Gijs en zijn collega's bieden een goede naschoolse opvang voor onze 5-jarige. Vooral het actief (buiten) spelen is voor ons een reden geweest om met Sportstuif in zee te gaan! Het ophalen van onze zoon op school maakt de goede service compleet.

Joost Leenders Joost Leenders
5/5 /5
bij Google reviews

Een week vol leuke activiteiten bij Sportstuif Weert - week 9 - 2024

Maandag 26 februari

Het is alweer maandag! Vandaag was het helaas een regenachtige dag en zijn we binnen een activiteit gaan doen. Eerst zijn we de kinderen gaan ophalen en hebben we fruit gegeten. Tijdens het fruit eten hebben we het weekend besproken en gezellig gekletst met z’n allen. Daarna was het tijd om te gaan weerwolven! Het getik van de regen tegen de ramen en het opzetten van een spannende muziekje maakte de activiteit nog avontuurlijker. Het was zelfs zo leuk dat één potje niet genoeg was.

Dinsdag 27 februari

Vandaag scheen gelukkig weer het zonnetje en zijn we weer naar buiten kunnen gaan. Nadat de kinderen waren opgehaald zijn we weer fruit gaan eten. Na het fruit eten hadden we ook nog een jarige. Hier hebben we hard voor gezongen en geklapt. Vandaag stond bevrijdingstikkertje en pingpongbal-estafette op de planning. Tijdens het tikspel heeft iedereen zich goed kunnen opwarmen om daarna alle energie in de estafette te steken. De kinderen werden motorisch goed uitgedaagd door met pingpongbal op een lepel een parcours af te leggen. Iedereen was goed uitgeput na de heerlijke middag buiten.

 

Woensdag 28 februari

De estafette van gisteren beviel zo goed dat we vandaag een andere versie hebben bedacht, namelijk een pittenzak-estafette. Dit was een uitdagende activiteit omdat er goed gemikt moest worden met de pittenzak om raak te gooien! Verder hebben we rest van de dag nog lekker buiten gespeeld en verstoppertje gespeeld. Wat de kinderen extra leuk vonden was dat Siem en Rachelle ook mee speelde met de kinderen.

 

Donderdag 29 februari

Ook vandaag was het weer een regenachtige dag. Sportstuif heeft ook voor deze dagen altijd een sportieve oplossing. Het was namelijk Just Dance-tijd. Alle kinderen hebben fanatiek meegedanst en iedereen wilde meerdere keren een liedje uitkiezen. De hele middag heeft iedereen zijn beste pasjes laten zien. Er werd ook nog getafeltennist en spelletjes gedaan onderling. Door het dansen had iedereen honger gekregen en hebben we een koekje gegeten. De dag is ontzettend snel voorbij gevlogen.

Vrijdag 1 maart

De dagen bij Sportstuif Weert gaan snel voorbij. Zo zijn we vandaag alweer aanbeland bij de laatste dag van de week. Om het weekend goed in te gaan hebben we vandaag een speurtocht gedaan met sportopdrachten tussendoor. Zo moesten de kinderen de bal tegen de muur aan gooien maar ook onder dingen door kruipen. Na de speurtocht mochten de kinderen nog vrij spelen. Dit hebben we met z’n allen buiten gedaan. De kinderen vonden het leuk dat Siem ook mee speelde.



Ons team

Gijs Linssen
Gijs Linssen Vestigingsmanager
Siem Scheeren
Siem Scheeren
Rachelle Engels
Rachelle Engels
Pedagogische coaches
Pedagogische coaches