Super BSO, zo blij mee. Ze doen zo veel met de kids. Naar binnenspeeltuin, naar andere locaties, Color run maar ook gewoon op eigen locatie spelletjes buiten en binnen. Niets is te gek. Wat ook super is dat er mannen op deze locatie werken, echt top. In overleg zijn ze flexibel betreft uren. Alleen maar lof.

Eliza van der Meijden Eliza van der Meijden
5/5 /5
bij Google reviews

Laatste week voor de zomervakantie Weert – Week 28-2023

Maandag 10 juli - Knutselen

Wist je dat wij bij Sportstuif Weert naast de sportieve activiteiten ook dol zijn op knutselen? Zo maken we bijvoorbeeld met kleurrijke papieren, lijm en glitters de mooiste knutselwerkjes. We zorgen er voor dat er voor iedereen iets te doen is bij Sportstuif.

 

Dinsdag 11 juli – Kleuren en bordspellen

Vandaag was het een gezellige dag vol spelletjes en kleuren bij Sportstuif. We hebben samen met de kinderen verschillende bordspellen gespeeld en gelachen. De kinderen wilden heel graag nog een keer het reactiespel spelen, dit hebben we ook nog gedaan. Daarnaast hebben we ook onze kleurpotloden tevoorschijn gehaald en zijn we aan de slag gegaan met kleurplaten. Het was geweldig om te zien hoe geconcentreerd en enthousiast de kinderen waren terwijl ze hun kunstwerken tot leven brachten. Het was een vrolijke en speelse dinsdag!

 

Woensdag 12 juli – Dagprogramma zomervakantie

In de zomervakantie hebben we bij Sportstuif altijd een uitgebreid dagprogramma. In de ochtend gaan we bijvoorbeeld knutselen en spelen we leuke bordspellen. We halen al het papier, verf en ander knutselmateriaal uit de kast om mooie kunstwerken te maken. In de middag doen we sportieve spellen of gaan we op uitstap. Al het nodige materiaal voor de uitstap nemen we mee in een rugtas. Dan rijden we in de Sportstuif Dacia bijvoorbeeld naar het bos, speeltuin of naar een blotevoetenpad. Kom jij deze zomer ook naar Sportstuif Weert? Dan staan er leuke, creatieve en avontuurlijke dagen op jouw te wachten!

Donderdag 13 juli - Kubb

Ook vandaag was het weer tijd voor een actief en gezond dagje bij Sportstuif Weert. We begonnen de middag met het smullen van lekker fruit en drinken van verfrissende ranja. Daarna zijn we naar buiten gegaan en hebben we het spel Kubb gespeeld. Er werden 2 teams gemaakt die tegen elkaar spelen. Met veel enthousiasme hebben de kinderen geprobeerd elkaars houten blokken omver te werpen. Het team wat uiteindelijk de koning wist om te gooien had gewonnen! Het was weer een spannende wedstrijd en iedereen had plezier. Na afloop hebben we nog een lekker koekje gegeten en wat water gedronken om weer op te laden. Het was een dag vol sportiviteit en gezelligheid!

 

Vrijdag 14 juli – Frisbeeparcours

Vandaag stond er een sportieve uitdaging op het programma bij Sportstuif Weert. We hebben een frisbeeparcours bedacht en de kinderen zouden hun werptechniek en precisie kunnen tonen. De frisbees moesten tussen de pionnen door en uiteindelijk in een emmer terecht komen. Helaas hebben we door afmeldingen deze vrijdag geen kinderen mogen ontvangen. We hebben daarom onze tijd elders besteed. Zo hebben we de puntjes op de i gezet in het draaiboek van de zomervakantie. Nu zijn we helemaal klaar voor de start van een geweldige zomervakantie!



Ons team

Gijs Linssen
Gijs Linssen Vestigingsmanager
Siem Scheeren
Siem Scheeren
Rachelle Engels
Rachelle Engels
Pedagogische coaches
Pedagogische coaches