Onze dochter is er nog maar net maar wat vind ze het geweldig bij jullie. Zo veel leuke dingen die jullie doen. Hemelrijk, binnen speeltuinen spelletjes die ze thuis nooit doen noem het maar op maar ook knutselen en samen spelen met andere kindjes. Elke keer als ik ze ophaal vraagt ze volgende week mag ik toch weer mama. Dat zegt genoeg. Toen we moeilijk zaten kwamen jullie met de juiste hulp en oplossingen dat gaf me zoveel rust en ben ik jullie erg dankbaar voor. Hee het team van sportstuif beek en Donk dikke duim voor jullie. Wees trots op hoe jullie het doen met veel enthousiasme en liefde voor de kindjes
Ga zo door!!!!!

Rachel Goetstouwers Rachel Goetstouwers
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Stoepkrijten, nerfbattle & kidplaza! Week 46 - 2022

Lekker voetballen, trefballen, hockeyen of bijvoorbeeld meedoen aan een stormbaanrace onder begeleiding van vakdocenten lichamelijke opvoeding en pedagogisch professionals, dat kan bij Sportstuif. We bieden iedere dag sportieve activiteiten aan die aansluiten bij de leeftijd en interesses van uw zoon of dochter. Kinderen zijn dol op dingen uitproberen. Daar bieden wij dan ook alle ruimte voor én we stimuleren kinderen hun talenten te ontwikkelen.

Ben je benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse kinderopvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 46. Waaronder stoepkrijten, een nerfbattle en kidsplaza!

Maandag 14 november

Ohw hoor jij dat ook? Wie klopt daar op de deur? Het is Sinterklaas natuurlijk met zijn pieten! Hebben jullie hem ook op de televisie gezien?

Omdat sinterklaas weer in het land is, hopen wij bij BSO Sportstuif Beek en Donk dat we iets leuks krijgen! Maar hoe weet sinterklaas waar we graag mee spelen bij BSO Sportstuif Beek en Donk? Juist! Door het verlanglijstje. Dus die hebben we maandag gemaakt. Knippen, plakken en kleuren. Volgende week gaan wij de schoen zetten zodat sinterklaas het verlanglijstje kan ophalen! Spannend!

Dinsdag 15 november

Om 15:00 stonden we klaar om Aris op te halen van school! Toen we aankwamen bij de buitenschoolse opvang Sportstuif Beek en Donk, hebben we eerst lekker fruit gegeten en ranja gedronken! In de loods van Sportstuif lag nog stoepkrijt want Aris had met Halloween ons stoepkrijt weggetoverd…. Dus werd het een combinatie van creatief en motorisch bezig zijn! We hebben een te gek hinkel pad gemaakt! Er werden handen en voeten getekend en vervolgens kon je er overheen lopen.

Woensdag 16 november

De ochtend begon weer Sportief voor Laura en Milou. Het is weer tijd voor de gymlessen, zo blijven wij ook in beweging 😊. Tussen de bedrijven door hebben we geflyerd in de wijk. Weet jij al wat wij allemaal doen?

In de middag was het heerlijk weer! Perfect voor de woensdag middag activiteit. Touwtrekken, voetballen, badminton en Nerfbattle. Wij waren in ieder geval van de bank af met onze kont! Super gezellig! Hee! Doe je woensdag middag ook mee bij BSO Sportstuif Beek en Donk?

  

Donderdag 17 november

Bah wat een weertje vandaag. Regen, regen, regen en nog eens regen. Dit leek ons de geschikte dag voor een uitstapje naar Kidz Plaza! Lekker klimmen, klauteren en plezier maken! Wij hebben ons zeker vermaakt.

  

Vrijdag 18 november

Het einde van de week is in zicht. Wij werken hard door want wij hebben weer een coole actie! Namelijk de pietenjacht. Heb jij onze Sportstuif pieten al op de ramen zien hangen? Als je alle letters bij de pieten hebt gevonden, mag je een woord proberen te maken. Als je dat woord weet en alle foto’s hebt gemaakt van de pieten, kan je een goed gevulde goodiebag komen ophalen bij buitenschoolse opvang Sportstuif Beek en Donk!

Succes met zoeken en een fijn weekend!



Ons team

Dominique de Groot
Dominique de Groot Vestigingsmanager
Britt Blonk
Britt Blonk
Bram Werdens
Bram Werdens
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches