Gijs en zijn collega's bieden een goede naschoolse opvang voor onze 5-jarige. Vooral het actief (buiten) spelen is voor ons een reden geweest om met Sportstuif in zee te gaan! Het ophalen van onze zoon op school maakt de goede service compleet.

Joost Leenders Joost Leenders
5/5 /5
bij Google reviews

Een week vol actie bij Sportstuif Weert - week 10 - 2024

Maandag 4 maart

Weer een nieuwe week! De kinderen zijn weer opgehaald voor een sportieve middag bij Sportstuif Weert. We zijn de middag begonnen met een bordje fruit en wat limonade. Gelukkig scheen de zon en konden we lekker naar buiten. Er stonden twee activiteiten op het programma, namelijk: Memory-estafette en hoepel doorgeven. We hebben de groep opgesplitst en zijn van start gegaan. De estafette was mega spannend. De kinderen moesten namelijk met hun groepje samenwerken om de juiste combinaties van de kaartjes te vinden. Het was een nek-aan-nek race! De estafette was een goede combinatie tussen cognitie en motoriek. Na de activiteiten mochten de kinderen vrij gaan spelen. We hebben daarna nog samen geknutseld en spelletjes gespeeld tot de kinderen werden opgehaald.

Dinsdag 5 maart

Nadat de kinderen waren opgehaald, zijn we weer fruit gaan eten. Tijdens het fruit eten hebben we lekker bijgepraat met z’n allen. De kinderen konden niet wachten om naar buiten te gaan dus zijn we snel onze jassen gaan aantrekken. Er stonden vandaag drie activiteiten op de planning. Als eerste zijn we de hoepeldans gaan doen. Tijdens de hoepeldans hadden we gezellige muziek opstaan en hebben we goed alles los gegooid! Daarna zijn we goaltrefbal gaan doen. De ballen vlogen ons om de oren want iedereen wilde scoren. Als laatste hebben we diamantenroof gedaan. Dit is een spannend spel waarbij je tactisch moet ontsnappen aan de politieagenten. Na al deze activiteiten was iedereen goed uitgeput! 

 

Woensdag 6 maart

Vandaag was het een rustige dag bij Sportstuif Weert. Op de woensdag is er maar een klein groepje kinderen. We hebben eerst samen geluncht en spelletjes gespeeld. Daarna hadden we een bijzondere activiteit! Een kindje had namelijk zelf een estafette bedacht en wilde deze graag met ons doen. Nadat hij de estafette had uitgezet, kregen we een goede uitleg over wat we moesten gaan doen. We moesten onder andere met pittenzakjes gooien en ballen in de juiste kleur hoepel leggen. Siem en Rachelle deden fanatiek mee. Vandaag waren de rollen dus een beetje omgedraaid, heel leuk! Daarna zijn we nog lekker van het zonnetje gaan genieten tijdens het trappen van een balletje.

 

Donderdag 7 maart

De week zit er alweer bijna op. De kinderen hadden veel energie en we zijn de hele dag lekker buiten geweest. Nadat de kinderen waren opgehaald zijn we met z’n allen op het voetbalveld gaan kletsen en spelen. Na het eten van het fruit zijn we meteen weer terug naar buiten gegaan. Vandaag hebben we Annamaria Koekoek en Schipper mag ik overvaren gedaan. De kinderen mochten zelf kiezen met welk spel ze wilden beginnen. Ze waren allemaal erg enthousiast en deden goed mee. Daarna zijn we nog vrij gaan spelen en kwamen de eerste ouders alweer om de kinderen op te halen.



Ons team

Gijs Linssen
Gijs Linssen Vestigingsmanager
Siem Scheeren
Siem Scheeren
Rachelle Engels
Rachelle Engels
Pedagogische coaches
Pedagogische coaches