Mijn dochter vond haar vorige BSO helemaal niet leuk. Naar Sportstuif gaat ze altijd met heel veel plezier!! Dit komt mede door de leuke, professionele en lieve begeleiding, die per kind kijkt wat ze op dat moment nodig hebben.

Christa Tunnessen Christa Tunnessen
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Sportieve activiteiten in de laatste dagen voor de vakantie in week 16-2022

Hoi allemaal, welkom bij een nieuwe blog. Een verslag van een week bij Sportstuif Venray met leuke foto's en video's. We bieden iedere dag sportieve activiteiten aan die aansluiten bij de leeftijd en interesses van uw zoon of dochter. Kinderen zijn dol op dingen uitproberen. Daar bieden wij dan ook alle ruimte voor én we stimuleren kinderen hun talenten te ontwikkelen. Deze week speelden we slagbal, kwamen de studenten van Gilde opleidingen op bezoek en gingen we naar speeltuin Roeffen Mart! Veel leesplezier! 

Dinsdag 19 april 
Deze week starten we op dinsdag de week op. Met z'n alle hebben we genoten van het extra lange paasweekend! We zijn de dag begonnen met een studiedag bij Ballorig Venlo. We hebben hier de hele ochtend heel fijn kunnen spelen. Eenmaal terug bij Sportstuif zijn we alle kinderen van school gaan halen en fruit gaan eten. Tijd voor het favoriete moment van de dag, de activiteit. Vandaag speelden de oudere kinderen Slagbal. De jongere kinderen speelden rupsbal. Een variant van slagbal waarbij de kinderen moeten samenwerken om de bal als een rups door de benen te laten gaan. In beide teams werd er goed samengewerkt en plezier gemaakt. We hebben genoten van deze dag! 

  

Woensdag 20 april 
Het was prachtig weer vandaag, tijd voor een uitstapje! We zijn vandaag naar Speeltuin Roeffen Mart in Grubbenvorst geweest. Een speeltuin waar we ons altijd heel goed kunnen vermaken; klimmen, klauteren, schommelen, glijden én ronddraaien. We rendde van het ene speeltoestel naar het andere. Na flink gespeeld te hebben hadden we een ijsje verdient. Genieten van ons ijsje hebben we de dag bij Roeffen Mart afgesloten. 

Donderdag 21 april
Vandaag kwamen de studenten van Gilde Opleiding Pedagogisch Medewerker op bezoek. Zij hebben geholpen met de kinderen ophalen, fruit snijden en alles klaarzetten. Ook hebben zij de activiteit verzorgd. Er stonden vier spellen in circuit vorm op het programma. We speelden een spel met de balonnen en deden kat en muis. Daarnaast speelden we het spel trefbal en stond er een leuke estafette voor de kinderen klaar. De kinderen waren bij elk spel erg enthousiast, ook de studenten lieten zich van hun beste kant zien. Gezamenlijk hebben we de middag afgsloten tijdens het vrij spelen.

  

Vrijdag 22 april
De laatste schooldag voor de vakantie, de kinderen hadden vandaag dan ook allemaal de koningsspelen. Dit thema hebben we bij Sportstuif dan ook aangehouden. We hebben vandaag een tikspel gedaan in het teken van Koningsdag, namelijk koningstikkertje. Hierbij moesten de kinderen allemaal in een rij tegen de muur gaan staan met de ogen dicht. Als je vervolgens 1x op je rug werd getikt was je Koning Willem-Alexander (de tikker). Als je twee keer op je schouder werd getitk was je Maxima (de verlosser). Werd je niet getitk, dan was je een medewerker van het Koningspaar. Koning Willem-Alexander wilde graag alle medewerkers aan het werk zetten, dit deed hij door kinderen te tikken. Werd je getikt, dan moest je op je hurken gaan zitten. Koningin Maxima kon de kinderen weer bevrijden van hun werkzaamheden door de kinderen op de schouder aan te tikken. De kinderen zaten helemaal in het spel, we hebben dan ook meerdere potjes gespeeld. Een fijne afsluiting van de week. Laat de vakantie maar beginnen! 



Ons team

Eefje Sonnemans
Eefje Sonnemans Vestigingsmanager
Loes van de Pasch
Loes van de Pasch
Evie Pouwels
Evie Pouwels
Davey Ewalds
Davey Ewalds
Ted Verhoeven
Ted Verhoeven
Fleur Bouten
Fleur Bouten
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches