Mijn kinderen gaan niet naar de BSO maar kennen de Sportstuif van de pauze-activiteit op school waar ze altijd met leuke verhalen en idee-spellen over thuiskomen. Ook gaan ze regelmatig naar de woensdagmiddag activiteit welke de Sportstuif aanbiedt. Dan mogen ze een uurtje gratis meedoen met wisselende activiteit. Ontzettend leuk en goed georganiseerd net als de vakantie activiteiten welke ze organiseren.

Melissa Melissa
5 /5
bij Google reviews

Judy Verbaarschot

‘’Ik vind het belangrijk om door middel van sport en bewegen bij te dragen aan de gezondheid van verschillende doelgroepen!’’  

Mijn naam is Judy Verbaarschot en ik woon in Deurne. Ik heb de opleiding HBO Sport- en bewegingseducatie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen afgerond. Daarnaast heb ik ook het MBO diploma niveau 4 behaald aan de opleiding Leisure and Hospitality. Naast mijn taak als teamleider bij Sportstuif Asten ben ik ook buurtsportcoach in gemeente Asten en Someren.

Vanaf mijn zesde ben ik actief bezig geweest met handballen bij HV. De Sprint in Deurne. Hier heb ik met plezier en enthousiasme gehandbald in het eerste vrouwenteam. Nu heb ik gekozen voor een nieuwe uitdaging en ga ik actief voetballen bij ZSV.

Buitenschoolse opvang Sportstuif is dé ideale plek waar kinderen zich na school lekker uit kunnen leven door sport en spel. 

We gaan er ontzettend leuke, sportieve middagen van maken bij Sportstuif!


 

Ons team

Judy Verbaarschot
Judy Verbaarschot
Dennis Bouwmans
Dennis Bouwmans
Lex Adriaans
Lex Adriaans
Tiago da Silva
Tiago da Silva
Wesley van den Boomen
Wesley van den Boomen
Rachelle Scheepers           pedagogisch coach
Rachelle Scheepers pedagogisch coach

Contact

Sportstuif Asten
Beatrixlaan 42
5721 LZ Asten

T 06-16619546
E info@sportstuif.nl