Super leuke opvang! De kinderen krijgen fruit en zijn dagelijks in beweging. Daarnaast een heel leuk team die de ontwikkeling van de kids stimuleren.

Milou van den Dikkenberg Milou van den Dikkenberg
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Geheime verlosser, superbal en ratten en raven! Week 46 - 2022

Het wordt weer wat frisser in het het land, maar dat houdt ons niet tegen! Wil je weten wat we deze week allemaal gedaan hebben? Lees dan deze blog!

Woensdag 16 november
Nadat alle kinderen van school zijn opgehaald en naar onze buitenschoolse opvang zijn gebracht zijn we begonnen met de activteiten van vandaag. De activiteiten die we vandaag hebben gedaan waren tikkertje met geheime verlossers en superbal. Bij tikkertje met de geheime verlossers was er één tikker. De tikker moest proberen alle kinderen af te tikken. Als je werd getikt moest je op de plek waar je bent getikt stil blijven staan. Vervolgens konden de vooraf aangewezen geheime verlossers de getikte kinderen heel stiekem bevrijden, want de tikker mag er natuurlijk niet achter komen wie de verlossers zijn!
Het doel bij het spel superbal is om zoveel mogelijk kinderen af te gooien. Iedereen speelt voor zich en probeert zo veel mogelijk andere kinderen af te gooien. Als je wordt afgegooid moet je goed onthouden wie jou heeft afgegooid, op het moment dat degene die jou af had gegooid ook af gaat ben jij weer vrij! Alle kinderen moesten dus supergoed opletten en alles in de gaten houden! Ook de kinderen van Sportstuif Venray MHCV waren vandaag bij ons op bezoek en hebben ook lekker mee gespeeld met onze activiteiten.
Beide spellen werden uitgelegd en begeleid door onze pedagogisch mederwerker Pim.

Ook hadden wij vandaag een kennismaking gepland staan. Tijdens een kennismaking bieden wij ouders de kans om Sportstuif VenraySV beter te leren kennen. Zo kunnen de ouders terecht voor meer informatie terwijl de kinderen zich lekker kunnen vermaken met de activiteiten van die dag!

 
 

Donderdag 17 november
Wist je dat.... Vandaag is er een artikel van ons van ons verschenen in de krant Peel en Maas!! In dit artikel lees je meer over de opening van Sportstuif Venray SV en ambities die wij hebben.Hebben jullie ons ook gezien?! Het artikel is te vinden op pagina 11 van de uitgifte van donderdag 17 november! Lees ook het hele artikel op de website van SV Venray! 


 

Vrijdag 18 november
Vandaag zijn wij met de kinderen op bezoek geweest bij Sportstuif Venray MHCV. We deden mee met hun activiteit en hebben lekker samen met de kinderen van Sportstuif Venray MHCV gespeeld. De activiteit van vandaag was het spel Ratten en Raven. De groep werd verdeeld in twee kleinere groepjes. De ratten en de raven. Tijdens het spel werd er een spannend verhaal verteld waar de kinderen aandachtig naar moesten luisteren. Als er tijdens het verhaal het woord ratten of het woord raven werd genoemd moesten de kinderen in actie komen. Als er raven werd gezegd dan moesten de raven wegrennen en de ratten hen tikken. Werd er ratten gezegd dan moesten de ratten wegrennen en de raven hen tikken. Het was een superleuk spel waarbij ook nog eens het reactievermogen van de kinderen werd getest. Een super leuke afsluiter van de week!

 

 

Wilt u meer weten of heeft u interesse in onze sportieve buitenschoolse opvang voor uw kinderen? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens 👇
🔎 www.sportstuif.nl
📩 info@sportstuif.nl
☎️ 06 - 30812238



Ons team

Marlou Bronsvoort
Marlou Bronsvoort Vestigingsmanager
Pim Scheepers
Pim Scheepers
Micky van Donzel
Micky van Donzel
Demi van Rooij
Demi van Rooij
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches