Een super leuke sportieve BSO! Ieder kind kan zich na schooltijd lekker uitleven op het mooie sportpark van MMC Weert! Enthousiaste pedagogisch medewerkers zorgen voor een leuke, sportieve sfeer en bieden elk kind een veilige en leuke omgeving om te sporten en spelen! 

Yvonne Hurkmans Yvonne Hurkmans
5/5 /5
bij Google reviews

Alweer de tweede voorbereidingsweek van Weert – Week 21-2023

Achter de schermen zijn we al weer druk bezig met de tweede voorbereidingsweek voor onze Sportstuif locatie in Weert. Het is met veel enthousiasme dat we jullie willen laten weten dat Sportstuif Weert, de sportieve BSO waar jullie naar hebben uitgekeken, bijna klaar is om haar deuren te openen! We hebben de afgelopen weken hard gewerkt aan het inrichten en het verzamelen van alle benodigdheden, zodat we donderdag 1 juni helemaal compleet van start kunnen gaan!

Zo hebben we de eerste aankopen van ons nieuwe speelmateriaal gedaan. Bij Sportstuif Weert willen we niet alleen dat kinderen plezier hebben, maar ook dat ze zich persoonlijk ontwikkelen. Daarom bieden we naast sportieve activiteiten ook ruimte voor creatieve en educatieve bezigheden. We hebben onder andere leuke bord spelletjes, knutselmaterialen, boeken, educatieve spelletjes en natuurlijk nieuwe voetballen klaarliggen, zodat kinderen hun creativiteit kunnen uiten en hun kennis kunnen vergroten.

 

 

We kunnen niet wachten om jullie te verwelkomen bij Sportstuif Weert op de voetbal velden van MMC Weert. Samen zorgen we ervoor dat de kinderen actief kunnen zijn, nieuwe vrienden kunnen maken en belangrijke levensvaardigheden kunnen ontwikkelen. Ons doel is om een positieve en stimulerende omgeving te bieden waarin kinderen kunnen groeien en bloeien.

 

We houden jullie op de hoogte via onze social media kanalen en onze blog, bekijk nu ook onze facebook pagina https://www.facebook.com/sportstuifweert. Volg ons dus zeker om niks te missen!

 

Hopelijk zien we jullie snel!



Ons team

Gijs Linssen
Gijs Linssen Vestigingsmanager
Siem Scheeren
Siem Scheeren
Rachelle Engels
Rachelle Engels
Pedagogische coaches
Pedagogische coaches