Gijs en zijn collega's bieden een goede naschoolse opvang voor onze 5-jarige. Vooral het actief (buiten) spelen is voor ons een reden geweest om met Sportstuif in zee te gaan! Het ophalen van onze zoon op school maakt de goede service compleet.

Joost Leenders Joost Leenders
5/5 /5
bij Google reviews

Nieuwe sportieve uitdagingen bij Sportstuif Weert - week 8 - 2024

Maandag 18 februari

De vakantie zit er weer op en er staat weer een nieuwe week voor de deur. Na het ophalen van de kinderen gaan we met z’n allen fruit eten. Tijdens het fruit eten vertellen de kinderen wat ze allemaal in hun vakantie gedaan hebben. Grotendeels van de groep heeft carnaval gevierd. Na het fruit eten gaan we het activiteit doen. Vandaag zijn we gaan voetballen. Dit hadden we samen met de kinderen overlegd tijden het fruit eten. We hebben eerst een goede warming-up gedaan zodat we goed warm waren. Na de warming-up zijn we verschillende partijtjes gaan spelen. Wij als leiding deden natuurlijk ook mee. De kinderen waren zeer fanatiek maar wel fair.

 

Dinsdag 19 februari

Vandaag hadden we een jarige bij ons op de BSO. Tijdens het fruitmoment doen we dan ook altijd voor die gene zingen met z’n allen. De jarige mag dan op de stoel gaan staan tijdens het zingen. Nadat we het feestje hadden gevierd zijn we het activiteit gaan doen. Vandaag hadden we 2 spellen. We zijn begonnen met verschillende tikspellen. Denk aan slingertikkertje en aan kat en muis tikkertje. Na de tikspellen hebben we nog nerf-gevecht gedaan. De kinderen konden tijdens deze spellen goed hun energie kwijt en waren dan ook de hele tijd volop in beweging.

 

Woensdag 20 februari

Vandaag hadden wij de Winterspelen georganiseerd bij Sportstuif Weert. Dit doen wij voor alle kinderen uit Weert. Tijdens de Winterspelen hebben we verschillende Olympische sporten beoefend. Zo hebben we de Biatlon, curling maar ook ijshockey gedaan. De kinderen deden allemaal enthousiast mee en deden allemaal goed hun best.

 

Donderdag 21 februari

Net zoals elke dag halen we ook vandaag alle kinderen op bij hun scholen. Als we bij Sportstuif aankomen mogen de kinderen eerst altijd nog even vrij spelen. We stimuleren ze altijd om buiten te gaan spelen. Na het vrij spelen gaan we met z’n allen fruit eten. Tijdens het fruit eten mag ieder kind zijn/haar verhaal vertellen. Na het fruit staat het activiteit op de planning. En dus ook vandaag. Vandaag hebben we eerst een tikspel gedaan, namelijk Chinese muur. Na het tikspel hebben we nog een estafettespel gedaan. We hadden de groep in 2 groepen opgesplitst en ze moesten zo snel mogelijk het parcours afleggen. En de grote vraag was. Welk team weet als snelste over het parcours te gaan.

 

Vrijdag 22 februari

En zo is het alweer de laatste dag van de schoolweek. Maar op deze laatste dag staan er ook weer leuke activiteiten op de planning. Zo hebben we vandaag het paw patrol spel gespeeld. Dit spel hebben we samen met de kinderen verzonnen. 1 iemand gaat zich verstoppen en doet net alsof hij in nood zit. De andere kinderen ( de paw patrol ) gaan het kind in nood dan redden. Dit spel hebben we de hele middag gespeeld want elk kind wilde een keer gered worden.



Ons team

Gijs Linssen
Gijs Linssen Vestigingsmanager
Siem Scheeren
Siem Scheeren
Rachelle Engels
Rachelle Engels
Pedagogische coaches
Pedagogische coaches