Fijne BSO. Veel ruimte en genoeg te doen. Mijn dochter zit daar helemaal op haar plek!

Ramon Bellemakers Ramon Bellemakers
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Lummelen, sproeiers en buikschuiven in week 25-2023

Wat was dit een fijne week in het mooie weer! De kinderen en medewerkers hebben zich goed kunnen vermaken met de verschillende activiteiten. Lees snel verder om te zien wat we precies gedaan hebben!

Maandag 19 juni
Het mooie zonnige en warme weer blijft zich voortzetten. Dus onze activiteit zijn lekker met water natuurlijk. Allereerst gingen we opzoek naar verkoeling en mochten we lekker onder de sproeiers door rennen. Na deze verkoeling was het tijd voor een potje lummelen. De groep werd in drie kleinere groepen gedeeld en hier speelde iedereen een potje lummelen. Hierbij probeer je de bal over te gooien zondat de lumel de bal te pakken krijgt.  Na een fanatiek potje lummelen hadden we geluk, want de sproeiers gingen nóg een keer aan en konden we nog lekker onder de sproeiers door rennen! 

 

 

Dinsdag 20 juni
Met de zon die nog volop aan het schijnen was hebben we vandaag de buikschuifbaan neergelegd. Met dit warme weer is dit een lekkere activiteit die ook nog eens zorgt voor verkoeling. Tijdens het buikschuiven werden er zelfs wedstrijdjes gedaan wie er het verste kwam. En niet alleen de kinderen zijn dan fanatiek. Ook de pedagogisch medewerkers doen gewoon mee met een wedstrijdje buikschuiven! Daarnaast was er ook tijd om verkoeling te zoeken onder de sproeiers

 

Woensdag 21 juni
Vandaag had Basisschool de Hommel een studiedag. Dat betekent dat er vandaag vanaf 07:30 uur kinderen welkom zijn. In de ochtend zijn we naar Speeltuin Vlakwater geweest. Hier konden de kinderen allerlei verschillende klimtoestellen beklimmen, schommelen op de schommels, glijden van de glijbanen en zelfs van een kabelbaan af. Ook ligt er een crossbaan naast de speeltuin waar de kinderen ook nog ren wedstrijden tegen elkaar hebben gedaan. Wat hadden we een lol! De tijd ging snel voorbij, dus we gingen de andere kinderen van de scholen ophalen. Nadat iedereen was opgehaald was het tijd om weer op uitstapje te gaan. We gingen deze middag namelijk spelen bij Speelboerderij 't Platteland. Een hele leuke kinderboerderij met verschillende dieren en speelmogelijkheden. Vandaag stond er ook een grote buikschuifbaan met aan het einde een 'modder'poel. Wat een feest! We hebben genoten deze middag, wat een heerlijke dag! 

  

 

Donderdag 22 juni
Na al die weken met hartstikke mooi weer en volop zon zat het er natuurlijk aan te komen.. Regen! De hele middag heeft het hard geregend. Toch houdt ons dat niet tegen om naar buiten te gaan voor de activtieit. Nadat alle kinderen zijn opgehaald van school zijn we meteen naar buiten gegaan met zijn allen. Hier hebben we slingertikkertje gespeeld. Een bekend tikspel wat wij met de hele groep hebben gespeeld. Kun jij alle slingers ontwijken en blijf jij als laatste over? Ben je getikt, dan vorm je een slinger met de tikkers die jou getikt hebben. Helaas ging het hierna nog harder regenen. We zijn naar binnen gegaan en toen was het tijd om fruit te eten en wat te drinken. Hierna mocht kon iedereen lekker vrij spelen. De strijkkralen werden weer uit de kast gehaald, er werd met de dino's gespeeld maar er werden ook allerlei mooie sieraden gemaakt. 

 

 

Vrijdag 23 juni
We zijn de dag begonnen met het samen eten van de boterhammetjes. Toen de buikjes vol zaten hebben we nog even gespeeld en daarna hebben we de andere kinderen opgehaald. Sportsuitf Horst en Venray SV kwamen vandaag ook gezellig spelen. We hebben wat fruit gegeten en toen samen de laatste dag van de week afgesloten met het tik spelletje schippers en rovers. Bij dit spelletje stonden er twee tikkers in het midden, de rest van de kinderen moesten de materialen, bijvoorbeeld pionnen, hoepels en touwen naar de overkant brengen. Werd je getikt dan mocht je de spullen in de rode hoepel leggen. Was het gelukt zonder dat je getikt werd dan mocht je de spullen in de groene hoepel leggen! Verder hebben de kinderen nog lekker buiten in het zonnetje gespeeld en zijn er binnen nog armbandjes gemaakt.

 

 

 



Ons team

Eefje Sonnemans
Eefje Sonnemans Vestigingsmanager
Loes van de Pasch
Loes van de Pasch
Evie Pouwels
Evie Pouwels
Davey Ewalds
Davey Ewalds
Ted Verhoeven
Ted Verhoeven
Fleur Bouten
Fleur Bouten
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches