Een hele leuke BSO waarbij kinderen veel van en over elkaar leren middels een divers sport en spel aanbod.

Lex Lex
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Reviews

Danielle

Onze kinderen vinden het super gezellig bij Sportstuif Asten. Leuk dat de sportieve elementen worden gecombineerd met allerhande spelletjes.

Lees verder...

Elke

Onze kinderen gaan met veel plezier naar de Sportstuif in Asten. Samen sporten en spelletjes doen na school.

Knutselen en kleuren net waar ze op dat moment mee bezig willen zijn. Fijn dat er een goede balans is tussen mannelijke en vrouwelijke pedagogisch medewerkers. Een plek waar ze heerlijk zichzelf kunnen zijn op een mooie locatie.

Lees verder...

Joep

Onze kindjes gaan sinds kort 2x in de week met veel plezier naar de sportstuif.

Gezellig met andere kinderen buiten spelen, maar als ze willen is er binnen ook lekker een plekje om te spelen of tot rust te komen, na een dag school.

Lees verder...

Saskia

Hele prettige buitenschoolse opvang. Mijn kinderen vinden het er heel fijn. Ze kunnen lekker buitenspelen en hebben er alle ruimte zowel om zich letterlijk fysiek uit te leven na een dag school als om te doen wat ze leuk vinden.

Goed contact met de pedagogisch medewerkers.

Erg leuk is dat ik tijdens mijn werk regelmatig een foto krijg via Whatsapp van wat de kinderen aan het doen zijn.

Lees verder...

Linda

Leuke naschoolse opvang waarbij beweging in de buitenlucht goed gestimuleerd wordt! De kinderen hebben het naar hun zin, de activiteiten zijn leuk, net als de begeleiding en er is in ieder geval genoeg ruimte om de meest uiteenlopende dingen te doen en energie vrij te uiten. Chapeau!

Lees verder...

Dennis

Een super leuke BSO, waarbij kinderen veel nieuwe sport en spel activiteiten aangeboden krijgen. Met de begeleiding van het enthousiaste team erbij maakt het een top BSO!

Lees verder...

Lex

Een hele leuke BSO waarbij kinderen veel van en over elkaar leren middels een divers sport en spel aanbod.

Lees verder...

Niels

Een sportieve BSO waarbij aandacht is voor ieder individu. Bij Sportstuif worden kinderen geënthousiasmeerd om deel te nemen aan verschillende activiteiten i.p.v. kinderen alleen maar zelfstandig vrij te laten spelen.

Lees verder...

Shauny

Een hele leuke BSO waarbij kinderen zich na schooltijd actief kunnen uitleven! Er wordt naar ieder kind gekeken en elke dag worden er leuke sportactiviteiten georganiseerd!

Lees verder...

Elke

Onze dochter gaat met veel plezier naar de sportstuif. Aandacht voor sport en spel, samen spelen. Voor ons als ouders is de flexibiliteit een absoluut voordeel en een blij en tevreden kind bij het ophalen.

Lees verder...

Marijn

Kinderen kunnen zich bij Sportstuif na school uitleven door middel van sport en spel. Een hele leuke BSO met aandacht voor elk kind!

Lees verder...

Nellie

Een super leuke BSO, waarbij de aandacht ligt op sport en spel activiteiten voor basisschoolkinderen in gemeente Asten. Enthousiast team met aandacht voor het kind!

Lees verder...

Michelle

Onze kinderen gaan heel graag naar Sportstuif. Veel verschillende activiteiten. En in de vakanties leuke uitjes. Er is altijd iets te doen.

Lees verder...

Melissa

Mijn kinderen gaan niet naar de BSO maar kennen de Sportstuif van de pauze-activiteit op school waar ze altijd met leuke verhalen en idee-spellen over thuiskomen. Ook gaan ze regelmatig naar de woensdagmiddag activiteit welke de Sportstuif aanbiedt. Dan mogen ze een uurtje gratis meedoen met wisselende activiteit. Ontzettend leuk en goed georganiseerd net als de vakantie activiteiten welke ze organiseren.

Lees verder...

Ted

Een hele sportieve BSO waar elk kind zich gehoorzaam voelt

Lees verder...

Joep

Sportstuif is een hele leuke BSO waar de kinderen veel buiten kunnen spelen en bewegen. De locatie leent zich hier prima voor. Sportstuif is gevestigd bij de voetbalvereniging.

Lees verder...

Salina

Super leuke en gezellige Sport BSO!

Lees verder...

saskia

Gezellige opvang waarbij ze veel buiten kunnen spelen en ook leuke sportactiviteiten hebben. Mijn zoon uit groep 7 gaat er met plezier naar toen

Lees verder...

Elke

Een sfeervolle BSO waar sport en spel volop aan bod komen. Veel activiteiten maar ook een plek waar onze dochter tot rust kan komen na een dag school. Enthousiaste medewerkers die betrokken zijn bij de kinderen en op een fijne laagdrempelige manier te werk gaan

Lees verder...

Christa

Sportief bezig zijn is een fijne uitlaatklep na school. De (mannelijke) begeleiding is uniek in de bso wereld waar vrouwen meestal in de meerderheid zijn. Een bso waar je wordt gezien én gehoord, waar je jezelf kan en mag zijn.

Lees verder...

Martine

Sportstuif Asten is een mooie sportieve buitenschoolse opvang met een breed aanbod en veel mogelijkheden.

Lees verder...

Anouk

Een BSO met aandacht voor sport, spel en het plezier van ieder kind!

Lees verder...

Roos

Goede BSO met zeer betrokken medewerkers die elke week zorgen voor leuke sport en spel aanbod.

Lees verder...

Bart

De lessen worden altijd gegeven door leuke, enthousiaste mensen. Top organisatie!

Lees verder...

Laura

Een super gezellige, sportieve BSO ,waar kinderen zich op sportief gebied helemaal kunnen uitleven!

Lees verder...

Luc

Een Sportieve BSO waar veel bewegingsvrijheid is voor ieder kind. Veel aanbod van sport en spel.

Lees verder...

Nynke

Leuke sportieve BSO. Waar de kinderen veel beweging hebben en lekker kunnen spelen en samen met de anderen zichzelf kunnen ontwikkelen.

Lees verder...

Rachelle

Een geweldige plek waar de kinderen zich na school kunnen uitleven door middel van sport en spel!

 

Lees verder...

Jennemieke

Een plek waar de kinderen ook na school actief bezig worden gehouden door enthousiaste medewerkers met een sportieve achtergrond!

Lees verder...

Ons team

Jessica Clevers
Jessica Clevers
Judy Verbaarschot
Judy Verbaarschot
Dennis Bouwmans
Dennis Bouwmans
Lex Adriaans
Lex Adriaans
Joris van Horne
Joris van Horne
Rachelle Scheepers           pedagogisch coach
Rachelle Scheepers pedagogisch coach

Contact

Sportstuif Asten
Beatrixlaan 42
5721 LZ Asten

T 06-16619546
E info@sportstuif.nl