Een leuke BSO waar de kinderen lekker kunnen bewegen. Er worden leuke sport- en spelactiviteiten bedacht voor alle leeftijden.

Kevin Koch Kevin Koch
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Bingo, Limbo dansen, SES schilderen! Week 2 - 2023

Lekker voetballen, trefballen, hockeyen of bijvoorbeeld meedoen aan een stormbaanrace onder begeleiding van vakdocenten lichamelijke opvoeding en pedagogisch professionals, dat kan bij Sportstuif. We bieden iedere dag sportieve activiteiten aan die aansluiten bij de leeftijd en interesses van uw zoon of dochter. Kinderen zijn dol op dingen uitproberen. Daar bieden wij dan ook alle ruimte voor én we stimuleren kinderen hun talenten te ontwikkelen.

Ben je benieuwd naar onze sportieve buitenschoolse kinderopvang? Bekijk hieronder de activiteiten van week 2, waaronder bingo, Limbo dansen, SES schilderen en nog veel meer!


Maandag 9 januari

Het was weer een normale maandag waarbij de kinderen weer naar school gingen. Met onze mooie blauwe Sportstuif auto gingen we de kinderen ophalen van school.
Het was weer wennen voor de kinderen om weer naar school te moeten. Het regende best hard, dus we hadden al bedacht om binnen een activiteit te doen.
Eerst even gezellig wat fruit eten met z’n alle en daarna gingen we van start. We hadden met z’n alle bingo gedaan! Iedereen mocht een stempelstift kiezen.
Wat deed iedereen goed mee en ook helemaal zelfstandig.. knap hoor!! De eerste bingo’s duurde wel eventjes maar voor we het wisten riep iemand BINGO!!
Even controleren… wat bleek dat de eerste bingo helaas een valse bingo was.. dat betekende; ‘’een liedje zingen!!’’ Met wat hulp hadden we samen een liedje gezongen, dat was ook erg leuk en gezellig. Kort daarna waren er echte bingo’s en mochten de kinderen een cadeautje kiezen van de tafel. Na de bingo mochten de kinderen nog even spelen tot ze worden opgehaald van de BSO.
 

 

 

Dinsdag 10 januari

Weer een slechte regenachtige dag is aangebroken, maar dat weerhoud ons er niet van om binnen aan de slag te gaan met creatieve activiteiten.
Na een lekker hapje fruit en wat drinken hadden we nog even gezellig met elkaar gekletst over de schooldag van vandaag.
Kort daarna konden we beginnen aan onze middag activiteit. Dit spel was nog nieuw voor ze. 
Het spel wat we gingen doen heet ‘’Limbo dansen’’ de bedoeling van het spel is dat je onder het genot van een muziekje probeert om onder de stok door te dansen.
Dat was nog wel even moeilijk in het begin omdat de kinderen er graag onder door wilden kruipen. Na een proefronde voor te hebben gedaan, lukte het veel beter bij de kinderen.
Na de activiteit mochten de kinderen nog even vrij spelen en hebben ze nog mooie tekeningen gemaakt!
 

 

 

Woensdag 11 januari

Deze woensdag was een rustige dag bij ons op de BSO.
We gebruiken deze dag om ons voor te bereiden op de opendag die volgende week vrijdag 20 januari plaats vindt.
Ben jij nou benieuwd wat we deze dag allemaal gaan doen?
Kom dan gerust een kijkje nemen en laat je vooral informeren over onze mogelijkheden.
 

  

 

Donderdag 12 januari

De scholen zijn weer uit, tijd om de kinderen op te halen! Zo dat is gedaan, snel naar binnen want het regent kei hard!
De kinderen mochten nog even vrij spelen en daarna gingen we fruit eten en wat drinken.
We hadden eigenlijk een buitenactiviteit op de planning, maar doordat het zo hard regende zijn we andere spellen gaan spelen.
Zo zijn we begonnen met SES gieten en schilderen waarbij je eerst het gips moest maken en dan na ongeveer 20 minuten kon schilderen. Daarna hebben we wat spelletjes gespeelt uit de kast.
We zijn begonnen met Jenga! Dit was voor sommige nog een nieuw spel. Vol fanatisme werd dit spel gespeeld!
We hebben ook nog even Halli Galli gespeeld. Dit spel was iets moeilijker omdat je goed moest tellen, maar na een paar rondjes spelen ging dit super.

 
 

Vrijdag 13 januari

Vandaag is het kantoor dag! Deze dag gebruiken wij om weer leuke activiteiten te bedenken voor de volgende week.
We gebruiken deze dag ook om de opendag voor te bereiden die plaats vindt op vrijdag 20 januari.
Inschrijven kan via deze link: http://samenbijsportstuif.nl/opendagbeekendonk
Namens Sportstuif wensen wij jullie nog een fijn weekend en tot volgende week!
 

 

 

 



Ons team

Dominique de Groot
Dominique de Groot Vestigingsmanager
Britt Blonk
Britt Blonk
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches