Sportstuif Beek en Donk is een buitenschoolse opvang die zich bezighoudt op het aanbieden van sportieve en creatieve activiteiten voor kinderen. De professionele inzet van Dominique, die zich met veel enthousiasme inzet, om de kinderen blij te maken, inspireren en aan te blijven moedigen, is gewoon geweldig. Ze organiseert bij deze BSO hele leuke spelactiviteiten voor de kinderen en draagt actief bij aan het stimuleren van een gezonde en actieve levensstijl. En dan dat 'Fruit-uurtje'...... dat hoor ik elke keer weer... daar wordt ik zo blij van. Ik kan het alleen maar aanbevelen. Probeer het zelf een keer zou ik tegen elke ouder zeggen. Ga zo door Dominique, ga zo door BSO B&D !!

Patty Patty
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Sportbingo, samenwerkingsspellen & verstoppertje in het donker! Week 44

Lekker voetballen, trefballen, hockeyen of bijvoorbeeld meedoen aan een stormbaanrace onder begeleiding van vakdocenten lichamelijke opvoeding en pedagogisch professionals, dat kan bij Sportstuif. We bieden iedere dag sportieve activiteiten aan die aansluiten bij de leeftijd en interesses van uw zoon of dochter. Kinderen zijn dol op dingen uitproberen. Daar bieden wij dan ook alle ruimte voor én we stimuleren kinderen hun talenten te ontwikkelen.

Ben je benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse kinderopvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 44. Waaronder sportbingo, samenwerkingsspellen en verstoppertje in het donker!

 

Maandag 31 oktober

De week begint met een heerlijk zonnetje! Toen we onze vitamientjes op hadden zijn wij de natuur in gegaan. We hebben gespeeld bij een beekje. We ontdekken welke materialen er blijven drijven op het water en welke materialen zinken naar de bodem.

Toen we terug waren bij Sparta’25, hebben we de hoepels, lintjes en voetballen gepakt. We hebben alvast geoefend voor de samenwerkingsspellen voor woensdag. Zo deden we het hoepel spel, kat en muis en afpakkertje. Deze activiteiten natuurlijk met muziek!

Dinsdag 1 november

Vandaag is de eerste werkdag van onze nieuwe vestigingsmanager Milou! Welkom bij Sportstuif Beek en Donk. We gaan er samen een sportieve tijd van maken.

De middag bleef het lekker weer. We zijn naar speeltuin de Octopus gelopen. Onderweg kwamen we een uitdagend parcours over het water tegen. In het begin stapten we vrolijk over de stenen heen. Maar toen verloor Aris zijn evenwicht en….. PLONS! In het water. De voeten waren nat, maar dat geeft niks. We hebben de schoenen en sokken uit gedaan en zijn lekker op de blote voeten verder gaan spelen in de speeltuin. Van proberen kun je leren!

Woensdag 2 november

Het is een sportieve woensdag ochtend! Milou begint de dag met gymlessen in Asten en Laura begint de ochtend met peutergymlessen in Geldrop.

Woensdag middag is activiteiten middag! Een middag vol met sportieve spellen want deze week hadden we sportbingo en samenwerkingsspellen! We kamen erachter dat slalommen en kloslopen best lastig kan zijn. Je moet beide in een bepaald ritme mee zingen wil je succes behalen. Bij de sportbingo zaten zware oefeningen bij. In de stoelhouding tegen de muur was het zwaarste. Maar zo hebben we wel veel spieren gebruikt vandaag!

Donderdag 3 november

Vandaag is de eerste stagedag van stagiair Tim! Hij komt een heel schooljaar stage bij ons lopen, dus je zult hem iedere donderdag bij ons op de locatie zien rondlopen.

De middag was regenachtig. Tussen de buien door zijn we naar de pannakooi gegaan om daar lekker te voetballen. Onder onze overkapping hebben we trefbal gespeelt. Toen het een beetje begon te schermen, hebben we alle lampen uitgemaakt en speelde we verstoppertje in het donker! Ook al is het buiten slecht weer wij maken er een sportieve middag van!

Vrijdag 4 november

Het is weer kantoor vrijdag. We werken alles bij om volgende weer met een frisse start te kunnen beginnen. Fijn weekend gewenst!

 



Ons team

Dominique de Groot
Dominique de Groot Vestigingsmanager
Britt Blonk
Britt Blonk
Bram Werdens
Bram Werdens
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches