eerst… de kinderen ophalen van school en dan lekker fruit eten met wat ranja. Het is belangrijk om goed te eten zodat we genoeg energie hebben voor de activiteit! Fruit op? Tijd om te gaan! Eenmaal aangekomen op het spring park bespreken we eerst even de regels en zoeken we een plekje uit om te zitten. Als dat duidelijk was gingen we met z’n allen lekker springen en gek doen op de trampolines. Je kon er trefballen, op de evenwichtsbalk elkaar er af stoten, de gekste trucks laten zien op de spring planken en in de schuim bakken springen. Na ongeveer één uurtje was de tijd helaas voorbij en was het tijd om weer terug naar de BSO te gaan.

 
 

Dinsdag 14 maart

Vandaag was het weer tijd voor onze wekelijkse vergadering. Dit is erg belangrijk voor onze BSO. Zo bespreken we onder andere leuke acties voor de BSO maar kijken we ook naar de aandachtspunten. We zijn bijvoorbeeld al flink bezig met het voorbereiden van onze jubileumweek. Want 5 april bestaat Sportstuif Beek en Donk alweer 1 jaar en dat moet gevierd worden! Elke dag is er dan een leuke activiteit te doen bij ons. Voor meer informatie kijk even op onze website: https://samenbijsportstuif.nl/jubileum-week en schrijf je in!


 

Woensdag 15 maart

Het was eindelijk mooi weer, dat kwam goed uit voor onze woensdag middag activiteit! Elke woensdag middag organiseert Sportstuif Beek en Donk een gratis activiteit voor kinderen uit de omgeving. Zo stond er deze dag op de planning; NERF Battle! Iets wat erg geliefd is bij de kinderen. Maar eerst was het tijd om de kinderen op te halen van school en daarna gingen we lunchen. Na de lunch was het tijd om de activiteit voor te bereiden. Na de uitleg en regels werden de teams verdeeld. Iedereen kreeg een veiligheidsbril en een pistool met drie nerf kogels. We speelden elk potje op tijd en deden verschillende spelvormen. Werd je geraakt? Dan moest je langs de kant staan. Waren er twee personen af, dan mocht de eerste weer het veld in. De tweede variant was; er werd weer gespeeld op tijd, als je dan geraakt werd kreeg het team dat scoorde een punt. Stopt de tijd? Dan won het team met de meeste punten. Als afsluiter speelden we nog alle Sportstuif leiding tegen alle kinderen en jullie weten natuurlijk wel wie er gewonnen hadden! 😊

 
 

Donderdag 16 maart

Het was weer een drukke maar fijne dag vandaag bij Sportstuif. Zo waren we in de ochtend bezig met de marketing en zorgen we ervoor dat het materiaal geregeld wordt voor alle activiteiten. In de middag is het dan eindelijk weer tijd om de kinderen op te halen en kunnen we beginnen aan onze dag op de BSO. De kinderen hadden een keer gevraagd of we een cake konden bakken. Dat vonden wij wel een goed idee! Een keer in de zoveel tijd willen we nog wel eens heerlijk bakken met de kinderen, zo’n dag was vandaag! Eerst eventjes onze groente en fruit eten en daarna begonnen we met bakken. Samen lezen we stapsgewijs de omschrijving en mogen de kinderen alle ingrediënten in de kom doen. Zo.. de mix is klaar om in de cakevorm te doen.. en dan is het een kwestie van geduld. In de tussentijd gingen we nog even lekker naar buiten. Tijd voor een ouderwets potje voetbal, wie scoort is keep, paas oefeningen en hooghouden! Ruiken jullie inmiddels de cake al? Die was klaar om opgegeten te worden en uiteraard kregen de ouders ook een stukje mee! 

 
 

Vrijdag 17 maart

Het was vandaag maar liefst 19 graden buiten. Dit willen we natuurlijk het liefste bij Sportstuif zodat we de hele dag lekker buiten kunnen sporten en spelen. Vandaag waren we weer op bezoek bij Sportstuif Helmond de Braak. Wist je dat we onze kinderen vaak mee nemen naar andere locaties zodat de kinderen weer nieuwe vriendschappen maken en leren omgaan met andere kinderen. Het was weer tijd om de kinderen op te halen van de scholen en daarna gezellig met z’n allen lunchen. Tijdens de lunch hadden we onze dag besproken op school en werden de weekend plannen al verteld. De kinderen konden niet wachten om naar buiten te gaan, om lekker te spelen. Zo werd er bijv. 1 tegen 1 voetbal gespeeld, wat later een partijtje werd met meerdere kinderen. Rond een uur of half 4 gingen we nog even fruit eten met een bekertje ranja erbij. In de tussentijd werd de activiteit voorbereidt buiten. De activiteit van vandaag was; Super Mario trefbal! Een erg leuke trefbal vorm waarbij je te maken krijgt met superhelden, elke keer als je iemand afgooit. De Activiteit werd gespeeld en dat was echt een succes. De kinderen vonden het zo leuk, dat ze nog niet wilden stoppen! Dat horen en zien we natuurlijk graag bij Sportstuif!

 



Ons team

Dominique de Groot
Dominique de Groot Vestigingsmanager
Britt Blonk
Britt Blonk
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches