Een leuke BSO waar de kinderen lekker kunnen bewegen. Er worden leuke sport- en spelactiviteiten bedacht voor alle leeftijden.

Kevin Koch Kevin Koch
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Bowlen, Springkussens, Lasergamen! Week 13 - 2023

Lekker voetballen, trefballen, hockeyen of bijvoorbeeld meedoen aan een stormbaanrace onder begeleiding van vakdocenten lichamelijke opvoeding en pedagogisch professionals, dat kan bij Sportstuif. We bieden iedere dag sportieve activiteiten aan die aansluiten bij de leeftijd en interesses van uw zoon of dochter. Kinderen zijn dol op dingen uitproberen. Daar bieden wij dan ook alle ruimte voor én we stimuleren kinderen hun talenten te ontwikkelen.

Ben je benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse kinderopvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 13, waaronder bowlen, springkussens, lasergamen en nog veel meer!
 

Maandag 27 maart
Het begin van de week is weer van start gegaan en ook deze week gaan we er een super leuke week van maken. De maandag ochtend begon anders dan normaal. Zo waren we te vinden bij Helmond de braak, waar een school een studiedag had. In de ochtend hadden we met z’n allen een plan gemaakt voor de dag. Zo gingen we rond 10 uur fruit eten en werd daarna een leuke film gekeken tot een uur of 12. Rond 12 uur, gingen we naar het Fletcher hotel! We hadden een baan gereserveerd voor twee uur lang bowlen. Tijdens het bowlen had je verschillende spel varianten zoals ‘’paardenrace of ladder beklimmen’’ De kinderen deden het super goed. De grotere kinderen hielpen de kleinere kinderen en dat deden ze echt fantastisch! Mooi om te zien dat de verschillende leeftijden goed met elkaar om gingen en elkaar helpen waar nodig was. Ondertussen hadden we nog een lunch en na de lunch hadden we nog even tijd om het potje af te maken. Om 14:00 was de tijd voorbij en gingen we terug naar de BSO Helmond de Braak. Kort daarna was het namelijk tijd om de kinderen in Beek en Donk weer op te halen van school. Stipt om 14:45 staan we klaar bij basisschool de Raagten. De kinderen gaan weer mee naar de BSO in Beek en Donk.
Zoals gewoonlijk werd er eerst fruit gegeten met wat ranja erbij. Na het fruit eten was het tijd voor de activiteit van vandaag. De activiteit van vandaag was: ‘’A minute to win it!’’ Samen met de kinderen verzonnen we opdrachten/spelletjes die we konden uitvoeren binnen 1 minuut. Zo hadden we bijv. wie de meeste radslagen maakt binnen 1 minuut of wie het meeste kon springtouwen binnen 1 minuut. Bij elk spel dat je won kreeg de speler één punt. Wie er aan het eind de meeste punten had gewonnen, die was de winnaar van het spel. Hiervan hadden we nog een leuk kort filmpje van gemaakt. Deze is te zien in onze Instagram onder het kopje ‘’leuke verhalen’’.

  
 

Dinsdag 28 maart
Vandaag was het kantoor dag! Zo werd er in de ochtend vergaderd, werd het materiaal opgehaald voor de woensdag middag activiteit en waren we druk bezig met de voorbereidingen voor onze ‘’feestweek!’’. Om 14:00 gingen we naar Sportshop Laarbeek om de winnaar bekend te maken van onze actie! We hadden namelijk een samenwerking met sportshop Laarbeek. De opdracht was om alle Sportstuif logo’s te vinden, deze waren te zien op de foto. Diegene met het juiste aantal geraden logo’s, die mocht een prijsje uitkiezen uit de Sportshop Laarbeek! De winnaar is bekend gemaakt op onze socials: Facebook & Instagram, nogmaals proficiat! Niet gewonnen?, niet getreurd want…. Wist je dat we nog een actie online hebben staan? Namelijk onze ‘’Paaseieren actie’! Deze actie is te vinden op onze locatie gevestigd bij Sparta’25 op de Heereindsestraat 10 of geef je antwoord door via onze socials door te reageren onder de foto van de paasei actie of in een privébericht.

