Super BSO, zo blij mee. Ze doen zo veel met de kids. Naar binnenspeeltuin, naar andere locaties, Color run maar ook gewoon op eigen locatie spelletjes buiten en binnen. Niets is te gek. Wat ook super is dat er mannen op deze locatie werken, echt top. In overleg zijn ze flexibel betreft uren. Alleen maar lof.

Eliza van der Meijden Eliza van der Meijden
5/5 /5
bij Google reviews

Oh kom maar een kijken bij Sportstuif Weert - Week 49 - 2023

Maandag 4 december

Het is weer een nieuwe dag van de week en pakjes avond komt steeds dichterbij. Nadat we alle kinderen hebben opgehaald vertellen de kinderen met veel enthousiasme dat ze heel erg uitkijken naar morgen (pakjes avond). Om in deze beleefwereld van de kinderen mee te gaan hebben we alle activiteiten in sinterklaas thema gezet. Zo stond vandaag de pakjes dans op de planning. De pakjes dans is eigenlijk het zelfde als de stoelendans alleen i.p.v. op een stoel te gaan zitten moet je een pakje pakken. De kinderen vinden de stoelendans al een leuk spel maar om nu met pakjes te doen was extra leuk. Alle kinderen wilde natuurlijk ook het grootste cadeautje pakken. Na het activiteit was er nog een verassing voor alle kinderen. Want sinterklaas had al wal cadeautjes achter gelaten voor op de BSO. We gingen met de kinderen in een kring zitten en ze mochten om de beurt dobbelen met een dobbelsteen. Als iemand 6 had gegooid mocht die gene een cadeautje uitzoeken en uitpakken. Toen we de cadeautjes uit deden pakken klopte er plotseling iemand op het raam. En een paar seconde later kwam een piet binnen lopen met een zak vol lekker snoepgoed. Ieder kind kreeg een handje met lekker snoepgoed. Piet moest wel weer snel weg want hij moest nog heel veel werk doen voor pakjes avond. Na het uitpakken van alle cadeautjes kwamen de eerste ouders al de kinderen ophalen.

 

Dinsdag 5 december

Vandaag is de dag waar heel veel kinderen naar hebben uitgekeken. Het is vanavond pakjes avond maar eerst staat er nog een leuke dag bij Sportstuif Weert op de planning. Het was vandaag een regenachtige dag dus hebben we een leuk binnen activiteit gedaan namelijk tik-tak-boem. Maar niet zomaar tik-tak-boem nee het was dit keer met een cadeautje. Dit maakte het wel iets moeilijker. Want een cadeautje vang je niet zo makkelijk als een bal, maar het maakt het wel een stuk leuker. En de spanning bij de kinderen van wanneer de bom ( cadeautje ) zou ontploffing geeft er een extra leuke draai aan. En ook vandaag hebben we wat cadeautjes gekregen van de sint. Iedereen mocht vandaag om de beurt een cadeautje uitkiezen en uitpakken. Nadat alle cadeautjes waren uitgepakt hebben we nog even met de cadeautjes kunnen spelen tot dat de ouders kwamen.

 

Donderdag 7 december

De sint is weer terug naar Spanje maar de kinderen zitten nog vol met verhalen van wat ze hebben gekregen. Tijdens het fruitmoment mogen ze om de beurt allemaal vertellen wat ze hebben gekregen. Na het fruitmoment stond er een leuk actief activiteit op de planning namelijk slingertikkertje. Dit spel deden we in de pannakooi zodat niemand stiekem buiten de lijnen kon lopen. De kinderen vonden het zo’n leuk spel dat we door zijn gegaan tot dat het donker werd. Toen de kinderen binnen kwamen zagen ze dat er nog cadeautjes lagen. Want sint had nog wat extra cadeautjes achtergelaten zodat we ook vandaag met de kinderen nog cadeautjes kunnen uitpakken. We gingen vandaag ook weer in een kring zitten en met een dobbelsteen gooien. De gene die 6 gooide mocht een cadeautje uitkiezen en uitpakken. Tijdens het uitpakken van de cadeautjes kwamen de eerste ouders al de kinderen ophalen.

 

Vrijdag 8 december

Het is al weer de laatste dag van de week. Maar ook vandaag zijn er nog cadeautjes achter gelaten door de sint. De kinderen waren zo nieuwsgierig dat we gelijk zijn begonnen met het uitpakken van de cadeautjes. Na het uitpakken van de cadeautjes wouden de kinderen heel graag met de cadeautjes spelen. Daarom hebben we besloten om vandaag een gezellige spellenmiddag te houden. Want we hadden van sinterklaas heel veel spelletjes gekregen. Zo konden ze kennis maken met elk spel dat we hadden gekregen. Het spel wat de kinderen het leukste vonden was het spel doolhof. Hier hebben we op het einde van de dag dan ook nog een extra potje van gespeeld.

 



Ons team

Gijs Linssen
Gijs Linssen Vestigingsmanager
Siem Scheeren
Siem Scheeren
Rachelle Engels
Rachelle Engels
Pedagogische coaches
Pedagogische coaches