Super BSO, zo blij mee. Ze doen zo veel met de kids. Naar binnenspeeltuin, naar andere locaties, Color run maar ook gewoon op eigen locatie spelletjes buiten en binnen. Niets is te gek. Wat ook super is dat er mannen op deze locatie werken, echt top. In overleg zijn ze flexibel betreft uren. Alleen maar lof.

Eliza van der Meijden Eliza van der Meijden
5/5 /5
bij Google reviews

Nieuwe sportieve uitdagingen bij Sportstuif Weert - Week 51 - 2023

Maandag 18 december

Het is weer een nieuwe week bij Sportstuif Weert, en er staan weer een heleboel activiteiten op de planning. Nadat we vandaag de kinderen hebben opgehaald en samen fruit hebben gegeten zijn we gelijk begonnen met het 1ste activiteit. Om allemaal een beetje warm te worden met dit koude weer hebben we een tikspel om mee te beginne namelijk voorwerptikkertje. Bij deze variant van tikkertje gaat niemand af en blijft iedereen lekker in beweging. Nadat we allemaal warm zijn zijn we doorgegaan naar het 2de activiteit. Het 2de activiteit was een estafette. Welk team was het snelste en wist te winnen. We hebben dit meerdere keren gespeeld en verschillende soorten teams gemaakt. Na al deze activiteiten waren de kinderen erg moe geworden en zijn we binnen een koekje gaan eten met een bekertje ranja erbij.

 

dinsdag 19 december

Vandaag was het helaas een regenachtige dag en konden we niet naar buiten. Maar niet getreurd we hebben in de wintertijd ook binnen activiteiten die we kunnen doen. Zo zijn we begonnen met mission impossible. Wie kan het parcours afleggen zonder de lasers (touwtjes) aan te raken? Na dit behendigheidsspel hebben we nog de stopdans gedaan. Hier konden de kinderen nog lekker hun energie in kwijt. Wat het dit keer extra leuk maakte was dat de kinderen om de beurt een liedje mochten kiezen waarop we gingen dansen.

 

woensdag 20 december

Vandaag gingen we op zoek naar de beste speurneus bij Sportstuif. Met het spel spoorzoeken moesten de kinderen een spoor volgen en tussendoor verschillende opdrachten uitvoeren. De kinderen deden heel goed hun best om het spoor te volgen, al was het soms een beetje moeilijk ze gaven de moed niet op.

donderdag 21 december

Het was vandaag een regenachtige dag dus hebben we binnen 2 activiteiten gedaan. We hebben samen met de kinderen besloten wat ze die middag wilde gaan doen. Als 1ste zijn we Just dance gaan doen. Zo konden ze eerst nog goed hun energie kwijt. Na Just dance zijn we nog met z’n allen verstoppertje gaan doen. Dit blijven de kinderen altijd nog leuk vinden. En elke keer verzinnen de kinderen weer nieuwe verstopplekken.

 



Ons team

Gijs Linssen
Gijs Linssen Vestigingsmanager
Siem Scheeren
Siem Scheeren
Rachelle Engels
Rachelle Engels
Pedagogische coaches
Pedagogische coaches