Een super leuke sportieve BSO! Ieder kind kan zich na schooltijd lekker uitleven op het mooie sportpark van MMC Weert! Enthousiaste pedagogisch medewerkers zorgen voor een leuke, sportieve sfeer en bieden elk kind een veilige en leuke omgeving om te sporten en spelen! 

Yvonne Hurkmans Yvonne Hurkmans
5/5 /5
bij Google reviews

een sportief begin van het nieuwe jaar bij Sportstuif Weert - week 1 - 2024

Dinsdag 2 januari

2023 zit er al weer op. Maar wij bij Sportstuif kijken er erg naar uit om in 2024 weer leuke activiteiten te gaan doen met de kinderen. Zo zijn we vandaag met de kinderen naar locatie Veldhoven Basko gegaan. Het was helaas wel een regenachtige dag. Maar we hadden het geluk dat ze daar een Dome ( sporthal) hadden. Hier hebben we dan ook goed gebruik van gemaakt. We hebben hier de winterspelen gehouden. Allemaal verschillende spellen die te maken hebben met de Olympische wintetspelen. Denk bijvoorbeeld aan curling schaatsen en ijshockey. De kinderen hebben het hier enorm naar hun zin gehad en waren op het einde van de dag dan ook goed moe.  

Woensdag 3 januari

Vandaag hebben we in de ochtend met de kinderen een rollenspel gedaan. We waren allemaal piraten en gingen de schat zoeken. De kinderen gingen helemaal op in hun rol. In de middag zijn we met de kinderen naar het springkussenfestival geweest. Hier konden de kinderen zich helemaal uitleven. Wat het extra leuk maakte was dat de Gijs ook mee ging op de springkussens.

Donderdag 4 januari

En zo is het al weer de laatste dag van de vakantie bij Sportstuif Weert. Maar deze dag hadden we zelf een heel leuk activiteit op de planning staan. Namelijk de vloer is lava. En dit was niet alleen voor de kinderen van Sportstuif maar voor allen kinderen uit Weert. We hadden gymzaal de Markeent afgehuurd en hadden hier een heel leuk parcours uitgezet waar de kinderen overheen konden rennen en klimmen. Er waren ook veel aanmeldingen dus het was een lekker drukke middag. We hadden verschillende spelvormen van de vloer is lava gedaan. Eerst mochten de kinderen het parcours verkennen maar wel zonder de grond aan te raken. Daarna hebben we hier een tikspel gedaan. Maar ook tijdens het tikspel mag niemand de vloer aan raken. De kinderen gaven zich helemaal tijdens het spel en waren zeer fanatiek. Maar helaas komt ook aan dit leuke activiteit een einde. De kinderen hebben nog goed mee geholpen met opruimen en we zijn toen samen naar MMC Weert gegaan om nog lekker met z’n allen een koekje te eten en een bekertje ranja te drinken.



Ons team

Gijs Linssen
Gijs Linssen Vestigingsmanager
Siem Scheeren
Siem Scheeren
Rachelle Engels
Rachelle Engels
Pedagogische coaches
Pedagogische coaches