Super BSO, zo blij mee. Ze doen zo veel met de kids. Naar binnenspeeltuin, naar andere locaties, Color run maar ook gewoon op eigen locatie spelletjes buiten en binnen. Niets is te gek. Wat ook super is dat er mannen op deze locatie werken, echt top. In overleg zijn ze flexibel betreft uren. Alleen maar lof.

Eliza van der Meijden Eliza van der Meijden
5/5 /5
bij Google reviews

Een warme week vol leuke activiteiten bij Sportstuif Weert - week 36 - 2023

Maandag 4 september, chaosbal en slingertikkertje

Vandaag hebben we met de kinderen 2 spelletjes gedaan. Het 1ste spelletje was Chaosbal. Met chaosbal is het de bedoeling dat de kinderen met een bal tegen de grote zware bal aan gooien. En deze bal moet dan bij de tegenstander over de lijn en dan heb je een punt. De ballen vlogen tijdens dit spel ons om de oren. De kinderen deden fanatiek mee. Na chaosbal zijn we nog met de kinderen slingertikkertje gaan doen. Dit vonden alle kinderen heel erg leuk om te doen. Na de activiteiten hadden de kinderen heel erg veel dorst. Toen zijn we met z’n allen wat gaan drinken.

Dinsdag 5 september, Chinese muur en piontikkertje

Ook op de dinsdag hebben we met de kinderen 2 activiteiten gedaan. Vandaag hadden we 2 tikspelletjes op de planning. Het 1ste tikspel wat we deden was de chinese muur. Tijdens dit spel waren de kinderen zeer enthousiast. Ze moesten van de ene kant naar de andere kant rennen en zorgen dat je niet getikt. Als je getikt werd moest je in het midden in de muur gaan staan. De kinderen leefde zich helemaal uit en ze wilde allemaal zorgen dat ze als laatste overbleven. Hierna hebben we nog een simpel tikspel gedaan. Namelijk piontikkertje. Dit is een simpel tikspel waar iedereen makkelijk aan mee kan doen. iedereen deed dan ook goed mee.  

woensdag 6 september, wandeling en speeltuin

Vandaag hebben we met de kinderen een klein uitstapje gemaakt. We zijn met de kinderen gaan wandelen. Tijdens het wandelen zijn we bij een speeltuin. Aan gegaan. Hier konden de kinderen zich helemaal uitleven en even hun energie kwijt. Na een tijd in de speeltuin gespeeld te hebben zijn we weer terug naar locatie van MMC Weert gewandeld.

donderdag 7 september, dansen en annemaria koekoek

vandaag hadden we de muziekboks buiten staan. Dit vinden de kinderen erg leuk. Ze gingen allemaal dansen en meezingen. Na eventjes los te zijn gegaan op de muziek zijn we nog een spelletje gaan doen. We gingen met z’n allen annemarie koekoek doen. De kinderen vonden dit een erg leuk spel en iedereen deed ook goed mee.

vrijdag 8 september, waterpret

Vandaag was het een groot waterfeest. Het was een hele warme dag en we zijn daarom met de kinderen waterspelletjes gaan spelen. We probeerde met een waterpistool een pingpongballetje van een fles te schieten. De kinderen vonden dit erg leuk. Maar al snel liep dit activiteit uit in een watergevecht.



Ons team

Gijs Linssen
Gijs Linssen Vestigingsmanager
Siem Scheeren
Siem Scheeren
Rachelle Engels
Rachelle Engels
Pedagogische coaches
Pedagogische coaches