Gijs en zijn collega's bieden een goede naschoolse opvang voor onze 5-jarige. Vooral het actief (buiten) spelen is voor ons een reden geweest om met Sportstuif in zee te gaan! Het ophalen van onze zoon op school maakt de goede service compleet.

Joost Leenders Joost Leenders
5/5 /5
bij Google reviews

Een actieve week bij Sportstuif Weert - week 6 - 2024

Maandag 5 februari

Het is weer de 1ste dag van een nieuwe week. En dit is alweer de laatste week voor de carnavalsvakantie. Maar ook in deze week staan er weer leuke sportieve activiteiten op de planning. Eerst zijn we de kinderen gaan ophalen en hebben we wat fruit gegeten voordat we begonnen aan de activiteiten. Vandaag hadden we activiteiten op de planning staan waar de kinderen de hele tijd aan het bewegen blijven. Een daarvan was Harry Potter tikkertje. En het andere activiteit was pionnen trefbal. Na een middag flink te hebben gesport waren de kinderen dan ook goed uitgeput.

 

Dinsdag 6 februari

Vandaag hebben we met de bomtikkertje en pionnen voetbal gedaan. Maar voordat we begonnen met de spellen hebben we eerst met z’n allen fruit gegeten. Tijdens het fruit moment komt ieder kind even aan bod om iets te vertellen. Na het fruitmoment vertellen we aan de kinderen wat de activiteiten zijn en gaan dan lekker sporten. En zoals ik net al zei gingen we vandaag bomtikkertje en pionnenvoetbal doen. Tijdens bomtikkertje worden de kinderen goed opgewarmd. En met het pionnen voetbal worden de balvaardigheden van de kinderen gestimuleerd.

 

Woensdag 7 februari

Vandaag was het een regenachtige dag dus konden we helaas niet naar buiten. Maar niet getreurd, ook met slecht zorgen wij voor leuke activiteiten. Zo hebben we vandaag verschillende minigames gespeeld. Denk bijvoorbeeld aan stress-pong en blaasvoetbal. Zo hebben we een middag vol leuke spelletjes gespeeld ondanks het slechte weer.

 

Donderdag 8 februari

Ook vandaag was het helaas een regenachtige dag. Daarom hebben we het activiteit naar binnen verplaatst. Maar voordat we aan het activiteit beginnen eten we eerst nog een stukje fruit. Tijdens het fruit vroegen wij de kinderen of ze ook carnaval gingen vieren en als wat ze verkleed gaan. De ene word een stoere piraat en de ander een mooie prinses. Na het fruit zijn we verschillende dans spelletjes gaan doen. Dit deden we natuurlijk op carnavalsmuziek om alvast een beetje in de stemming te komen. Zo was deze middag een groot feest geworden.

 

Vrijdag 9 februari

En dan is alweer de laatste dag van de schoolweek aangebroken. En het is ook de laatste dag voor de carnavalsvakantie. Tijdens het ophalen van de kinderen hadden we carnavalsmuziek aan staan in de auto en waren we hard aan het meezingen. Bij Sportstuif aangekomen mochten de kinderen eerst even vrij spelen. Na het fruit eten zijn we met de kinderen gaan voetballen. Dit is een van de favoriete spellen van de kinderen bij ons. En zo kwam er weer een week vol activiteiten bij Sportstuif Weert.



Ons team

Gijs Linssen
Gijs Linssen Vestigingsmanager
Siem Scheeren
Siem Scheeren
Rachelle Engels
Rachelle Engels
Pedagogische coaches
Pedagogische coaches