 

 

Woensdag 29 maart
De planning van vandaag was om eerst naar een andere Sportstuif locatie te rijden om daar mee te ondersteunen met het ophalen van de kinderen. Na het ophalen, gingen we eerst gezamenlijk lunchen. Rond een uur of half twee namen we enkele kinderen mee voor een leuke woensdag middag activiteit bij ons in Beek en Donk. Elke woensdag middag is er in beek en donk een gratis activiteit voor kinderen uit de omgeving. Zo deden we vandaag springkussens opzetten met als spelvorm ‘’Springkussen estafette”. De kinderen deden super goed mee! Na drie rondes mochten de kinderen vrij springen en spelen op de springkussens en wat vonden ze dat leuk!!! Rond kwart over drie was de activiteit voorbij en gingen we met de kinderen van de BSO gezamenlijk fruit eten. De kinderen hadden het erg naar hun zin en dat horen we natuurlijk graag! Na het fruit eten was het tijd om iedereen weer terug te brengen naar de andere BSO.

  

 

Donderdag 30 maart
Wat eigenlijk een regenachtige dag zou worden, is toch nog een mooie dag geworden. Eerst de kinderen ophalen van school. Vervolgens lekker kletsen tijdens het fruit eten en het ranja drinken. De activiteit van vandaag was; “Viesland – Lekkerland’’ Leuk spel, waarbij je meteen de kinderen een beetje beter leert kennen! Na het spel zijn we nog even heerlijk naar het speeltuintje geweest in Beek en Donk. Op het plein hebben we geschommeld, vier op een rij gespeeld, geklommen en veel lol gemaakt! Na een tijdje begon het aardig te regenen. We hadden besloten om dan toch terug te gaan naar de BSO. In de middag hadden we nog tijd over en hadden we paaseieren geverfd! Zo hadden we een dag met verschillende leuke activiteiten!

  

 

Vrijdag 31 maart
Vandaag waren we weer te vinden bij Sportstuif Helmond de Braak. Zoals altijd gingen we de kinderen ophalen in de blauwe dacia’s. De kinderen waren binnen no-time buiten, dus konden we snel terug naar de BSO. Als alle kinderen er waren, konden we onze boterhammetjes eten. Na de lunch mochten de kinderen vrij spelen. Zo werd er creatief getekend, met lego gespeeld, Pokémon kaarten werden gesorteerd en.. met de leiding werd er weer een tolwedstrijdje gehouden. Rond half vier was het alweer tijd om weer groente en fruit te eten. Wist je dat wij variëren met het geven van groentes en fruit? We vinden het belangrijk dat de kinderen gevarieerd en gezond eten en proberen hier zoveel mogelijk aandacht aan te besteden. Na de activiteit krijgen ze bij ons altijd een koekje (bijv. speculaasje) en wordt er ranja of water ingeschonken. Na het fruit eten was het tijd voor de activiteit van vandaag. Helaas door het slechte weer buiten, ging die niet door. Gelukkig hadden we daar een leuke oplossing voor! We hadden namelijk al wat materiaal uit de loods meegenomen, dat we gebruiken voor volgende week. Lasergamen! ‘’Een spel wat zeer geliefd is bij alle kinderen! Er werden twee gelijke teams gemaakt. Je probeert de tegenstander af te schieten op het pistool. Elke speler heeft drie levens. Waren de levens op? Dan kon je bij de spelleiders nieuwe levens halen en kreeg het andere team 1 punt. Welk team had aan het eind de meeste punten? ‘’

 
 

Zien we jullie volgende week maandag 3 april tot vrijdag 7 april?

๐Ÿ’™๐Ÿ’š Feestweek!๐Ÿ’™๐Ÿ’š
Sportstuif Beek en Donk viert feest! Dat betekent dat we de hele week leuke activiteiten gaan doen. Denk hierbij aan lasergamen, springkussens, XL games maar ook creatieve binnenactiviteiten! ๐Ÿ“๐Ÿคน๐Ÿปโ€โ™‚๏ธ
Kom je ook gezellig langs? ๐ŸŽ‰ Inschrijven kan gratis via: samenbijsportstuif.nl/feestweek



Ons team

Dominique de Groot
Dominique de Groot Vestigingsmanager
Britt Blonk
Britt Blonk
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches