Gijs en zijn collega's bieden een goede naschoolse opvang voor onze 5-jarige. Vooral het actief (buiten) spelen is voor ons een reden geweest om met Sportstuif in zee te gaan! Het ophalen van onze zoon op school maakt de goede service compleet.

Joost Leenders Joost Leenders
5/5 /5
bij Google reviews

een regenachtige sportieve week bij sportstuif - week 46 - 2023

Maandag 13 november, Just Dance

Het is weer de eerste dag van de week. Nadat we alle kinderen hebben opgehaald met de sportstuif auto mochten de kinderen eerst even vrij spelen. Daarna zijn we met z’n allen fruit gaan eten. Tijdens het fruitmoment vertellen de kinderen over wat ze allemaal in het weekend gedaan hebben. Na het fruitmoment is het tijd voor het activiteit. Omdat het vandaag slecht weer was hebben we ingespeeld op het slechte weer. Dit hebben we gedaan door Just Dance te doen in de kantine. De kinderen mochten om de beurt een liedje kiezen waarop we gingen dansen. De kinderen deden enthousiast mee en vonden het extra leuk dat ze zelf liedjes mochten kiezen.

Dinsdag 14 november, rara wat is er anders & blinddoekverstoppertje

Het is vandaag helaas ook weer een regenachtige dag. Maar dat maakt voor ons niet uit. We hebben net zoals gisteren weer leuke binnen activiteiten bedacht. Als 1ste hadden we rara wat is er anders gedaan. Bij rara wat is er anders mag 1 kind naar de gang. De andere kinderen bedenken samen wie/wat ze anders doen ( bijvoorbeeld 2 jongens van shirt wisselen of allemaal de sokken over de broek heen trekken ). Als ze dat hebben gedaan mag het kind van de gang de ruimte in komen en gaan raden wat er veranderd is. Het was mooi om te zien hoe de grotere kinderen samen deden werken en de kleinere kinderen deden helpen. Daarna zijn we nog blinddoekverstoppertje gaan doen. Bij blinddoekverstoppertje krijgt 1 kind een blinddoek om en de anderen kinderen mogen zich in de ruimte gaan verstoppen ( ze moeten op de plek blijven zitten ). En de gene met de blinddoek om moet door te voelen de anderen kinderen gaan zoeken. En na de 2 activiteiten gedaan te hebben kwam er weer een einde aan de dag.

Woensdag 15 november, WMA voetbaltoernooi

Vandaag hadden we ons WMA voetbaltoernooi op de planning staan. We zijn begonnen met een korte warming-up zodat alle kinderen goed warm zijn om te beginnen aan et toernooitje. Na de warming-up begonnen de wedstrijden van het toernooi. Er waren 4 teams en elk team speelde tegen iedereen 1 keer. Na het kleine toernooitje hebben we nog een penalty wedstrijd gehouden. Wie van de kinderen kan het beste penalty’s schieten. Maar voordat we aan de penalty wedstrijd begonnen hadden we eerst een kleine pauze. De kinderen kregen allemaal wat te drinken en een stuk fruit. Tot slot van de dag hebben we nog 1 grote wedstrijd gespeeld met allen kinderen. We hadden de groep in 2 teams verdeeld, grote goals neergezet en spelen maar.

Donderdag 16 november, schipper mag ik overvaren

Ook vandaag hebben we weer eerst alle kinderen opgehaald met de sportstuif auto. Samen een lekker stuk fruit gegeten zodat we genoeg energie hebben voor het activiteit. Vandaag stond schipper mag ik overvaren op de planning. De kinderen deden hun fantasie goed gebruiken. Ze deden de leukste dingen bedenken om naar de overkant te gaan. Zo moesten ze bijvoorbeeld als een tijger naar de overkant. De kinderen vonden dit spel zo leuk dat we dit gedaan hebben tot dat de ouders kwamen.

Vrijdag 17 november, voetballen

Het is alweer de laatste dag van de week. We hebben al een week vol met leuke activiteiten erop zitten. Maar niet getreurd ook vandaag hebben we nog leuke sportieve activiteiten op de planning. Zo zijn we vandaag gaan voetballen met de kinderen. De kinderen konden zich lekker uitleven en al hun energie kwijt. Na het voetballen hebben we binnen nog leuke gezelschapsspelletjes gedaan. En zo kwam er ook een einde aan de laatste dag van de week.



Ons team

Gijs Linssen
Gijs Linssen Vestigingsmanager
Siem Scheeren
Siem Scheeren
Rachelle Engels
Rachelle Engels
Pedagogische coaches
Pedagogische coaches