Gijs en zijn collega's bieden een goede naschoolse opvang voor onze 5-jarige. Vooral het actief (buiten) spelen is voor ons een reden geweest om met Sportstuif in zee te gaan! Het ophalen van onze zoon op school maakt de goede service compleet.

Joost Leenders Joost Leenders
5/5 /5
bij Google reviews

Weer een week vol avonturen bij Sportstuif Weert – Week 27-2023

Maandag 3 juli – Zomervakantie komt er aan

De zomervakantie staat voor de deur en bij Sportstuif Weert zijn we druk bezig met het organiseren van leuke spelletjes, activiteiten en uitstapjes. Heb je zin om een dagje te komen kijken? Je kunt zelfs een dagje meelopen om te ontdekken hoe een dag bij Sportstuif Weert er uit ziet. Voor meer informatie over Sportstuif Weert, kijk dan eens op onze website en wie weet zien we elkaar snel.

 

Dinsdag 4 juli – Naar het bos

Vandaag zijn we met de kinderen naar het bos geweest. Daar was een fantastische speeltuin waar we konden klimmen, schommelen en glijden. Daarnaast was er ook een sportparcours waar de kinderen hun energie kwijt konden. Het was weer een dag vol plezier en avontuur.

 

Woensdag 5 juli - Flyeren

Vandaag zijn we bezig geweest met het bestellen van nieuwe flyers, zodat we weer kunnen gaan flyeren. Ben je benieuwd waar we dit keer gaan flyeren? Hou ons dan in de gaten via Facebook en Instagram. Wie weet komen we wel bij jou in de buurt flyeren.

 

Donderdag 6 juli – Ballon trappen

Vandaag hebben we weer een leuk spel gedaan! Iedereen kreeg met een touwtje aan elke enkel een ballon vastgemaakt. De bedoeling was om bij elkaar de ballonnen kapot te trappen. Degene die als laatste nog minimaal één ballon aan een enkel over had, had gewonnen. De kinderen vonden het een super leuk spel. Nadat de winnaar bekend was hebben we nog met z’n allen gezellig een verfrissend ijsje gegeten. Het was weer een gezellige dag waarop we veel gelachen hebben.

 

Vrijdag 7 juli – Waterspelletjes

Bij aankomst bij het sportpark van MMC hebben we eerst een lekker stukje fruit gegeten en ranja gedronken. Daarna hebben we een kennismaking gehad. Na de kennismaking waren we er klaar voor om lekker naar buiten te gaan. Met deze warme zonnige dag was het belangrijk om goed ingesmeerd te worden. Maar dat weerhield ons er niet van om volop te genieten van de dag! We hebben allerlei leuke waterspelletjes gedaan en fanatiek gevoetbald. Het was een verkoelende en sportieve afsluiting van de week waarbij we veel plezier hebben gehad.



Ons team

Gijs Linssen
Gijs Linssen Vestigingsmanager
Siem Scheeren
Siem Scheeren
Rachelle Engels
Rachelle Engels
Pedagogische coaches
Pedagogische coaches