Gijs en zijn collega's bieden een goede naschoolse opvang voor onze 5-jarige. Vooral het actief (buiten) spelen is voor ons een reden geweest om met Sportstuif in zee te gaan! Het ophalen van onze zoon op school maakt de goede service compleet.

Joost Leenders Joost Leenders
5/5 /5
bij Google reviews

een week vol leuke uitstapjes bij Sportstuif Weert - week 52 - 2023

Woensdag 27 december

De kerstmis is weer voorbij maar bij Sportstuif gaat de gezelligheid gewoon verder. Zo zijn we vandaag met de kinderen naar locatie Veldhoven Basko gegaan. In de ochtend zijn we met z’n allen gaan schaatsen. Voor een aantal kinderen was dit nog een leuke uitdaging want die hadden het nog nooit gedaan. Zo zijn we dan op de kleine baan begonnen met oefenen. Op het einde van de ochtend hebben we een rondje op de grote baan geschaatst. De tijd vloog hier voorbij want het werd alweer tijd om te gaan lunchen. Na de lunch stond er nog een activiteit op de planning. We gingen vuurwerk knutselen. De mooiste creaties werden hier gemaakt. Maar helaas kwam aan deze dag ook een einde. Want wij moesten alweer terug rijden naar onze eigen BSO.

 

Donderdag 28 december

Vandaag was een dag om van te smullen. Want vandaag moesten we helaas afscheid nemen van een kind bij ons op de BSO. Maar hij had wel wat lekkers mee genomen. Hij had thuis cup cakes  gemaakt. En omdat hij zo van bakken houdt zijn we in de ochtend met z’n allen koekjes gaan bakken. Nadat de koekjes klaar waren hadden we snel onze boterhammen gesmeerd en alles in de tas gedaan. Want al dit lekkers namen we mee naar Kids Plaza. Hier hebben we de hele dag gespeeld. En tussen het spelen door konden we lekker genieten van al het lekkers dat we hadden meegenomen.

 

Vrijdag 29 december

En zo is het al weer de laatste dag van de eerste week vakantie. Maar ook vandaag hebben we weer leuke dingen gedaan. We zijn vandaag naar locatie Veldhoven rood-wit gegaan. Met deze kinderen zijn we met z’n allen naar Kids Jump gegaan in Geldrop. Kids Jump is een springkussenfestival. Hier konden de kinderen zich helemaal uitleven. Zo gingen zo snel mogelijk over de stormbaan, zo lang mogelijk op de stier blijven zitten en zo hoog mogelijk klimmen in de palmboom. Maar we hebben hier ook verstoppertje en tikkertje gespeeld. Het was een hele dag volop bewegen bij Kids Jump. Tussendoor nog snel een boterham gegeten en daarna weer snel gaan spelen. Maar helaas ging de tijd hier veel te snel en moesten we om 4 uur weer terug naar MMC Weert.

 



Ons team

Gijs Linssen
Gijs Linssen Vestigingsmanager
Siem Scheeren
Siem Scheeren
Rachelle Engels
Rachelle Engels
Pedagogische coaches
Pedagogische coaches