Bij Sportstuif kunnen kinderen de hele middag buiten spelen en verschillende activiteiten doen! Leuke medewerkers die graag mee sporten en spelen! 

Yvonne Yvonne
5 /5
bij Google reviews

Laat een review achter

Lieveheersbeest tikkertje, pionvoetbal en viesland lekkerland in week 11-2022

Hoi allemaal, welkom bij een nieuwe blog. Een verslag van een week bij Sportstuif Venray met leuke foto's en video's. We bieden iedere dag sportieve activiteiten aan die aansluiten bij de leeftijd en interesses van uw zoon of dochter. Kinderen zijn dol op dingen uitproberen. Daar bieden wij dan ook alle ruimte voor én we stimuleren kinderen hun talenten te ontwikkelen. Deze week speelde we weer sportieve activiteiten zoals lieveheersbeest tikkertje, pionvoetbal en viesland lekkerland. Veel leesplezier! 

Maandag 14 maart
Een nieuwe week is weer begonnen! Vandaag hadden we een gezellige grote groep. Met deze groep hebben we natuurlijk eerst fruit gegeten voordat we met de activiteit begonnen. De activiteit die we vandaag gedaan hebben is lieveheersbeestje tikkertje, bij dit spel waren er dit keer 4 tikkers en de rest is allemaal een lieveheersbeestje. Als je getikt bent dan ga je op je rug liggen met je armen en benen al trappelend in de lucht. De andere lieveheersbeestjes moeten nu proberen jou weer om te draaien voordat ze zelf getikt worden. Is dat gelukt, dan mag je weer meedoen! Na de activiteit ging iedereen weer vrij spelen en zo vloog de maandag alweer voorbij.

  

Dinsdag 15 maart 
Vandaag stond er weer een studiedag op de planning dus zijn wij met een paar kinderen de dag bij MattelPlay! in Sevenum begonnen. Hier is genoeg te zien en te beleven: huizen bouwen met Bob de Bouwer, brandjes blussen met brandweer Sam, in treintjes rondrijden met Thomas de stoomlocomotief en nog veel meer! Zo hebben wij hier ons wel een paar uur vermaakt tot het tijd was om weer terug te gaan naar Sportstuif om daar onze boterhammen op te eten. Daarna was het al snel tijd om de andere kinderen op te gaan halen en fruit te eten. Na het fruit gingen we meteen naar buiten om in twee teams een potje pionnenvoetbal te spelen. Dit ging er erg fanatiek aan toe en de pionnen vlogen soms door de lucht! Na de activiteit hebben we weer fijn vrij gespeeld tot het tijd was om weer naar huis te gaan. Weer een heerlijke dag bij onze sportieve BSO! 

  

Woensdag 16 maart 
We zijn de dag begonnen met samen te lunchen en vrij te spelen. Er werd buiten druk gevoetbald en vader en moedertje gespeeld, binnen werden er weer prachtige strijkkraal creaties gemaakt. Na een paar uur spelen hebben we fruit gegeten en na het fruit kwam de activiteit van vandaag! De activiteit was kat en muis. Dit keer was iedereen een muis. Zo kon je dus iedereen zijn staart afpakken en werd er dus ook lekker veel gerend. Na de activiteit hebben we nog binnen gespeeld tot de dag langzaam weer tot een einde kwam.

    

Donderdag 17 maart 
Vandaag hadden we weer een dag met veel kinderen, dat vinden wij natuurlijk weer super gezellig! Toen alle kinderen waren opgehaald en bij Sportstuif waren, hebben we met zijn allen fruit gegeten. Na het fruit hebben iedereen buiten verzameld op de picnickbankjes om een filmpje op te nemen, want pedagogisch medewerker Anouk is vandaag jarig! Anouk had een dagje vrij dus hebben wij een liedje voor haar gezongen en die naar haar gestuurd. Hier was ze heeel blij mee! Na het filmpje begonnen we met de activiteit. We hadden vandaag weer twee verschillende activiteiten waardoor de groep in tweeën werd geplitst. De ene activiteit was viesland - lekkerland en de andere activiteit was mikbal. Bij mikbal waren er twee teams die tegen elkaar streden. De bedoeling was om met de ballen de pionnen op het midden van de tafel om te gooien. Als alle pionnen van de tafel waren gegooid, gingen we kijken welk team er de meeste had omgegooid en dat team had gewonnen! Na de activiteit werd er nog lekker buiten en binnen vrij gespeeld. We hebben weer genoten van alle lachende gezichtjes van de kinderen! 

Vrijdag 18 maart 
De laatste dag van de week. We zijn met een klein clubje vandaag, ook dit vinden wij heerlijk. We kunnen veel tijd samen met de kinderen doorbrengen. Daarnaast hadden we vandaag ook weer geluk met het weer, de zon scheen over de velden. Heerlijk weer om buiten te spelen en actief bezig te zijn. Als activiteit hebben we vandaag Chinees voetbal gespeeld. Een spel waarbij je in een kring staat en de bal niet door jou benen mag rollen. Als de bal toch door je benen rolt wordt het elke keer moeilijker gemaakt. Wie kan de bal het langste uit zijn of haar poortje houden? We hadden veel plezier tijdens de activiteit. Kortom, we hebben vandaag weer een fijne dag gehad. Tijd om het weekend te laten beginnen! 



Ons team

Eefje Sonnemans
Eefje Sonnemans Vestigingsmanager
Loes van de Pasch
Loes van de Pasch
Evie Pouwels
Evie Pouwels
Davey Ewalds
Davey Ewalds
Ted Verhoeven
Ted Verhoeven
Fleur Bouten
Fleur Bouten
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches