Super leuke opvang! De kinderen krijgen fruit en zijn dagelijks in beweging. Daarnaast een heel leuk team die de ontwikkeling van de kids stimuleren.

Milou van den Dikkenberg Milou van den Dikkenberg
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Safarispel, Auto's wassen en oberrace! Week 22-2023

Deze week zit weer bom vol te gekke activiteiten, waaronder waterspellen en ook wasstraat Sportstuif was weer geopend! Benieuwd naar de andere activiteiten deze week? Lees dan snel verder!

Maandag 29 mei
Vandaag waren wij gesloten in verband met Pinksteren. Hopelijk hebben jullie net als ons kunnen genieten van het heerlijke weer!
 

Dinsdag 30 mei
Na een extra lang weekend gehad te hebben was het weer tijd om alle kinderen op te halen van school en naar onze sportieve buitenschoolse opvang te brengen. Toen we eenmaal iedereen bij elkaar hadden was het tijd om gezamelijk fruit te eten. Net als in het lange pinkster weekend scheen vandaag ook weer vol op de zon. Het was daarom ook tijd om weer lekker naar buiten te gaan en aan de slag te gaan met de activiteit van vandaag. De activiteit van vandaag was het safarispel waarbij we als dieren moesten ontkomen van de tikkers. De kinderen werden verdeeld in drie groepjes dieren. We hadden de tijgers, olifanten en de apen. Alle dieren stonden in een eigen vak, maar in het totaal waren er vier vakken. Als de naam van een dier werd genoemt moesten alle dieren met die naam zo snel mogelijk naar het enige lege vak rennen. Werd je onderweg getikt? Dan was je af. We speelde net zo lang totdat er een diersoort helemaal af was.
  

Woensdag 31 mei
Op de woensdagen staan wij altijd al wat eerder paraat op de schoolpleinen om alle blije gezichtjes weer op te mogen halen. Na het ophalen van de kinderen eten wij gezamelijk de boterhammen op om daarna lekker vrij te gaan spelen. Om 14:00 uur ook de laatste kinderen uit en gaan we gezellig fruit eten. Het was vandaag weer ontzettend warm, daarom hebben we er voor gekozen om samen met Sportstuif Venray MHCV activiteiten met water de doen. Een aantal kinderen gingen aan de slag met de oberrace. De kinderen gaan als echte obers over het parcours en proberen de bekers water zo vol mogelijk in te leveren bij de klanten. Ook werd wasstraat Sportstuif weer geopend, want met het warme weer kunnen de auto's ook wel een poetsbeurt gebruiken. Na dat alle klanten te vreden waren en de auto's weer schoon was het tijd voor een ijsje, want dat hebben we naar al dat harde werken wel verdiend!


 

Donderdag 1 juni
Vandaag stond er voor de kinderen een wel heel bekend spel op het programma. Namelijk..... Kat en Muis. De tikkers zijn de katten en de lopers zijn de muizen. De katten proberen zo veel mogelijk staarten af te pakken bij de muizen. Als een staart is afgepakt de mag de muis een nieuwe staart komen halen. De kat hangt de afgepakte staarten om zijn nek! Aan het einde wordt er geteld hoeveel staarten iedere kat te pakken heeft en deze score wordt genoteerd. Na de activiteit werd er nog lekker onder de sproeiers door gerent voor wat extra verkoeling. Wat een spetterend einde van deze dag.


Vrijdag 2 juni
De laatste dag van de week is alweer aangebroken! Vandaag hebben we wat extra kinderen, waardoor het een gezellige drukke dag is. Nadat iedereen is opgehaald gaan we lekker fruit eten. Daarna is het tijd voor de activiteit. De activiteit spelen we met de hele groep! We doen namelijk slingertikkertje. Bij slingertikkertje beginnen twee tikkers afzonderlijk van elkaar met tikken. Als je iemand hebt getikt geeft diegene jou een hand en worden jullie samen tikkers. Als je met vier tikkers bent splits je op in twee tikkers van twee. Wat een leuk spel om deze zonninge week mee af te sluiten!



Ons team

Marlou Bronsvoort
Marlou Bronsvoort Vestigingsmanager
Pim Scheepers
Pim Scheepers
Micky van Donzel
Micky van Donzel
Demi van Rooij
Demi van Rooij
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches