Zeer leuke buitenschoolse opvang waar kinderen de ruimte krijgen om lekker te kunnen spelen

Niels Denteneer Niels Denteneer
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

De zomervakantie is begonnen! Week 29,30,31-2023

De zomervakantie is weer van start gegaan! In deze blog nemen wij jullie mee met alle activiteiten en uitstapje die wij de afgelopen drie weken hebben gedaan! 

17 t/m 21 juli - week 1
Yes! De zomervakantie is eindelijk van start gegaan! En om de vakantie af te trappen begonnen we op maandagochtend met het spelen van de crazyrace. In teams moesten de kinderen allerlei verschillende parcoursen afleggen. In de middag stond het eerste uitstapje van de vakantie op het programma namelijk..... speeltuin de Vers. Hier konden de kinderen de hele middag lekker spelen en met water kliederen. Wat een super leuke dag. Dinsdag ochtend begonnen we lekker rustig door vrij te spelen en vooral veel strijkkraalwerkjes te maken, wat zijn de kinderen hier goed in! In de middag zijn we gaan spelen bij mega buitenspeeltuin Roefen Mart. Om deze ochtend kleurvol te starten speelden we het kleurenspel, lekker even rennen! Na de boterhammen zijn we richting het dorp gelopen voor een ijsje bij de Verleiding. Hmmm! Op donderdag hebben we in de ochtend lekker rustig aan gedaan met schipper mag ik over varen en in de middag zijn we gaan spelen bij de speeltuin bij basisschool de Bongerd. Het is alweer vrijdag, de laatste dag van de eerste week van de zomervakantie. We begonnen de ochtend fanatiek met een potje midgetgolf bij de witte Vennen. Na een potje onze midget skills te testen was het tijd om weer terug te gaan naar Sportstuif en onze boterhammen te eten. Helaas was het in de middag slecht weer, maar dat houd ons niet tegen om iets leuks te doen. Daarom zijn we als afsluiter van deze week naar ballorig geweest waar de kinderen nog even alle energie er uit kunnen gooien voordat ze kunnen gaan genieten van het weekend!


24 t/m 28 juli – week 2
We zijn alweer aangekomen bij week 2 van de zomervakantie! Om deze week af te trappen hadden gingen we allemaal lekker buiten spelen. De activiteit van vanddaag was 1 vs 1 tikkertje. Twee kinderen gaan telkens met elkaar de strijd aan om elkaar te tikken. Als het is gelukt krijg je één punt wat ging dat goed! Op dinsdag werd er in de ochtend een workout gedaan waarbij alle kinderen allerlei verschillende oefeningen moesten doen. Woensdag gingen we samen met Sportstuif Venray MHCV op uitstapje naar speelboerderij ’T Platteland. Tussen de regenbuien door kwam het zonnetje ook vaker tevoorschijn dus kon er ook lekker met water worden gespeeld en over de buikschuifbaan worden gerend. Donderdag begon het minder zomerse weer.. Maar niet getreurd! Wij hebben natuurlijk ook vanalles om binnen te doen. In de middag gingen nog een paar stoere jongens en meiden de regen trotseren om een voetbal clinic te volgen bij ons op locatie. Een echte voetbaltrainer kwam om ons de beste en gaafste voetbaloefeningen te late zien.Omdat trefbal zo’n grote favoriet is bij de kinderen begonnen we de vrijdag met een potje trefbal bij Sportstuif Venray MHCV! Hier hebben we ook gezellig samen mee onze boterhammen op gegeten. Na de lunch hebben we, om de week mee af te sluiten, een paar potjes levend stratego gespeeld. Wow, wat werd die vlag steeds goed verstopt.


31 juli t/m 4 augustus – week 3
De derde week van de zomervakantie is van start gegaan! En om deze week goed te starten begonnen wij de ochtend met galgje op het grote whiteboard. Toen we klaar waren met het galgje spelen was het tijd om boterhammen te eten. Na de boterhammen hebben wij een kijkje genomen op de parkeerplaats waar alle kermis wagens staan. We sloten de dag af met een reactiespel! I Dinsdag was er helaas weer veel regen, maar dat vinden wij een goede reden om bij ballorig te gaan spelen! Het was er superdruk maar hebben alsnog lekker kunnen spelen. Woensdag begonnen we de dag lekker rustig met samen te strijkkralen. In middag zijn we de regen ontvlucht en hebben we een film in de bioscoop gekeken. Donderdag zat het weer helaas ook niet mee, maar wij zouden Sportstuif niet zijn als we hier iets op zouden verzinnen. We hebben allerlei minigames gedaan! De laatste dag van de week is alweer aangebroken en om de week weer goed af te sluiten zijn wij naar de kermis geweest! Hier hebben we een rondje gelopen en alle kinderen mochten twee attracties uitkiezen. Wat een leuke afsluiter van weer een geslaagde week!



Ons team

Marlou Bronsvoort
Marlou Bronsvoort Vestigingsmanager
Pim Scheepers
Pim Scheepers
Micky van Donzel
Micky van Donzel
Demi van Rooij
Demi van Rooij
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches