Vanuit mijn vriendenkring weet ik dat Sportstuif de perfecte organisatie is voor jou kind. In de regio zitten meerdere vestigingen waaronder Deurne en Helmond. Allemaal top! Óók zeker in de vakantieperiodes is het een aanrader om je kind naar Sportstuif te brengen.

Martine Martine
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Waterpret, springkussenmiddag en buikschuiven in week 23-2023

Deze week stond in het teken van wateractiviteiten. Met dit mooie weer maken wij daar natuurlijk graag gebruik van. We zijn onder de sproeiers geweest, hebben op het waterslide springkussen gespeeld en de buikschuifbaan was ook weer van de partij deze week! Benieuwd wat wij deze week nog meer hebben gedaan? Lees dan snel verder in onze blog! 

Maandag 6 juni 
Vandaag begonnen wij met een studiedag. Met dit mooie weer vinden wij het erg leuk om verschillende speeltuinen te bezoeken en uit te testen. De speeltuin van vandaag was een groot succes! Wij waren namelijk naar Landal de Lommerbergen in Reuver. Wat kon je er lekker spelen. De hele ochtend hebben wij hier ons vermaakt, maar helaas moesten we toch terug naar Sportstuif om de andere kinderen op te halen. We hebben de grote picknicktafels in de schaduw gezet, zodat we lekker buiten fruit kunnen eten. Hierna werden alle kinderen goed ingesmeerd, want we de activiteit van vandaag waren de sproeiers! Iedereen kon lekker verkoeling zoeken onder sproeiers. 

  

 

Dinsdag 7 juni
Weer een dag in de hoge temperaturen, dus de sproeier wordt natuurlijk weer aangezet. Eerst even fruit eten, de zwemkleren aantrekken en zorgen dat iedereen goed is ingesmeerd met zonnebrand en dan kunnen we weer naar buiten om weer een middag vol waterpret te hebben. Naast de sproeiers was er natuurlijk ook genoeg tijd om met de waterpistolen te spelen. Andere kinderen kozen er voor om binnen de verkoeling op te zoeken en rustig een spelletje te spelen. 

 

 

Woensdag 8 juni 
Het is alweer woensdag en dat betekent dat het vandaag tijd is voor de woensdagmiddagactiviteit! Vandaag hadden wij een springkussenmiddag. Er stonden drie springkussens klaar waar iedereen lekker een uurtje op kon springen. Daarnaast lag er genoeg ander sportmateriaal buiten waar druk mee gespeeld werd. Zo werd en gevoetbald, waren meiden druk aan het springtouwen en werd er getennist. De woensdagmiddagactiviteit was weer een groot succes! 

 

Donderdag 9 juni
De zon is weer terug en dat betekent heel veel met water spelen. We begonnen met de buikschuifbaan. De kinderen schoven over het zeil heen. Alleen, in tweetallen en allemaal tegelijk. Ook werden de meest gekke schuivers boven water gehaald. Ze gingen op de buik, op de knieën en draaiend over de buikschuifbaan. De buikschuifbaan werd uit de kast getrokken en vol met water en zeep gegooid. Daarnaast stond de waterslide springkussen ook nog op het veld! Een tof springkussen met water en zeepsop. Kortom een middag vol waterpret! De kinderen hadden eindeloos plezier met het buikschuiven en het springen en glijden op het springkussen. Het was een geslaagde middag vol met water en zon, dat is natuurlijk nooit verkeerd. 

  

 

Vrijdag 10 juni
De laatste dag van de week is alweer aangebroken. Ook vandaag hebben we weer geluk met het weer, want de zon schijnt volop. Net zoals de rest van de week betekent dat natuurlijk waterpret! Het springkussen met de waterslide stond al klaar toen alle kinderen waren opgehaald, zo kon iedereen meteen een verfrissende duik nemen. Hierna hebben we in de schaduw fruit gegeten en wat gedronken. Hierna waren de kinderen natuurlijk weer erg enthousiast om terug te gaan naar het springkussen. Naast het springkussen werd er nog druk gevoetbald, met watertwister gespeeld en watergevechten gehouden. We sloten de dag af met verkoeling onder de grote sproeiers

 

 



Ons team

Eefje Sonnemans
Eefje Sonnemans Vestigingsmanager
Loes van de Pasch
Loes van de Pasch
Evie Pouwels
Evie Pouwels
Davey Ewalds
Davey Ewalds
Ted Verhoeven
Ted Verhoeven
Fleur Bouten
Fleur Bouten
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches