Gijs en zijn collega's bieden een goede naschoolse opvang voor onze 5-jarige. Vooral het actief (buiten) spelen is voor ons een reden geweest om met Sportstuif in zee te gaan! Het ophalen van onze zoon op school maakt de goede service compleet.

Joost Leenders Joost Leenders
5/5 /5
bij Google reviews

Zomervakantie bij Sportstuif Weert - Week 32 t/m 34

Zomervakantie Week 4, 7 t/m 11 augustus

Op maandag ochtend hebben we krabben op het strand en visjes geknutseld. We lieten de kinderen zo veel mogelijk zelf doen. Dit vonden de kinderen erg leuk. Zo konden de kids hun eigen fantasie er helemaal op los laten. In de middag hebben we nog met z’n alle verschillende balspelletjes gespeeld. Er waren verschillende soorten spellen waardoor iedereen kans had om te winnen. Donderdag ochtend hebben we met z’n allen armbandjes gemaakt. Na de armbandjes maken ben ik samen met de kinderen boodschappen gaan doen. Ze hebben mij goed geholpen met boodschappen doen. In de middag zijn we met de kinderen naar het bos gegaan. Hier hebben we een wandeling gemaakt. Na de wandeling zijn we nog naar een speeltuintje gegaan.

Zomervakantie Week 5, 14 t/m 18 augustus

Op maandag ochtend hebben we met z’n allen geschilderd. Hier konden de kinderen hun eigen fantasie in kwijt. In de middag was het erg warm en zijn we met de kinderen waterspelletjes gaan doen. Zo hadden verkoeling en een leuk activiteit. We hebben van de waterspelletjes een wedstrijdje gemaakt om de kinderen meer uit te dagen. Donderdag ochtend hebben we met de kinderen verschillend balspelletjes gedaan. In de middag zijn we met de kinderen naar het bos geweest. Hier hebben we een mooie wandeling gemaakt en we hebben genoten van de mooie natuur. We hebben de dag afgesloten met een lekker ijsje.

Zomervakantie Week 6, 21 t/m 25 augustus

Maandag ochtend hebben we met de kinderen gevoetbald. De kinderen deden enthousiast mee en deden goed hun best. In de middag was het heel warm. Om wat verkoeling op te zoeken hebben we in de middag waterspelletjes gedaan. We hebben de waterspelletjes in wedstrijdvorm gedaan. Zo leren de kinderen omgaan met competitie en strijd. Donderdag ochtend hebben we balspelletjes gedaan. De kinderen mochten zelf hun eigen spelletjes verzinnen. Hier waren de kinderen zeer enthousiast over. In de middag zijn we met de kinderen naar KidsPlaza geweest. KidsPlaza is een binnenspeeltuin. Hier hebben de kinderen zich lekker kunnen laten gaan.



Ons team

Gijs Linssen
Gijs Linssen Vestigingsmanager
Siem Scheeren
Siem Scheeren
Rachelle Engels
Rachelle Engels
Pedagogische coaches
Pedagogische coaches