Gijs en zijn collega's bieden een goede naschoolse opvang voor onze 5-jarige. Vooral het actief (buiten) spelen is voor ons een reden geweest om met Sportstuif in zee te gaan! Het ophalen van onze zoon op school maakt de goede service compleet.

Joost Leenders Joost Leenders
5/5 /5
bij Google reviews

Zomervakantie bij Sportstuif Weert – Week 29 t/m 31

Zomervakantie week 1

Het was een spetterende start van de zomervakantie bij Sportstuif Weert! Onze dagen waren gevuld met lachende gezichten, vrolijke stemmen en heel veel plezier. Vanaf 7:30u stonden wij al klaar om de kinderen te ontvangen. Zo hebben we deze week verschillende tik spellen vol actie en strategie gespeeld. We renden als dolle fanatiekelingen achter elkaar aan, en niemand was veilig voor de ontembare tikkers! Het voetballen bracht onze innerlijke profvoetballer naar boven. We dribbelden als Messi, trapten als Ronaldo en vierden doelpunten als echte kampioenen.

We zijn ook naar de kinderboerderij geweest. Dit was een leuke reis naar het platteland. We hebben tussen de kippen gelopen, geitjes geaaid en we hebben ook nog mooie pauwenveren gevonden die we later mee naar huis konden nemen. Uiteraard zijn we ook nog creatief aan het werk geweest en hebben we de mooiste knutsel werkjes gemaakt. Tussen al het spelen door hebben we nog genoten van onze heerlijke fruit momenten en de boterhammen lunch.

De eerste week van de zomervakantie vloog voorbij als een magische speeltuin vol met avontuur. En terwijl we afscheid namen van de week, keken we uit naar alles wat de volgende weken voor ons in petto hebben.

 

 

Zomervakantie week 2

De tweede week van de zomervakantie is ingegaan en we hebben weer hele leuke activiteiten gedaan. Zo zijn we op visite geweest bij Sportstuif Rood-Wit. We gingen op ontdekkingstocht en ontdekten een wereld vol vliegers en creativiteit. We knutselden kleurrijke vliegers en lieten ze hoog in de lucht dansen, als ware kunstenaars van de lucht. Er is ook nog een muzikaal avontuur geweest, een spel parcours op muziek vol uitdagingen en plezier! Het bowl spel was een waar bowlingspektakel, waarbij we met precisie en behendigheid verschillende ballen door de stoelpoten lieten rollen. Het was hilarisch om te zien hoe sommige ballen een eigen wil hadden en een onverwachte wending namen. De volgende uitdaging was het mikken met pingpongballetjes in de cups, een echte test voor onze gooi- en richtvaardigheden. We concentreerden ons en deden ons best om de perfecte worp te maken. De dagen waren weer vol avontuur, teamwork en plezier. We leerden nieuwe vaardigheden en lachten om de grappige momenten. Het was weer een onvergetelijke week bij Sportstuif Weert!

 

 

 

Zomervakantie week 3

De derde week van de zomervakantie is ingegaan. En we hebben weer een waanzinnige week achter de rug! Samen met Sportstuif Rood-Wit hebben we een snow globe gemaakt en zijn we gaan bowlen. De banen waren gevuld met lachende gezichten en we juichten bij elke strike die werd gegooid. Het was weer een fantastische middag. Deze week namen we ook een duik in een betoverende wereld van zintuigen. Het zintuigenpark bracht ons in een wereld van geluiden, texturen en kleuren. Zo konden we muziek maken met bamboe en konden we het water wat uit een ton kwam volgen door de buizen. Ook zijn we deze week nog samen met Sportstuif Basko naar de binnenspeeltuin Ballorig geweest. We klommen, sprongen, gleden en lachten zonder ophouden. Van de glijbanen zoeven voelde als vliegen, en in de ballenbak duiken was een zee van plezier. Het was weer een onvergetelijke week vol avontuur en plezier bij Sportstuif Weert!



Ons team

Gijs Linssen
Gijs Linssen Vestigingsmanager
Siem Scheeren
Siem Scheeren
Rachelle Engels
Rachelle Engels
Pedagogische coaches
Pedagogische coaches