Een super leuke sportieve BSO! Ieder kind kan zich na schooltijd lekker uitleven op het mooie sportpark van MMC Weert! Enthousiaste pedagogisch medewerkers zorgen voor een leuke, sportieve sfeer en bieden elk kind een veilige en leuke omgeving om te sporten en spelen! 

Yvonne Hurkmans Yvonne Hurkmans
5/5 /5
bij Google reviews

Blog Weert week 22-2023

Maandag 29 mei

Vandaag is het Tweede pinksterdag. We zijn lekker allemaal een dagje vrij en hebben heerlijk van het zonnetje kunnen genieten.

 

Dinsdag 30 mei

Het is vandaag een leuke dag geweest, we hebben namelijk tijdens ons wekelijks overleg de sleutel van onze locatie Sportstuif Weert in ontvangst mogen nemen. We hebben er veel zin in en kunnen niet wachten om met de eerste rondleidingen te beginnen!

 

Woensdag 31 mei

We hebben met alle collega’s van Sportstuif Weert samen gezeten en we kunnen jullie alvast verklappen dat we woensdag 21 juni onze open dag hebben! Kom tijdens de open dag kennis maken met Sportstuif en doe mee met de activiteiten. Op de velden van MMC Weert zullen verschillende activiteiten klaarstaan zoals een springkussen, XL Games en andere leuke activiteiten! Er is een vrije in- en uitloop in de middag tussen 14.00 - 17.00 uur. Komen jullie ook?

 

Donderdag 1 juni

Vandaag is een bijzondere dag. We hebben namelijk het contract van de vestiging van Sportstuif Weert getekend! Dat betekent dat Sportstuif Weert officieel zijn deuren heeft geopend! We zijn erg enthousiast om jullie allemaal te mogen verwelkomen.

 

Vrijdag 2 juni

Ook zijn we deze week weer rond geweest om te flyeren in Weert. Deze keer hebben we in de wijk rondom Basisschool IKC Leuken en rondom Bassischool Aan de Bron flyers in de brievenbussen gedaan. Heb jij ook onze flyer in je brievenbus gehad?

 



Ons team

Gijs Linssen
Gijs Linssen Vestigingsmanager
Siem Scheeren
Siem Scheeren
Rachelle Engels
Rachelle Engels
Pedagogische coaches
Pedagogische coaches