Super BSO, zo blij mee. Ze doen zo veel met de kids. Naar binnenspeeltuin, naar andere locaties, Color run maar ook gewoon op eigen locatie spelletjes buiten en binnen. Niets is te gek. Wat ook super is dat er mannen op deze locatie werken, echt top. In overleg zijn ze flexibel betreft uren. Alleen maar lof.

Eliza van der Meijden Eliza van der Meijden
5/5 /5
bij Google reviews

Carnavalsvakantie met leuke uitstapjes en activiteiten - week 7 - 2024

Maandag 12 februari

Deze week is een iets andere week dan normaal. Het is namelijk vakantie. In de vakantie zijn wij niet alleen ’s middags open maar ook ’s ochtends. De kinderen zijn dan de hele dag bij ons welkom en wij zorgen ervoor dat er over de hele dag leuke activiteiten klaarstaan. Zo hebben we vandaag in de ochtend het mikspel gedaan. De kinderen moesten een pingpongballetje in een plastic beker gooien. Hier hebben we ook een wedstrijdje van gemaakt. Wie van de kinderen kon de meeste balletjes raak gooien. Tussen de middag doen we gezamenlijk boterhammen eten. Wij stimuleren de kinderen om zelf hun brood te smeren. In de middag zijn we naar de carnavalsoptocht in Weert gegaan. De kinderen vonden dit heel leuk om te zien. Een aantal van de kinderen was ook al verkleed naar Sportstuif gekomen. Die waren al helemaal klaar voor de optocht.

Dinsdag 13 februari

Ook vandaag was het nog een carnavals feestje bij Sportstuif Weert. Een groot deel van de kinderen waren dan ook vandaag weer verkleed naar de BSO gekomen. In de ochtend hebben we een verkleedspel gedaan, namelijk verkleedestafette. De kinderen moesten zo snel mogelijk naar de overkant rennen en daar een verkleedstuk aandoen. Het team dat als eerste helemaal verkleed was had gewonnen. De kinderen waren hier zeer fanatiek bij. In de middag hebben we nog leuke muziek/dans spellen gedaan en we hebben de dag afgesloten met een leuk feestje.

Woensdag 14 februari

Vandaag hebben we aangesloten bij locatie Veldhoven rood-wit. Hier hebben we met beide locaties een leuk uitstapje gemaakt. We zijn namelijk samen naar de doe boerderij geweest. Hier mochten de kinderen de boer helpen met de dieren te voeren. In het begin was dit nog een beetje spannend. Ook mochten de kinderen bij de doe boerderij in de speeltuin spelen. zo konden kinderen ook goed hun energie kwijt. Er was een goede mix van actief bezig zijn en wat serieuzer bezig zijn.

Donderdag 15 februari

Om de vakantie leuk af te sluiten zijn we vandaag met de kinderen naar KidsPlaza geweest in Weert. Hier konden de kinderen zich helemaal uitleven en al hun energie kwijt. Ook hebben we hier met z’n allen geluncht. Toen konden de kinderen even bij komen. Maar ze wilde al snel weer gaan spelen. Wat het ook nog extra leuk maakte is dat de leiding ook mee ging spelen. Dit was vooral voor de kleinere kinderen fijn.  

 



Ons team

Gijs Linssen
Gijs Linssen Vestigingsmanager
Siem Scheeren
Siem Scheeren
Rachelle Engels
Rachelle Engels
Pedagogische coaches
Pedagogische coaches