Gezellige opvang waarbij ze veel buiten kunnen spelen en ook leuke sportactiviteiten hebben. Mijn zoon uit groep 7 gaat er met plezier naar toen

saskia saskia
5 /5
bij Google reviews

Nieuws

Open dag bij Sportstuif!

Woensdagmiddag 7 oktober vond de open dan plaats bij Sportstuif Asten. Onze sportieve buitenschoolse opvang biedt dé primeur in de naschoolse opvang op het gebied van sport en spel. Natuurlijk werden tijdens deze middag de gestelde Corona-maatregelen in acht genomen. Het was lekker weer, veel geïnteresseerde ouders en de kinderen waren allemaal enthousiast mee aan het doen met onze super leuke activiteiten! Lekker samen voetballen, een partijtje knotshockey of stoer meedoen met het lasergamen.

Lees verder...

Samen bij Sportstuif

Wat is er voor kinderen nou leuker om zich na school lekker uit te kunnen leven door middel van sport en spel? Sportieve Naschoolse Opvang Sportstuif wil bijdragen aan een gezonde en actieve basisschooljeugd in gemeente Asten!

Naast de buitenschoolse opvang kunnen kinderen ook regelmatig op andere manieren kennis komen maken met Sportstuif. Benieuwd naar de activiteiten? Neems eens een kijkje op: https://samenbijsportstuif.nl/.

Lees verder...

Het nieuwe schooljaar is weer goed begonnen!

Wat hebben alle kinderen weer een super leuke vakantie gehad bij Sportstuif. Bij de buitenschoolse opvang stonden weer super gave uitstapjes op de planning. Naar zorgboerderij Wouterbergen, speeltuin de Speuldries, Papagaaienpark Zoo Veldhoven, We-Jump Helmond, en naar nog veel meer plekken hebben wij de kinderen van Sportstuif mee naar toe genomen.

Lees verder...

Sportstuif Zomerdagen 2020

De 1e editie van de zomerdagen vond plaats in het weekend van 25 en 26 juli van 2020. Het was voor alle kinderen uit de regio!

De kinderen en ouders werden op zaterdag 25 juli om 09:00 uur ontvangen. De kinderen konden in het begin lekker vrij spelen. We hadden een luchtkussen dit zorgde voor dolle pret! Na een tijdje vrij te hebben gespeeld gingen we naar het Zandbos. Hier hebben de kinderen hutten kunnen bouwen. In het Zandbos is ook nog Levend Stratgo gespeeld. Erg fanatiek waren de kinderen en dat was leuk om te zien. Eenmaal terug van het Zandbos gingen we met zijn alle eten bij onze BSO locatie van Sportstuif Helmond bij de Braakse Bosdijk 1a. In de middag zijn we naar de speeltuin de Speuldries geweest in Deurne. Hier hebben we verstoppertje gespeeld met veel kinderen in de speeltuin.

Lees verder...

De zomervakantie staat weer voor de deur!

Na weer een ‘normale’ periode school staat ook weer de zomervakantie voor de deur.
Wat hebben wij maar zeker ook de kinderen hier veel zin in want er staan weer super gave activiteiten op de planning.

Lees verder...

Sportstuif weer open vanaf 11 mei!

Wat zijn wij blij dat ook Sportstuif vanaf afgelopen maandag 11 mei weer open mocht! Om alle lieve kindjes van de kinderopvang weer te kunnen zien, om lekker weer te kunnen sporten en spelen en om weer gezellig samen te kunnen kletsen.

Lees verder...

Lieve kindjes van de BSO

Al even geen Sportstuif, lekker sporten of lol,

Al even geen knuffel of een aai over de bol.

Al even geen busjes die jullie op komen halen,

Geen fruitmoment of gesprekken over jullie spannende verhalen.

Lees verder...

Wij missen de kinderen!

Wat een bijzondere situatie!
Wij vinden het belangrijk dat iedereen blijft bewegen en we willen ze stimuleren. 

Lees verder...

Carnavalsvakantie bij Sportstuif Asten

In de carnavalsvakantie stonden er weer veel sportieve activiteiten op het programma.

Lees verder...

De kerstvakantie bij Sportstuif Asten

In de weken van de kerstvakantie bij Sportstuif Asten hadden we weer van alles op het programma staan. We zijn tenslotte een sportieve BSO, dus het beloofde actieve weken te worden! Van lasergamen, buiten spelen tot grote verschillende springkussen, de kinderen van Sportstuif hebben weer leuke activititeiten gedaan. 

Lees verder...

FLEXIBILITEIT bij Sportstuif!

Wist u dat Sportstuif Asten een grote mate van flexibiliteit heeft als het gaat om ruiluren-inzet?

Lees verder...

Sinterklaas bij Sportstuif Asten!

De BSO kinderen van Sportstuif Asten waren dit jaar zo lief geweest dat zelfs Luisterpiet eventjes langs kwam om ze een aantal cadeautjes te geven. Van een voetbal, Catan junior, een Nerf tot stiften en knutsel spullen voor ieder kind zat er wel een leuk cadeautje tussen. De kinderopvang is ook dit jaar weer er goed verwend, dankjewel Sinterklaas!

Lees verder...

Sportstuif sportdag

Maandag 18 oktober was het zover; de eerste Sportstuif sportdag. Sportstuif biedt elke dag sportieve activiteiten aan en vindt het belangrijk dat kinderen na school lekker kunnen sporten en bewegen. Vanuit dit speerpunt is het idee gekomen om een sportdag te organiseren met alle vijf de vestigingen van Sportstuif.

Lees verder...

Week van de opvoeding

Het doel van buitenschoolse opvang Sportstuif is onder andere om kinderen sportieve naschoolse opvang aan te bieden, waarin kinderen leren samen te spelen, leren omgaan met winst en verlies, leren omgaan met andere kinderen (in competitief verband), leren omgaan met emoties en leren om te gaan met materiaal.

Lees verder...
 

 

Media

 

Onderzoek

Ons team

Judy Verbaarschot
Judy Verbaarschot
Dennis Bouwmans
Dennis Bouwmans
Lex Adriaans
Lex Adriaans
Tiago da Silva
Tiago da Silva
Wesley van den Boomen
Wesley van den Boomen
Ruben Goossens
Ruben Goossens
Rachelle Scheepers pedagogisch coach
Rachelle Scheepers pedagogisch coach

Contact

Sportstuif Asten
Beatrixlaan 42
5721 LZ Asten

T 06-16619546
E info@sportstuif.nl