Gijs en zijn collega's bieden een goede naschoolse opvang voor onze 5-jarige. Vooral het actief (buiten) spelen is voor ons een reden geweest om met Sportstuif in zee te gaan! Het ophalen van onze zoon op school maakt de goede service compleet.

Joost Leenders Joost Leenders
5/5 /5
bij Google reviews

Een sportieve week bij Sportstuif Weert - week 11 - 2024

Maandag 11 maart

Tijd voor een nieuwe week! Het weer zat niet mee vandaag dus werd de paraplu weer uit de kast gehaald. We zijn de middag begonnen met een bordje fruit en wat limonade. De kinderen hadden veel te vertellen over het weekend, dus de tijd vloog voorbij. Het regende iets te hard en daarom gingen we een activiteit in de kantine doen, namelijk blind verstoppertje. Bij dit spel wordt er iemand geblinddoekt en dan moet er blind gezocht worden. De zintuigen werden dus goed aan het werk gezet! De kinderen wisten goede verstopplekken te vinden, onder de tafel, achter de prullenbak en nog veel meer. Na de activiteit mocht er nog vrij gespeeld worden en hebben we de dag afgesloten.

 

Dinsdag 12 maart

Vandaag zijn we weer lekker naar buiten gegaan. Nadat de vitaminen weer binnen waren, zijn we bevrijdingstikkertje en fopbal gaan spelen. Bij het tikspel werd er fanatiek gerend en samengewerkt. De bevrijder moest namelijk goed geheim blijven om niet ontdekt te worden. Nadat iedereen goed warm was, zijn we een balspel gaan doen. Na de activiteiten begon het helaas weer te regenen dus zijn we binnen verder gaan spelen. Gelukkig hebben we in de kantine ook veel leuke dingen om te doen bij Sportstuif Weert. Er werden onder andere kastelen gebouwd met de blokken en geknutseld tot de kinderen weer werden opgehaald.

Woensdag 13 maart

Vandaag stond er weer een woensdagmiddagactiviteit op de planning! Kinderen uit de hele buurt mogen dan komen spelen bij Sportstuif Weert. Het was een zeer gezellige middag. Het voetbalveld stond vol met leuke spellen, namelijk Archery Tag, XXL Twister en een estafette met een stormbaan. De kinderen werden allemaal ingedeeld in groepjes en konden lekker van start gaan. Ondertussen stond er een lekker muziekje aan en kregen de kinderen in de pauze limonade met een koekje. Als afsluiter speelden we gezamenlijk nog een groot tikspel, genaamd Spons-water-vuur. Alle kinderen hebben zich goed vermaakt en deden enthousiast mee. Een erg geslaagde middag dus! Op woensdag 3 april staat de volgende woensdagmiddagactiviteit gepland. Alle kinderen van 4-12 jaar mogen gratis deelnemen. Schrijf je dus snel in via de website!

 

Donderdag 14 maart

Één school had vandaag studiedag, dus de dag begon eerder dan de meeste dagen. Er werden heerlijke cupcakes gebakken en er werd gespeeld in een speeltuin in de buurt. In de middag was het alweer tijd om de andere kinderen op te halen. We hebben samen fruit gegeten en buiten gespeeld met z’n allen. Vandaag deden we het geluksspel en allesbal. Na deze activiteiten was iedereen goed uitgeput en zijn we van de gebakken cupcakes gaan smullen. Deze waren erg goed gelukt! Nadat de buikjes weer gevuld waren, zijn we weer buiten gaan spelen. Er werd onder andere gevoetbald en geklommen op het speeltoestel.

 

Vrijdag 15 maart

Het is vandaag alweer de laatste dag van de week bij Sportstuif. Helaas was het vandaag ook weer een regenachtige dag. Maar dat mag de pret niet drukken. Wij zorgen ervoor dat we ook met slechte weer leuke activiteiten kunnen doen. Zo hebben we vandaag verschillende minigames gespeeld. Hier hebben we een kleine competitie van gemaakt, welk kind kon de meeste minigames winnen. De kinderen waren hierdoor nog een stuk fanatieker.

 



Ons team

Gijs Linssen
Gijs Linssen Vestigingsmanager
Siem Scheeren
Siem Scheeren
Rachelle Engels
Rachelle Engels
Pedagogische coaches
Pedagogische coaches