Een super leuke sportieve BSO! Ieder kind kan zich na schooltijd lekker uitleven op het mooie sportpark van MMC Weert! Enthousiaste pedagogisch medewerkers zorgen voor een leuke, sportieve sfeer en bieden elk kind een veilige en leuke omgeving om te sporten en spelen! 

Yvonne Hurkmans Yvonne Hurkmans
5/5 /5
bij Google reviews

Een nieuwe avontuurlijke week bij Sportstuif Weert week 24-2023

Maandag 12 juni – Een nieuw begin

Vandaag hebben we de eerste boodschappen gedaan om ervoor te zorgen dat alles klaar is voor de komst van de nieuwe kinderen. We hebben heerlijk fruit, koekjes en ranja gehaald, zodat de kinderen iets lekkers te eten en te drinken hebben. Ook hebben we leuke waterspelletjes, want waterpret is altijd een geweldige manier om plezier te maken tijdens deze warme dagen!

 

Dinsdag 13 juni – Een watervolle dag

Vandaag was de eerst dag met de nieuwe kinderen. We hebben een sponzenloop gedaan waarbij we de kinderen in twee teams hebben verdeeld. Hun taak was om een lege emmer die aan de andere kant stond zo snel mogelijk te vullen met water door sponzen te gebruiken. Het was een geweldige manier om samen te werken en tegelijkertijd verkoeling te vinden door het water.

 

 

 

 

 

Woensdag 14 juni – Een avontuurlijke Vossenjacht!

Vandaag hebben we iets speciaals gedaan. We zijn gaan helpen met de Vossenjacht bij Veldhoven Basko! De kinderen zijn in groepjes op jacht gegaan naar de “vossen” in de bossen. Bij sommige vossen konden er spellen gedaan worden zoals sjoelen, zaklopen, blikgooien of pitzakwerpen om extra punten te verdienen. Het groepje dat de meeste punten had verdiend, heeft gewonnen!

 

Donderdag 15 juni – Nog meer waterpret

Ook vandaag hebben we nieuwe kindjes bij Sportstuif Weert mogen ontvangen. We hebben vandaag weer verschillende waterspelletjes gedaan, waaronder een waterestafette en een waterpistoolgevecht. Hierbij was het de bedoeling dat je het dienblad met bekertjes water zo snel mogelijk naar de overkant bracht zonder al teveel water te verliezen. De kinderen vonden het een heel leuk spel en we hebben enorm veel lol gehad met zijn allen!

 

 

Vrijdag 16 juni – Administratieve taken en een nieuwe kast!

Vandaag was een wat rustigere dag waarop we administratieve taken hebben gedaan. Daarnaast is ook nog onze nieuwe speelkast binnen gekomen! Deze kast zal ons helpen om alles netjes georganiseerd te houden en ervoor te zorgen dat al het speelgoed en de materialen gemakkelijk toegankelijk zijn voor ons en de kinderen. Kom jij kijken wat er allemaal in onze nieuwe kast ligt?



Ons team

Gijs Linssen
Gijs Linssen Vestigingsmanager
Siem Scheeren
Siem Scheeren
Rachelle Engels
Rachelle Engels
Pedagogische coaches
Pedagogische coaches