Een gezellige bso! elke dag wordt er iets leuks georganiseerd voor de kinderen. De medewerkers zorgen ervoor dat kinderen zich niet vervelen en spelen/sporten ook mee met de kinderen. ze organiseren ook grotere evenementen waar iedereen zich voor kan aanmelden. Ze zijn erg flexibel en denken met je mee!

Denise Denise
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Herfstvakantie – JumpSquare, De Ontdekfabriek en De Brandevoortsehoeve! Week 42 - 2023

Maandag 16 oktober
De eerste dag van de herfstvakantie was aangebroken en we wat hadden we er zin in! Vol enthousiasme kwamen de kinderen binnen en begonnen gelijk met vrij spelen. Na het fruitmoment was het tijd voor een speciale activiteit: Light painting. De kinderen kregen lampjes en mochten hiermee tekenen terwijl de camera een foto maakte. Ze zwaaide met de lampjes rond en de meest mooie creaties werden gemaakt. Het was een leuke en creatieve activiteit met een mooi resultaat! In de vakantie eten we gezamenlijk brood en vandaag hebben de Sportstuifjuffen voor iedereen een tosti gemaakt, dat was smullen. Na de lunch was het tijd om in de auto te stappen, onderweg naar JumpSquare! De kinderen hadden de hele ochtend hierna uitgekeken en het was dan eindelijk zover. Daar aangekomen kregen de kinderen en de Sportstuifjuffen de jump sokken en kon het springen beginnen. Er werd flink gesprongen, salto’s werden gemaakt en het ninja parcour werd afgelegd. Wat een plezier hebben de kinderen gemaakt! Na anderhalf uur was het tijd om terug te rijden naar de BSO waar de kinderen weer vrij konden spelen. Er werden spelletjes gespeeld, geknutseld en gevoetbald. Het was een geslaagde eerste dag van de vakantie!

  

Dinsdag 17 oktober
Na het springplezier van gisteren, was het vandaag tijd voor iets anders. Vandaag gingen we naar De Ontdekfabriek Eindhoven waar we van alles kunnen doen. Hier begonnen we met het maken van een auto er moest gezaagd, getimmerd en getekend worden. De kinderen waren heel geconcentreerd bezig met het maken van de auto. Het zagen was zwaar maar met hulp werden de kinderen er steeds beter in. Al het harde werk is dan ook beloond, de auto’s zijn prachtig geworden! De auto’s zijn ook nog versierd in onder andere de robot hoek, je kon er onderdelen op lijmen of zelfs een robot maken. Maar dit was nog niet alles, er was ook een 3D printer aanwezig waardoor we onze eigen letter konden printen en op de auto konden zetten! Na het bouwen was het natuurlijk ook tijd om de auto’s te testen. Met twee auto’s naast elkaar werd er geracet van een helling af. Het was geweldig! Het was toen tijd voor de lunch, van al dat harde werk krijg je honger. Met de buiken vol gingen we naar het volgende onderdeel: verkleden en optreden voor een green screen. Je kon hierbij een thema kiezen zoals de zee, dan stond je bijvoorbeeld lekker te surfen op de zee. De kinderen hadden het erg naar hun zin. Als afsluiter zijn we hier nog naar het bioscoopje geweest waar we een live optreden kregen van de kinderen. Het was echt super gezellig! 

 

Woensdag 11 oktober
Toen was het alweer woensdag, de week vliegt voorbij. In de ochtend stond de Brandevoortse Hoeve op de planning. Met het fruit gesneden stapte we de auto in onderweg naar de Brandevoortse Hoeve. We sprongen de auto uit en renden naar binnen. Binnen werd er druk gespeeld, van klimmen tot glijden. Wat een plezier werd er gemaakt. Van al dat spelen krijg je dorst, er werd dan ook tussendoor ranja gedronken en fruit gegeten. Rond lunchtijd was het tijd om terug te gaan naar de BSO en lekker te lunchen met elkaar. Na al het spelen was het tijd om even rustig te knutselen. Er werd van alles gemaakt. Inmiddels was het 3 uur en kwamen de kinderen binnen voor de woensdagmiddagactiviteit: Archery tag. Na de uitleg konden de kinderen beginnen met het oefenen, want uiteindelijk werd er een wedstrijd gespeeld. De kinderen mochten op pionnen, bekers en kannen schieten. In het begin was het zoeken naar hoe de boog vast te houden en te richten, maar ze werden steeds beter. Toen iedereen genoeg geoefend had was het tijd voor de wedstrijd! De kinderen moesten zoveel mogelijk punten verzamelen door te schieten op het doek met de getallen. Het getal dat geraakt werd was het aantal punten dat je kreeg. Ook de sportstuifjuffen deden mee waardoor er nog competitiever gespeeld werd. Het was een geslaagde activiteit!

 

Donderdag 12 oktober
Het einde van de vakantie komt steeds dichter, het was al donderdag! De kinderen kwamen binnen en we begonnen gelijk met verstoppertje spelen. Dit blijven de kinderen leuk vinden. Na verstoppertje was het tijd om fruit te eten en te vertrekken richting Flying Bowling Veldhoven. Je kunt misschien al raden wat we hier gingen doen, bowlen! En niet zomaar bowlen, nee disco bowlen. Daar aangekomen was het tijd om ons aan te melden, de schoenen aan te trekken en de namen in te voeren bij onze banen. Toen kon het bowlen beginnen! Er werd competitief gespeeld iedereen wilde graag winnen. De Sportstuifjuffen deden ook mee en gaven de winst niet zomaar uithanden. Na een uurtje gebowld te hebben was het tijd om terug te rijden naar de BSO en te lunchen, wat hadden we een honger allemaal! Dit was nog niet alles vandaag, we gingen namelijk ook zeepjes maken. We kregen een workshop op de BSO van The Handmates Giftshop. De kinderen vonden het geweldig! Ze mochten zelf de geur, kleur en vorm kiezen. Alles moesten ze zelf doen en wat een heerlijk ruikende zeepjes werden er gemaakt. Het was een geslaagde dag met maar liefst twee super activiteiten.

 

Vrijdag 13 oktober
De laatste vakantie dag was aangebroken, helaas met veel regen. Maar dat maakt het niet minder leuk bij ons! In de ochtend zijn we naar Hullie geweest, een speelboerderij waar van alles te doen is zowel binnen als buiten. Vandaag bleven we lekker binnen. Er werd druk gespeeld met alles wat er was. Geklommen, gerend en gegleden. Er was een grote stijlen glijbaan waar de kinderen vanaf durfde te glijden. Met al het gespeel kon er ook rustig geknutseld worden in de knutsel hoek. Dit hebben de kinderen dan ook gedaan. Er stond een halloween thema op het knutselprogramma. Na het knutselen werd er weer verder gespeeld. Toen was het tijd om weer terug te rijden naar de BSO. Hier hebben we nog spelletjes gespeeld, geloomd en gekleurd en geknutseld. Het Was een goede afsluiter van de mooie vakantie week.

  



Ons team

Dominique de Groot
Dominique de Groot Vestigingsmanager
Britt Blonk
Britt Blonk
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches