Super BSO, zo blij mee. Ze doen zo veel met de kids. Naar binnenspeeltuin, naar andere locaties, Color run maar ook gewoon op eigen locatie spelletjes buiten en binnen. Niets is te gek. Wat ook super is dat er mannen op deze locatie werken, echt top. In overleg zijn ze flexibel betreft uren. Alleen maar lof.

Eliza van der Meijden Eliza van der Meijden
5/5 /5
bij Google reviews

een regenachtige sportieve week bij sportstuif Weert - week 44 - 2023

Maandag 30 oktober, voetbal en stoelendans

Het is weer de 1ste dag van de week. Nadat we alle kinderen hebben opgehaald gaan we met z’n allen fruiteten. Tijdens het fruit eten praten we even bij over het weekend. De kinderen mogen om de beurt vertellen wat ze in het weekend hebben gedaan. Na het fruitmoment gaan we beginnen met de activiteiten. Door het slechte weer hebben we de activiteiten een beetje moeten aanpassen. We hebben binnen met z’n allen de stoelendans gedaan. En als het eventjes gestopt was met regenen gingen we snel naar buiten en gingen we een potje voetballen. Met een leuk muziekje op de achtergrond hebben we ook nog leuke gezelschapsspelletjes gedaan. De kinderen waren zeer fanatiek tijdens de spelletjes en iedereen deed zijn best om te winnen.

 

Dinsdag 31 oktober, afscheid van Nicoline

Vandaag hadden we het afscheid van Nicoline. Nicoline heeft een tijd bij ons gewerkt maar gaat ons helaas verlaten. Maar ze kan niet zomaar weg gaan, we willen haar eerst allemaal bedanken. De kinderen konden vandaag nog met haar voor de laatste keer spelletjes spelen. Sommige kinderen gingen een mooie kleurplaat voor haar maken. Zo deed iedereen op zijn eigen manier Nicoline bedanken.

woensdag 1 november, van Horne Hoeve

Vandaag zijn we met de kinderen naar van Horne Hoeve geweest. Voordat we naar van Horne Hoeve gingen hadden we eerst een snackpakketje gemaakt. De broodtrommels van de kinderen werd gevuld met lekkere stukjes fruit, en de bekers werden met ranja gevuld. Eenmaal aan gekomen bij van Horne Hoeve gingen de kinderen eerst in de speeltuin spelen. We moesten wel oppassen voor de plassen met water die er lagen. Maar dat maakte het ook extra leuk. De kinderen hebben zich hier goed kunnen uitleven. Sommige kinderen durfde het zelfs aan om van de hoge glijbaan te gaan. Van al dat klimmen rennen en springen hadden de kinderen honger en dorst gekregen. We hebben ons een leuk plekje uitgezocht om te gaan picknicken. We hadden mooi uitzicht, zo konden we de kinderen in de speeltuin zien spelen maar we konden ook de paardjes zien. Na het eten zijn we met de kinderen naar de paardjes gegaan. Toen we bij de manege waren mochten de kinderen mee helpen met de paarden wat hooi te geven. In het begin was dit een beetje spannend. Maar eenmaal bezig hadden de kinderen er veel plezier in en wilde ze het liefste de hele dag nog bij de paarden blijven.

  

Donderdag 2 november, knutselen met een hele grote doos

Helaas was het ook vandaag een regenachtige dag. Maar niet getreurd de kinderen hebben zich goed vermaakt. Zo hadden de kinderen van een grote doos een pak gemaakt waar de kinderen in konden. De kinderen waren druk bezig met knutselen, ze waren aan het kleuren, knippen en plakken om de doos zo mooi mogelijk te maken. Toen de doos klaar was gingen de kinderen met de doos spelen. Ze gingen om de beurt in de doos. Ze hadden de grootste lol tijdens het spelen met de doos. Toen de papa’s en mama’s kwamen gingen de kinderen snel in de doos om de ouders te laten schrikken.

 

Vrijdag 3 november, KidsPlaza

Het is alweer de laatste dag van de week. En ja ook deze dag was een regenachtige dag. We zijn vandaag met de kinderen naar KidsPlaza gegaan. Zo konden de kinderen ondanks het slechte weer zich goed uitleven en hun energie kwijt in de binnenspeeltuin. Van al dat klimmen en rennen hadden de kinderen heel veel dorst gekregen. Maar veel tijd om te drinken hadden ze niet want ze wilde weer zo snel mogelijk de klimtoestellen in.



Ons team

Gijs Linssen
Gijs Linssen Vestigingsmanager
Siem Scheeren
Siem Scheeren
Rachelle Engels
Rachelle Engels
Pedagogische coaches
Pedagogische coaches