Ik heb al vele goede verhalen over Sportstuif gehoord van kennissen die bij andere locaties komen. Nu komt er eindelijk een Sportstuif in Venray! 

Niels Niels
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Ratten en raven, een geslaagde proefdag en voorbereidingen pietenpret! - Week 47

Hallo lieve kinderen en ouders in Tegelen! Hierbij weer een leuke nieuwe blog van week 46, maandag 20 november tot en met vrijdag 24 november. Lees je mee?

Maandag20 november

Heeft Roos op de groep in Venlo gestaan. Daar hebben we de kinderen van school gehaald, daarna samen genoten van wat fruit. Vervolgens zijn we naar buiten gegaan voor het spelletje Ratten en Raven. De kinderen luisterden naar de uitleg en verdeelden zich in groepjes, waarbij de een de ratten en de ander de raven waren. Bij het noemen van "raven" moesten de kinderen snel wegrennen voor de ratten. Het was super leuk! Daarna hebben we mooie tekeningen gemaakt voor in de schoen van Sinterklaas en zijn pieten. De dag werd afgesloten met een potje voetbal op het grote veld. Een geslaagde dag!

Dinsdag 21 november

Hebben wij onze eerst proefdag gehad! We zijn samen de kinderen uit school gaan halen bij het Maasveld, daarna na sportclub Irene gereden en samen een lekker stukje fruit gegeten en een beetje verteld aan de kinderen hoe een middag bij Sportstuif er uit ziet. Hierna zijn we lekker naar buiten gegaan en hebben we hoepeldans gedaan. Dit was erg leuk! Wanneer de muziek stopte moesten de kinderen zo snel mogelijk naar een hoepel rennen. Aan het einde van de middag hebben we nog lekker binnen mooie tekeningen gemaakt en zijn er mooie creaties gemaakt met de strijkkralen

 

Woensdag 22 november

Hebben wij druk achter de schermen gewerkt voor onze pietenpret die aanstaande woensdag al op het programma staat. Zo hebben wij leuke activiteiten bedacht om tot een echte piet te worden. Vergeet je niet aan te melden bij https://samenbijsportstuif.nl/pietenpret-tegelen-2023, er zijn nog een aantal plekken vrij! Het begint woensdag om 14.00 en duurt tot15.30 uur.

 

Donderdag 23 november

Vandaag heeft Judith voor het eerste een dagje uitgeholpen op de locatie in Horst. Omdat er een juffrouw ziek was, hadden we helaas best wel een aantal afmeldingen. Hierdoor hadden we onverwachts wel nog ruimte voor een proefmiddag voor twee verschillende kindjes. Samen met de vestigingsmanager ben ik samen de kinderen in Melderslo gaan ophalen. Nadat we terug op locatie waren en hier wat gedronken en groente en fruit hebben gegeten verdelen we ons op in twee groepjes. Een groepje ging creatief aan de slag met het knutselen van een haard waar de kinderen volgende week hun schoentje kunnen zetten, en de andere groep is lekker buiten gaan voetballen. Wanneer de knutselgroep klaar was, hebben we buiten nog met z’n alle kat en muis tikkertje speelt. De middag vloog voorbij.

 

Vrijdag, hebben we weer een rondje door Tegelen gemaakt om huis aan huis te flyeren. Hebben jullie ons zien lopen? Weten jullie dat, wij geen wachtrijen hebben voor bij de BSO en uw kind meteen bij ons terecht kan!



Ons team

Eefje Sonnemans
Eefje Sonnemans Vestigingsmanager
Loes van de Pasch
Loes van de Pasch
Evie Pouwels
Evie Pouwels
Davey Ewalds
Davey Ewalds
Ted Verhoeven
Ted Verhoeven
Fleur Bouten
Fleur Bouten
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches