Een super leuke sportieve BSO! Ieder kind kan zich na schooltijd lekker uitleven op het mooie sportpark van MMC Weert! Enthousiaste pedagogisch medewerkers zorgen voor een leuke, sportieve sfeer en bieden elk kind een veilige en leuke omgeving om te sporten en spelen! 

Yvonne Hurkmans Yvonne Hurkmans
5/5 /5
bij Google reviews

Een week vol sneeuwpret bij Sportstuif Weert - week 3 - 2024

Maandag 15 januari

Het is weer de 1ste dag van de week. En de sneeuw kwam in de ochtend al goed uit de lucht vallen. Toen we de kinderen opgehaald hadden waren de velden ook nog helemaal bedekt met de sneeuw. We zijn eerst binnen snel wat fruit gaan eten en zijn daarna lekker naar buiten gegaan om in de sneeuw te spelen. We hadden vandaag sneeuwballengevecht gedaan. De sneeuw vloog ons om de oren. Want alle kinderen werkte natuurlijk samen om de leiding te pakken. Ook hebben we nog een potje gevoetbalt in de sneeuw. Na lang in de sneeuw hebben gespeeld zijn we nog naar binnen gegaan en hebben we een koekje gegeten en een bekertje ranja gedronken.

 

Dinsdag 16 januari

Ook vandaag was het een koude dag. Daarom zijn we begonnen met het reactie spel, tijdens dit spel worden de kinderen goed warm. Daarna gingen we schipper mag ik overvaren doen. Dit is een spel wat de kinderen bij ons heel leuk vinden. We zorgden ervoor dat elk kind een keer in het midden mocht staan en dus mocht kiezen hoe de rest naar de overkant moet. Dit maakte het extra leuk voor de kinderen. Na lang dit spel gedaan te hebben kwam ook aan vandaag een eind.

 

Donderdag 18 januari

Vandaag lag er nog meer sneeuw op de velden dan de afgelopen dagen. Want gisteren had het de hele dag gesneeuwd. We probeerden vandaag dan ook een sneeuwpop te maken. Maar dit lukte helaas niet want de sneeuw was te korrelig. Maar dat mocht de pret niet drukken. We hebben nog leuk in de sneeuw kunnen spelen en hebben veel sneeuwpret gehad.

 

Vrijdag 19 januari

Het is al weer de laatste dag van de schoolweek. En er ligt nog steeds heel veel sneeuw. Tijdens het fruit eten hebben we overlegt met de kinderen wat we vandaag wilde gaan doen. De kinderen wilde weer proberen om een sneeuwpop te maken. Maar ook vandaag lukte dat helaas niet. Daarom hebben we kleine mini sneeuwpoppen gemaakt.



Ons team

Gijs Linssen
Gijs Linssen Vestigingsmanager
Siem Scheeren
Siem Scheeren
Rachelle Engels
Rachelle Engels
Pedagogische coaches
Pedagogische coaches