Gijs en zijn collega's bieden een goede naschoolse opvang voor onze 5-jarige. Vooral het actief (buiten) spelen is voor ons een reden geweest om met Sportstuif in zee te gaan! Het ophalen van onze zoon op school maakt de goede service compleet.

Joost Leenders Joost Leenders
5/5 /5
bij Google reviews

Alweer de vierde voorbereidingsweek van Weert – Week 23-2023

Maandag 5 juni

We zijn al even bezig met de voorbereidingen van de open dag. We willen jullie natuurlijk een goed beeld kunnen geven van wie wij zijn als Sportstuif en wat wij zoal doen. Ben jij ook zo benieuwd naar de open dag en heb je zin om langs te komen? Je kan je inschrijven op www.sportstuif.nl/weert en langskomen op woensdag 21 juni van 14.00 – 17.00 uur.

 

Dinsdag 6 juni

We hebben geweldig nieuws, we hebben de eerste aanmeldingen voor onze locatie van Sportstuif in Weert ontvangen en we zijn dolenthousiast! Het is een spannende tijd vol nieuwe avonturen en we kunnen niet wachten om deze fantastische kinderen te verwelkomen op de sportvelden van MMC Weert.

 

Woensdag 7 juni

Ook in deze tropische temperaturen zijn we weer bezig geweest met flyeren. Zo zijn we weer in verschillende woonwijken geweest, namelijk rondom OBS Molenakker, OBS de Uitkijktoren en Odaschool. We hebben contact gemaakt met de betreffende scholen en met zoveel mogelijk ouders. Heb jij ons al voorbij zien komen in de wijk?

 

 

Donderdag 8 juni

Met temperaturen die de 30 graden overstegen, moesten we creatieve manieren bedenken om het hoofd koel te houden. Zo hebben we enorm veel leuke waterpretactiviteiten voor jullie in petto. Want ook met het warme weer is het enorm leuk om buiten te zijn. Vergeet niet om genoeg water te drinken, je goed in te smeren en af en toe lekker de schaduw op te zoeken! Daarnaast hebben we een leuk artikel geschreven en naar Weert De Gekste gestuurd om nog meer bekendheid te krijgen. Op de website van Weert De Gekste is het artikel over Sportstuif Weert te lezen.

 

Vrijdag 9 juni

Vandaag zijn we druk bezig geweest met het ophalen en verspreiden van de posters voor de open dag. Ze hangen bij verschillende openbare plekken en supermarkten. Daarnaast hebben we ook nog een flyerronde gemaakt om de week mee af te sluiten.

Heb jij onze posters van de open dag al gespot in Weert? Ze zien er zo uit:



Ons team

Gijs Linssen
Gijs Linssen Vestigingsmanager
Siem Scheeren
Siem Scheeren
Rachelle Engels
Rachelle Engels
Pedagogische coaches
Pedagogische coaches