Super BSO, zo blij mee. Ze doen zo veel met de kids. Naar binnenspeeltuin, naar andere locaties, Color run maar ook gewoon op eigen locatie spelletjes buiten en binnen. Niets is te gek. Wat ook super is dat er mannen op deze locatie werken, echt top. In overleg zijn ze flexibel betreft uren. Alleen maar lof.

Eliza van der Meijden Eliza van der Meijden
5/5 /5
bij Google reviews

een actieve week bij sportstuif - week 43 - 2023

Maandag 23 oktober, hoepel doorgeven en geluksspel

Het is weer de eerste dag van de week. We hebben iedereen opgehaald en de kinderen mogen eerst vrij spelen. Dan gaan we samen wat fruit eten. Na het fruit eten beginnen we met de activiteiten. Als eerste deden we een behendigheidsspel (hoepel doorgeven). De kinderen moeten bij dit spel in een cirkel gaan staan en elkaars hand vast houden. En terwijl ze elkaar handen vast hebben moeten de kinderen de hoepel doorgeven aan elkaar. Bij dit spel deden de oudere kinderen de jongere kinderen goed helpen. Als 2de activiteit deden we het geluksspel. Bij het geluksspel hebben we 4 hoeken, elke hoek heeft een andere kleur. 1 kind gaat in het midden zitten en telt met de ogen dicht tot 10. De andere kinderen moeten dan bij een kleur gaan staan. Als de teller bij 10 is noemt hij/zij een kleur. De gene die bij die kleur zijn zijn dan af. Bij dit spel konden de kinderen hun energie goed kwijt en iedereen deed ook leuk mee.

  

Dinsdag 24 oktober, Annemaria Koekoek

Vandaag was het een regenachtige dag. We hebben binnen veel gezelschapsspelletjes gespeeld. Ondanks dat het zo’n slecht weer was zijn we tussendoor toch naar buiten geweest om een activiteit te doen. Als activiteit deden we Annemaria Koekoek. Het is een makkelijk spel waarbij iedereen kan mee doen. En als het weer ging regenen konden we weer snel naar binnen. Maar ondanks het slechte weer hebben de kinderen toch nog een leuke actieve middag gehad.

woensdag 25 oktober, kids Plaza

Ook vandaag was het een regenachtige dag. We hebben vandaag eerst met de kinderen bij ons op de BSO eerst samen fruit gegeten en zijn toen met z’n allen naar kids plaza gegaan. Zo konden de kinderen in de binnenspeeltuin toch lekker veel bewegen en hun energie kwijt.

Donderdag 26 oktober, tik-tak-boem en piontikkertje

Vandaag hadden we wat meer geluk met het weer. We zijn daarom ook lekker naar buiten gegaan. en ook vandaag stonden er weer leuke activiteiten op de planning. Als eerste hebben we tik-tak-boem gedaan. Tik-tak-boem een simpel spelletje waarbij de kinderen een bal moeten doorgeven. Als de tijd voorbij is ontploft de bom/bal. Het kind wat op dat moment de bal vast heeft is af. De kinderen vinden dit een leuk spel omdat ze de spanning voelen van wanneer de bom gaat ontploffen. Na dit spel zijn we nog piontikkertje gaan doen. Hier kunnen de kinderen al hun energie kwijt. En ook dit is weer een makkelijk spelletje, dat zorgt ervoor dat ook de kleinere kinderen het snappen en goed mee kunnen doen.

 

Vrijdag 27 oktober, een eigen binnenspeeltuin

Ook vandaag was het weer helaas slecht weer. Maar wij laten ons niet door het slechte weer tegenhouden. We hebben samen met de kinderen een eigen binnenspeeltuin gemaakt bij MMC Weert. Zo moesten de kinderen onder de tafels doorkruipen, over stoelen heen klimmen en tussen hoepels doorkruipen. De hebben ook goed meegeholpen met opbouwen en opruimen.



Ons team

Gijs Linssen
Gijs Linssen Vestigingsmanager
Siem Scheeren
Siem Scheeren
Rachelle Engels
Rachelle Engels
Pedagogische coaches
Pedagogische coaches