Super leuke sport en spel activiteiten.

Rudy Rudy
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Het bos in, paaseiactie, dansen! week 9 - 2023

Lekker voetballen, trefballen, hockeyen of bijvoorbeeld meedoen aan een stormbaanrace onder begeleiding van vakdocenten lichamelijke opvoeding en pedagogisch professionals, dat kan bij Sportstuif. We bieden iedere dag sportieve activiteiten aan die aansluiten bij de leeftijd en interesses van uw zoon of dochter. Kinderen zijn dol op dingen uitproberen. Daar bieden wij dan ook alle ruimte voor én we stimuleren kinderen hun talenten te ontwikkelen.

Ben je benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse kinderopvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 9, Het bos, Paaseiactie, Dansen en nog veel meer!

Maandag 27 februari

De vakantie is weer voorbij… maar niet getreurd want de toffe activiteiten blijven zich voortzetten. Naast onze Sportstuif locatie bij Sparta ’25 ligt een klein bos, hierin kunnen we onwijs veel plezier maken en dingen verzamelen. We besluiten om voor e laatste keer de carnavalsspeurtocht te lopen, nu kan het immers nog. Onderweg beantwoorden we de vragen en nemen we van alles mee takken, veren, stenen, noem het maar op. Gelukkig schijnt het zonnetje nog als we terugkomen op de bso en worden de kinderen al gauw opgehaald.

Dinsdag 28 februari

Dinsdag, de dag dat we veel aan marketing werken. Zo hebben we in de ochtend verschillende besprekingen en gaan we in de middag lekker op pad om weer wat flyers door de bus te doen. met dit heerlijke zonnetje is dat helemaal geen straf! Daarnaast staan er weer wat leuke acties en activiteiten op de planning dus hou onze socials in de gaten!

Woensdag 01 maart

De middelste dag van de week. Zoals jullie misschien al weten staat er elke woensdag een woensdagmiddagactiviteit klaar. Vandaag hebben we XL twister en tafeltennis gespeeld. We konden bijna zonder jas naar buiten zo heerlijk stond het zonnetje op ons gezicht. Daarnaast is het vandaag 1 maart, dat betekend dat er een nieuwe actie van start is gegaan. Bij Sparta ’25 staat een pot gevuld met paaseitjes, maaar hoeveel paaseieren zitten hier dan in? Dat is aan jullie om te raden! Kom gauw kijken, stop je antwoord in de doos en wie weet krijg je na Pasen en berichtje dat je hebt gewonnen!

 

Donderdag 02 maart

Gelukkig is het vandaag nog heerlijk weer want op de planning staat… dansen! Dat doen we natuurlijk het liefst in het zonnetje en wat hebben we gezweet maar vooral gelachen. Nadat we veel geoefend hebben met het dansje van Giga groen hebben we het ook gefilmd. Natuurlijk ging dit niet in een keer goed hebben wel 10 opnames gemaakt. De bloopers zijn teruggekeken en wat ik kan zeggen... ze zijn hilarisch. Check onze instagram @sportstuifbeekendonk voor het filmpje!

Vrijdag 03 maart

Het is bijna weekend maar we gaan nog één dag knallen! Ook vandaag besteden we tijd aan marketing en gaan we er lekker op uit om te flyeren. Gelukkig is het vandaag nog lekker droog want de weersvoorspelling van volgende week zijn niet zo goed. Maar hey! Ook al regent het pijpenstelen, je kan altijd buiten spelen! En dat gaan we zeker doen, bij onze volgende woensdagmiddagactiviteit hebben we namelijk achery tag. Ik ga er nog niet te veel over verklappen maar leuk wordt het zeker. Vergeet je ook niet in te schrijven via https://samenbijsportstuif.nl/beek-en-donk

 



Ons team

Dominique de Groot
Dominique de Groot Vestigingsmanager
Britt Blonk
Britt Blonk
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches