Sportstuif Weert is een mooie Sportieve Buitenschoolse Opvang met een breed aanbod en veel mogelijkheden. 

Review Review
5 /5 /5
bij Google reviews

De eerste week van het nieuwe schooljaar Sportstuif Weert – Week 35 - 2023

Maandag 28 augustus, dribbelparcours en kaarten

Vandaag was de 1ste schooldag na de vakantie. We zijn de kinderen bij de scholen gaan ophalen. Bij aankomst bij MMC Weert onze BSO locatie mochten de kinderen eerst even vrij spelen. Daarna hebben we met z’n allen fruit gegeten. Tijdens het fruit eten hebben we met de kinderen over de vakanties gepraat. Na het fruit eten zijn we een activiteit gaan doen. Siem had een voetbal dribbelparcours uitgezet. De kinderen moesten om de beurt het parcours afleggen. De parcours begonnen makkelijk maar werden steeds wat moeilijker. De kinderen deden elkaar goed aanmoedigen. Na het voetballen zijn we binnen even iets gaan drinken. Tijdens het drinken hebben we met de kinderen nog verschillende kaartspellen gedaan. Dit was op eigen initiatief van de kinderen.

 

Dinsdag 29 augustus, verstoppertje

Vandaag hadden we een aantal nieuwe kinderen bij de BSO. Tijdens het fruit eten hebben we weer met de kinderen over hun vakanties gepraat. Omdat er vandaag een paar nieuwe kinderen waren leek het ons leuk om verstoppertje te gaan doen. Hierdoor leren de kinderen de locatie een beetje kennen. Het leuke was ook dat de kinderen die al langer op de BSO zitten dat die de nieuwere kinderen deden helpen. De kinderen hebben heel veel plezier gehad tijdens het spel. 

 

Woensdag 30 augustus, uitstapje naar Valkenswaard

Vandaag zijn we met de kinderen naar locatie Valkenswaard gegaan. Maar eerst hebben we samen nog een boterham gegeten. Tijdens het boterhammen eten hebben we ook vandaag weer over de vakanties gepraat. Op de locatie bij Valkenswaard hebben we met de kinderen afvallertje gedaan. Hier konden de kinderen goed hun energie bij kwijt. Na afvallertje hebben we nog met de kinderen in de speeltuin gespeeld.

 

Donderdag 31 augustus, voetbalpartijtje

Vandaag hebben we allerlei spelletjes gedaan om de coördinatie te verbeteren. Zo gingen we met een pingpongbal zo lang mogelijk hooghouden, overspelen en vangen. Dit was voor sommige kinderen nog een beetje te moeilijk. We zijn daarna buiten in de pannakooi een voetbalpartijtje gaan doen.

 

Vrijdag 1 september, van kleuren tot voetbal

Vandaag was het in het begin van de dag nog een beetje slecht weer. Het had de hele ochtend hard geregend. We zijn in het begin van de middag gaan kleuren. Hier konden de kinderen hun creativiteit en fantasie in kwijt. Na het kleuren toen buiten weer lekker de zon scheen zijn we gaan voetballen. Zo konden de kinderen toch nog goed hun energie kwijt.



Ons team

Gijs Linssen
Gijs Linssen Vestigingsmanager
Siem Scheeren
Siem Scheeren
Rachelle Engels
Rachelle Engels
Pedagogische coaches
Pedagogische coaches