Mijn dochter zit hier op de BSO en heeft het ontzettend naar haar zin! De begeleiders zijn geweldig en houden de ouders up to date aan het einde van de dag wat ze allemaal hebben gedaan qua activiteiten. De kinderen zijn veel in beweging wat erg belangrijk is. Ga zo door!

Manolya Yesil Manolya Yesil
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Chinese muur tikkertje, Valentijnsdag, Carnaval! Week 7 - 2023

Lekker voetballen, trefballen, hockeyen of bijvoorbeeld meedoen aan een stormbaanrace onder begeleiding van vakdocenten lichamelijke opvoeding en pedagogisch professionals, dat kan bij Sportstuif. We bieden iedere dag sportieve activiteiten aan die aansluiten bij de leeftijd en interesses van uw zoon of dochter. Kinderen zijn dol op dingen uitproberen. Daar bieden wij dan ook alle ruimte voor én we stimuleren kinderen hun talenten te ontwikkelen.

Ben je benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse kinderopvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 7, waaronder chinese muur tikkertje, Valentijnsdag, Carnaval en nog veel meer!

 

Maandag 13 februari

Het weekend is voorbij en de maandag is weer begonnen! Wat een heerlijk weertje en als het goed is blijft dat de hele week zo. Lekker weer betekend veel naar buiten! Dit is de laatste week voor de carnavals vakantie en we zijn dan ook druk bezig met de voorbereidingen hiervan. In de vakanties gaan wij namelijk vaak op uitstapjes. Dit moet natuurlijk goed geregeld worden en alle boodschappen moeten van te voren ingeslagen worden! Daarnaast gaan wij deze week veel aandacht besteden aan de marketing voor onze BSO. Heb jij goed opgelet in Beek en Donk? Bij de rotonde naar Boerdonk staat namelijk een Sportstuifbord! Zo kan iedereen die langsrijdt zien waar wij zitten. Wist je dat er per direct nog elke dag plek is bij ons? Wij hebben een super groot terrein waar ruimte zat is, kom gezellig spelen!

 


Dinsdag 14 februari

Vandaag is het de dag van de liefde, valentijnsdag! Om deze dag zo leuk en gezellig mogelijk te maken hebben we gekozen om naar een andere Sportstuif locatie te gaan. Vandaag zijn we naar sportstuif helmond de braak geweest. We brengen zo veel mogelijk kinderen bij elkaar om er een leuke dag van te maken en misschien nieuwe vriendschappen te sluiten, want dat hoort natuurlijk ook bij valentijnsdag. Nadat we de kinderen van school hebben gehaald is het tijd voor onze vaste routine: handen wassen en een gezond tussendoortje! Het was weer heerlijk weer en dat betekend natuurlijk dat we naar buiten gaan! Op het programma stond Chinese muur tikkertje, als je werd getikt moest je aansluiten bij de muur maar als iemand door jou benen kruipt ben je weer vrij. Alle kinderen zijn flink aan het rennen maar dan… de medewerkers zijn de tikkers! De kinderen vinden het geweldig als ze sneller zijn dan hun meester en dit eindigt in veel gelach. Na het spelletje hebben de kinderen een koekje gekregen en zo kwam het einde van de dag weer in zicht. Hopelijk is het morgen net zo lekker weer.

 


Woensdag 15 februari.

Het is bewolkt maar dat mag de pret niet drukken! De ochtend begint met gymles geven. Dit is de laatste les voor de vakantie dus dat betekend een groot klassikaal spel! De kinderen kozen verstoppertje in het donker. Ondanks dat sommige het een beetje spannend vonden in het donker was het super leuk. Na de lessen gaan wij druk in de weer met marketing. Wist je dat wij veel meer doen dan alleen buitenschoolse opvang? Neem eens een kijkje op www.samenbijsportstuif.nl/beekendonk hier staan meerder activiteiten die ook buiten de BSO om gedaan kunnen worden! Zo staat er bijvoorbeeld een Sportstuif ganzenbord bij, print deze uit een paar pionnen en een dobbelsteen en spelen maar! Ook is er een beweegkalender te vinden, hang deze op in huis en doe elke dag een activiteit!

 


Donderdag 16 februari

De vakantie komt al dichtbij! Nog 1 dag school en dan is het carnaval! Deze week hebben we veel kinderen gezien die verkleed kwamen in een bepaald thema, dat vinden we natuurlijk helemaal niet erg want normaal is ook maar zo saai! Vandaag zijn we druk bezig met flyeren in Beek en donk, heb jij al een flyer door de brievenbus? Daarnaast hebben wij een nieuwtje, wist je dat we in maart alweer een jaar open zijn? Dat is natuurlijk tijd voor feest, binnenkort meer nieuws hierover…

 


Vrijdag 17 februari

De laatste dag voor de vakantie! Iedereen is verkleed en we maken er een feestje van. Wist je dat we in de vakantie ook gewoon open zijn? Van 7:30 tot 18:30 zijn de kinderen welkom. In de vakantie doen we vaak leuke uitstapjes zoals kidsplaza, jumpsquare, monkeytown en gaan we regelmatig naar andere bso’s. Voor de komende week hebben we weer een onwijs leuke planning, een tipje van de sluier… we gaan veel springen! Houdt onze socials @sportstuifbeekendonk goed in de gaten als je wilt weten wat voor een leuke activiteiten we allemaal gaan doen. Daarnaast is er ook komende week genoeg tijd om onze carnavalsspeurtocht te lopen, kom jij tot de oplossing? Laat het ons weten en wie weet verdien je wel een leuke prijs! Tot slot willen we iedereen een hele leuke en fijne vakantie wensen en als we je niet in de vakantie zien, zien we je dan daarna?

 



Ons team

Dominique de Groot
Dominique de Groot Vestigingsmanager
Britt Blonk
Britt Blonk
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches